Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلام رضا مصباحی مقدم رئیس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تاثیر شعار  سال ۱۴۰۰ (تولید ، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها ) ، بر بازار سرمایه، اظهار کرد: در کشور ما به دلیل موانعی که سر راه تولید وجود دارد، تولیدکنندگان با مشکلات زیادی مواجه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : وزارت خانه هایی مانند جهاد کشاورزی ، وزارت اقتصاد و امور دارایی، وزارت صمت باید در سال ۱۴۰۰ با تمام قوای خود از تولیدات داخلی حمایت کنند و با قوانین پیچیده خود سد راه تولید کنندگان نشوند.

رئیس شورای فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد : مشکل دیگر که در رابطه با تولید مطرح می شود و باید در سال  ۱۴۰۰  رفع شود، تامین نقدینگی برای سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی است .اگر بنگاه های مذکور سرمایه در گردششان مشخص شود می توانند اقدامات موثری در مسیر اشتغال زایی و بهبود محصولات تولیدی انجام دهند که این مسئله به طور قطع بر ارزش سهامشان نیز تاثیر گذار خواهد بود .

مصباحی مقدم گفت : از موارد دیگری که سبب ارتقای بخشی تولیدی می شود، تسهیل در واردات مواد اولیه و ماشین آلات تولیدی است.  البته گمرک و وزارت صمت نباید بگذارند محصولاتی وارد کشور شود که مشابه آن در داخل وجود دارد زیرا اگر این مسئله به درستی مدیریت نشود به زیان تولیدکنندگان داخلی خواهد بود.

او بیان کرد: یکی از اقداماتی که در شورای فقهی به منظور حمایت از بازار سرمایه صورت گرفته، انتشار اوراق مبتنی بر سهام است .شرکت های تولیدی با استفاده از این اوراق می توانند به جای آنکه سهام خود را برای فروش بگذارند آن را اجاره دهند که همین امر عاملی است تا شرکت ها علاوه بر تجمیع نقدینگی، سهام خود را محفوظ داشته باشند.


رئیس شورای فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: از آنجایی که بازار سهام طی چند سال گذشته نسبت به سایر بازار ها بازدهی بیشتری   داشته است سبب شده تا اقتصاد کشور از مسیر بانک محور فاصله گیرد و به سمت سرمایه محوری گام بردارد .

مصباحی مقدم در پایان گفت: در زمان انتخابات مردم بیش از پیش به اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور اعتماد می کنند که همین می تواند سبب بهبود اوضاع بازار سرمایه شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است