Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@17:21:19 GMT

شعار امسال را از لقله زبان‌ها خارج و عملیاتی کنید

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۶۲۶۶

شعار امسال را از لقله زبان‌ها خارج و عملیاتی کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی‌همدانی ظهر جمعه در خطبه‌های انماز جمعه شهر کرج با بیان اینکه مردم در انتخاب به سابقه و گذشته افراد توجه کنند گفت: مردم دنبال افراد کاردان، با تقوی، انقلابی، مؤمن و متعهدی که دغدغه کار برای مردم را دارد بگردند.

امام جمعه کرج افزود: به عملکرد گذشته کاندیداها توجه کنید، سابقه، وضع زندگی و رفت و آمدشان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی شعار ضد فساد می‌دهند اما در مسند که می‌نشینند از دیگران بیشتر فساد می‌کنند و امیدواریم کسانی را انتخاب کنید که به درد جامعه بخورند.

آیت‌الله حسینی همدانی گفت: از مهم‌ترین مسائل ما باید شناخت صحیح حضرت و حرکت در مسیر امام زمان (عج) باشد.

او افزود: ما در زمان و مکانی واقع شده‌ایم که به فضل پروردگار در جهت آرمان‌های مهدوی است و انقلاب اسلامی مقدمه و نقطه آغاز تحقق حکومت جهانی مهدوی است.

امام جمعه کرج گفت: باید به دقت به نقش خودمان در این دوره واقف باشیم و عمل کنیم و در این بین جوانان مهم‌ترین نقش را دارند.

آیت‌الله حسینی همدانی با بیان اینکه انقلاب مردم ایران نقطه شروع حکوت جهانی امام زمان (عج) است افزود: بیان مهمی را حضرت امام (ره) به مسئولین فرموده‌اند که مسؤلان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست، انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت «ارواحنا فداه» است.

او گفت: خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد، مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظ ه‌ای مسؤلین را از وظیفه ه‌ای که برعهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد.

امام جمعه کرج افزود: باید دولت جمهوری اسلامی تمام سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنماید و این بدان معنا نیست که آن‌ها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.

آیت‌الله حسینی همدانی گفت: اگر انقلاب اسلامی از درون نسبت به اهداف اولیه و هویت خود که مبارزه با استکبار است، مردد شود، دشمن در دشمنی‌اش موفق شده است و تا امروز به فضل پروردگار نتوانسته موفقیتی به دست بیاورد ولی تلاش برای تحریف و انحراف دائماً هست.

نماینده ولی فقیه در البرز با بیان اینکه بنابر گفته قرآن کریم مستضعفین کسانی هستند که لیاقت و قدرت مدیریت جهانی را دارندافزود: ولادت امام عصر را روز مستضعفین نامیده‌اند از باب اینکه اقدام نمادینی شده باشد نیست، بلکه ما را متوجه راهبرد تحقق حاکمیت دین وظهور حضرت می‌کند.

او گفت: قرآن کریم مستضعفین یعنی ضعیف نگهداشته شدگان را کسانی می‌داند که لیاقت و قدرت مدیریت جهان را دارند و لذا دائماً از سوی مستکبرین مورد هجمه هستند.

آیت‌الله حسینی همدانی با بیان اینکه دایره مبارزه با مستکبرین محدود به داخل نبوده افزود: این واژه قرآنی را امامین انقلاب وارد گفتمان انقلاب کردند و دایره مبارزه را گسترده‌تر از رژیم منحوس پهلوی قرار دادند و در بیانیه گام دوم حضرت آقا از تقابل اسلام واستکبار نام می‌برند، همان که امام ره فرموده بودند: این قرن به خواست خداوند قادر، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران و حق بر باطل است و انقلاب هم خیلی زود با تمام مستضعفان عالم ارتباط و پیوند عاطفی برقرار کرد.

او گفت: و از نتیجه این ارتباط و حمایت، هسته‌های مقاومت بوجود آمد که خیلی زود تبدیل شدند به جریان مقاومت که هر روز بر قدرت و صلابت آن افزوده می‌شود و شما در اقصی نقاط عالم شاهد قوت آن هستید.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با اشاره به استیصال مستکبران جهانی افزود: همین روزها استیصال مستکبران در مقابل مستضعفان در یمن به خوبی دیده می‌شود. امام درآخرین بیاناتشان فرمودند: باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است، چرا که بسیج منحصربه ایران اسلامی نیست. باید هسته‌های مقاومت را درتمامی جهان به‌وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب گفت: سخنان رهبرمعظم انقلاب در پیام نوروزی و سخنرانی روز اول ملاحظه فرمودید و نکات اصلی را مورد توجه قرار دادید. شعار امسال هم وقتی در جایگاه خودش قرار می‌گیرد که از روی تابلوها و سربرگ ادارات و لقلقه زبان‌ها خارج و در عرصه عملیاتی واقع شود. همه برای این مهم باید تلاش کنند.

امام جمعه کرج با تاکید بر پیگیری برش استانی شعار امسال توسط مسئولین افزود: عزیزان مسئول استانی عرض می‌کنم که پشتیبانی‌ها و موانع اصلی و فرعی در پیشِ راه تولید در برش استانی را بررسی کنید و در مسیر مانع زدائی اقدام داشته باشید استان از همه جهت استعداد دارد باید همت‌ها را عالی کرد و خود مردم هم کمک کنند.

آیت‌الله حسینی همدانی با بیان اینکه مسئولین بحث در مرود برجام را تمام کنند گفت: این خوب نیست که عده‌ای درباره برجام مسیری را طی کنند که معظم له دائم تذکر دهند. ایشان راجع به برجام حرف اول و آخر را زده‌اند مسئولان مربوطه، کشور را متوجه ضرر بیشتر از این نکنند، بحث را در این مورد تمام کنند. فرمودند: سال گذشته سال شکست ابهت آمریکا بود و ما به گفته ایشان امیدواریم و یقین داریم قرن آینده به ربع خود نرسیده خبری از رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.

او گفت: پشتیبانی و مانع زدائی احتیاج به فرهنگسازی و گفتمان دارد که وظیفه تریبون داران به خصوص ائمه مساجد است. که باید در این زمینه برنامه ریزی کرد به ویژه که آقا در این نوبت به جایگاه و ظرفیت مساجد در رونق اقتصادی و پشتیبانی از تولید تاکید کردند. لذا دوستان در مرکز رسیدگی به امور مساجد در این زمینه فعال‌تر و با برنامه عمل کنند.

کد خبر 5176179

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله حسینی همدانی شهر کرج نماینده ولی فقیه در البرز ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا تردد وسایل نقلیه تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نوروز گردشگری خطبه های نماز جمعه وزش باد مسافران نوروزی سانحه تصادف گرگان اردبیل آیت الله حسینی همدانی امام جمعه کرج او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۶۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: توجه به فشار اقتصادی بر مردم و دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگوی عملیاتی باید منجر به رشد تولید، افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اکبر محمدی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان، اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته است که ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجرا است.

وی افزود: پنج درصد از مصوبات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ درصد مصوبات مربوط کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ درصد از مصوبات مرتبط با کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، چهار درصد از مصوبات مربوط کارگروه خانواده و ۲۲ درصد آن نیز فرابخشی بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، ادامه داد: طی سال گذشته اطلاعات یک هزار و ۵۸۷ پروژه مرتبط با ۷۶ دستگاه اجرایی استان کردستان در سامانه بازار الکترونیک طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری زیرساختی ثبت شده است.

محمدی اضافه کرد: بیشترین عنوان پروژه ثبت شده در سامانه بازار الکترونیک مربوط به اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، سازمان جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت آب و فاضلاب، نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس بوده است.

وی با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد کل طرح‌های ثبت شده برای استان در سامانه بازار الکترونیک طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری زیرساختی است، خاطرنشان کرد: بعد از غربالگری حدود یک هزار و ۳۰۰ پروژه بررسی شده توسط دستگاه‌های اجرایی، ۱۸ پروژه جهت واگذاری به بخش خصوصی تأیید شده است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان در ادامه به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مؤلفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت‌پذیری مردم و مطالبه‌گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی افزود: توجه به فشار اقتصادی بر مردم و دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگوی عملیاتی باید منجر به رشد تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

وی همچنین به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختار حقوقی و ساختار حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد چرا که رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی استان به منظور تحقق و عملیاتی کردن شعار سال است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان به پروژه‌های نیمه‌تمام و ابزارهای قانونی مالی و پشتیبانی و تحقق برنامه رشد تولید و مشارکت در این حوزه گریزی زد و گفت: این مهم در سه سرفصل ماده ۲۷ قانون الحاق (۲)، تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳، خدمات قابل برون سپاری ماده ۲۴ قانون مدیریت خدمات کشوری، مبحث مولد سازی، پروژه‌های قابل اتمام، تسهیلات تکلیفی تبصره‌های قانونی (تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳) و غیره دنبال خواهد شد.

محمدی حساب پیشرفت و عدالت استان، اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و منابع داخلی، ملی و درآمد اختصاصی را سر فصل‌هایی خواند که از طریق آن اتمام پروژه‌های نیمه تمام و پروژه‌های انتفاعی یا بسترساز دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: به منظور انسجام‌بخشی، هم‌گرایی و هم‌افزایی برنامه‌های استانی و استفاده هدفمند و بهینه از منابع کشور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید برنامه رشد اقتصادی استان در سال‌جاری را با هدف ارتقا نسبت به سال ۱۴۰۲ تهیه و اجرا کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

محمدی شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی را از موارد مهم و کلیدی استان در برنامه‌ریزی سال جاری برشمرد.

وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی و اقدام لازم برای تکمیل طرح‌های تولیدی نیمه تمام و احیای واحدهای تولیدی راکد، بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی موجود استان با استفاده از ظرفیت‌های خالی بنگاه‌های تولیدی و تکمیل زنجیره‌های ارزش تولید، محوریت برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت محتوای سند آمایش استان مبتنی بر الگوی پیشرفت فناورانه از جمله راهبردهای این سازمان در برنامه‌ریزی‌های سال جاری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: شاخص‌های کلیدی برنامه رشد اقتصادی استان شامل افزایش کمی نیروی کار، سرمایه انسانی، بهبود ابزارهای تولید، رشد فناوری، دسترسی بهتر به مواد اولیه و بهبود محیط کسب‌وکار است.

محمدی اضافه کرد: تاکید بر نقش‌آفرینی پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و واحدهای خلاق، شرکت‌های دانش بنیان و شتاب‌دهنده‌ها در برنامه رشد اقتصادی استان با هدف تحقق رشد حداقل ۲۰ درصد، تاکید بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بهبود معیشت و افزایش سطح رفاه مردم استان و در نظر گرفتن حفظ محیط زیست و منابع طبیعی استان با توجه به مدیریت بهینه منابع آبی استان و کشور در ارائه برنامه‌های شاخص‌های اصلی در برنامه پیشنهادی سازمان از ابزارهای برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری است.

کد خبر 748501

دیگر خبرها

  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • پیام تسلیت امام‌جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت امام جمعه سابق جوانرود
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی