Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مهرداد رئیسی معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: پارسال ۸۵ هزار و ۲۵۲ دلار انواع تولیدات صنایع‌دستی از این استان به خارج از کشور صادر شد.

او افزود: از این میزان صادرات، ۴۴ هزار و ۶۸۰ دلار مربوط به تولیدات نمدی و ۴۰ هزار و ۵۷۲ دلار مختص صادرات چمدانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی انواع نمد، نقره، مصنوعات نقره و سنگ‌های قیمتی، نیمه‌قیمتی و زینتی مانند فیروزه، عقیق، شرف‌الشمس و کوارتز را از جمله صنایع‌دستی صادر شده از چهارمحال و بختیاری به کشور‌های فرانسه، دبی، ترکیه، ایالات متحده عربی و عراق بیان کرد.

بیشتر بخوانید

صدور و تمدید یک هزار و ۴۵۴ مجوز فعالیت صنایع‌دستی

او با بیان اینکه پارسال یک هزار و ۴۵۴ مجوز فعالیت صنایع‌دستی در این استان صادر و تمدید شد ادامه داد: این مجوز‌ها شامل پروانه تولید کارگاهی، پروانه تولید انفرادی، جواز تأسیس کارگاه و کارت شناسایی هنرمندان بوده است و با صدور مجوز‌ها فعالیت جدید در حوزه صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی در سال گذشته، زمینه اشتغال مستقیم برای یک هزار و ۳۲۵ نفر فراهم شد.

رئیسی به احیا و باززنده سازی رشته صنایع دستی منسوخ شده سفره بافی در سال ۹۹ نیز اشاره کرد و گفت: هنرمندان این رشته هم‌اکنون در دهستان بارز و چالدراز شهرستان لردگان مشغول به فعالیت هستند.

او ثبت نشان جغرافیایی صنایع‌دستی برای پرونده نمد شهرکرد را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در راستای توسعه صنایع دستی استان در سال ۹۹ عنوان کرد.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنر های سنتی تولیدات نمدی صنایع دستی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران