Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@02:48:23 GMT

نقاشی نادیده ون‌گوگ ۱۳ میلیون یورو فروش رفت

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۶۹۰۶

نقاشی نادیده ون‌گوگ ۱۳ میلیون یورو فروش رفت

نقاشی ونسان ون گوگ از پاریس که در صد سال گذشته نگاه کمتر کسی به آن افتاده بود بیش از ۱۳ میلیون یورو در حراجی در فرانسه به فروش رسید.

به گزارش بی بی سی، ساتبی که این حراج را برگزار کرد گفت این بالاترین بهایی است که برای کاری از ون‌گوگ در فرانسه پرداخته شده است.

پیشتر برآورد شده بود نقاشی "نمای خیابان در مونمارتر" حدود هشت میلیون یورو به فروش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نقاشی در سال ۱۸۸۷ کشیده شد و از آن زمان در تملک یک خانواده فرانسوی بوده است.

متخصصان از وجود این نقاشی خبر داشتند اما فقط یک عکس سیاه و سفید از آن دیده شده بود.

در حراج دیروز قیمت حتی کمی بالاتر رفت اما به دلیل اشکال در پیشنهاد قیمت آنلاین، حراج ادامه نیافت و تابلو به قیمت ۱۳ میلیون و ۹۰ هزار یورو فروش رفت.

"نمای خیابان در مونمارتر" یکی از مجموعه نقاشی‌هایی است که ون‌گوگ وقتی با برادرش تئو در پاریس زندگی می‌کرد بین سال ۱۸۸۶ و ۱۸۸۷ کشیده است.

مونمارتر در آن زمان روستایی بود در حومه شمالی پاریس و در این نقاشی یک آسیاب بادی دیده می‌شود.

کلیسای معروف قلب مقدس در آن زمان در دست ساخت بود.

ون‌گوگ در سال ۱۸۸۸ از پاریس به آرل در جنوب فرانسه رفت و در سال ۱۸۹۰ در نزدیکی پاریس درگذشت.


کلیسای قلب مقدس در مونمارتر

 

'دوره گذار'
مارتین بیلی، ون‌گوگ‌شناس به بی‌بی‌سی گفت این نقاشی مربوط به دوره گذار ون‌گوگ است از زندگی و نقاشی در هلند "با رنگ‌های تیره و زمینی به کارهای پر از سرزندگی‌اش در پرووانس".

"در پاریس بود که او امپرسیونیست‌ها را شناخت و این باعث شد در رنگ کندوکاو کند."

"آنچه هیجان‌انگیز است این است که این نقاشی از زمانی که از سه‌پایه ون‌گوگ پایین آمد پنهان بوده است."

"این تابلو در یک مجموعه خصوصی بوده و فقط مالک و دوستانش آن را می‌شناختند."

به گفته آقای بیلی محلی که در این نقاشی به تصویر کشیده شده فاصله کمی با جایی دارد که ون‌گوگ و برادرش زندگی می‌کردند.

در آن زمان آسیاها مراکز تفریح و سرگرمی شده بودند و "تردیدی نیست که ونسان وقتی چند فرانکی در جیب داشت گاهی برای نوشیدن به آن سر می‌زده است."

منبع: فرارو

کلیدواژه: ون گوگ آن زمان ون گوگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۶۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)

رازی که هزاران سال به قوت خود باقی مانده بود، سرانجام کشف شد، چرا که فیزیکدانان بر این باورند که سرانجام به چگونگی ساخت اهرام مصر باستان پی برده‌اند. 

به گزارش فرادید، این موضوع که چگونه یک تمدن باستانی بدون ماشین‌آلات سنگین موفق به ساخت اهرام شد، مدت‌ها موضوع فکر بسیاری از افراد بود. هرم بزرگ جیزه به ارتفاع ۱۴۷ متر، زمانی که ساخته شد، بلندترین سازه جهان برای بیش از ۳۸۰۰ سال بود و ما همچنان مجذوب عظمت آن هستیم. 

برخی تصمیم می‌گیرند از اهرام دیدن کنند، برخی دیگر تصمیم می‌گیرند بر فراز آن‌ها با چتر پرواز کنند و برخی دیگر جرات کرده و به داخل هرم بزرگ می‌روند، اما ما تا کنون نمی‌دانستیم آن‌ها چگونه ساخته شده‌اند. 

گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام در مورد چگونگی ساخت اهرام توسط مصریان باستان به کشف پیشگامانه‌ای دست یافتند. تیمی از فیزیکدانان به رهبری دکتر دانیل بون، روی یک نقاشی دیواری در مقبره جهوتی‌هوتپ (Djehutihotep) تمرکز کردند. این نقاشی که قدمت آن به سال ۱۹۰۰ قبل از میلاد بازمی‌گردد، به نظر یک تکنیک ساختمانی را نشان می‌دهد. 

این نقاشی دیواری ۱۷۲ مرد را به تصویر کشیده که مجسمه‌ای را با طناب‌های متصل به سورتمه حرکت می‌دهند. جلوتر از سورتمه، جایی که به نظر می‌رسد جیزه یا اطراف آن باشد، دیده می‌شود که آب را روی شن‌ها می‌ریزند. فیزیکدانان که شیفته این کشف شده بودند، تصمیم گرفتند آن را آزمایش کنند. 

آن‌ها به مصر رفتند و هرم خودشان را در مقیاسی بسیار کوچکتر ساختند. در طول آزمایش مشخص شد اگر ماسه خشک باشد، به شکل توده درمی‌آید و حرکت اجسام را دشوارتر می‌کند، اما با افزودن مقدار مناسب آب، از شکل گرفتن این توده‌ها جلوگیری می‌شود و ماسه صاف می‌ماند. 

Bonn در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۶ گفته است: «اگر از شن و ماسه خشک استفاده کنید، خوب کار نمی‌کند، اگر ماسه بیش از حد مرطوب شود، باز هم خوب کار نمی‌کند. برای این کار یک سفتی بهینه لازم است.» 

قبلاً اعتقاد بر این بود که استفاده از آب برای کمک به ساخت و ساز تشریفاتی بوده، نه عملی. 

یافته‌های این تیم در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان (Physical Review Letters) منتشر شد. در مقاله منتشرشده توضیح داده شد: «سایش لغزشی روی شن و ماسه با افزودن مقداری آب (نه خیلی زیاد) تا حد زیادی کاهش می‌یابد.» 

«اگر میزان آب درست نباشد، ماسه مرطوب بیابان تقریباً دو برابر سفت‌تر از ماسه خشک می‌شود.» 

«یک سورتمه به راحتی روی شن‌های سفت صحرا می‌لغزد، چون شن‌ها مانند وقتی که خشک هستند مقابل سورتمه انباشته نمی‌شوند.» 

این موضوع به قدری ساده است که حتی بون و تیمش هم غافلگیر شدند: «من از میزان کاهش ۵۰ درصدی نیروی کشش بسیار متعجب شدم، به این معنا که مصریان باستان فقط به نیمی از مردان نیاز داشتند تا اهرام را از روی شن‌های خیس در مقایسه با شن‌های خشک بکشند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اتلتیکو اوبلاک را برای فروش گذاشت!
  • انتقال نادر: فروش پزشک فرانکفورت با ۲۰۰ هزار یورو!
  • در صورت دریافت پیشنهاد مناسب؛ آمادگی آرسنال برای فروش گابریل ژسوس
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • برونو فرناندز: تا پایان یورو 2024 به آینده‌ام در منچستریونایتد فکر نمی‌کنم
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • کنعانی: آمریکا با سرکوب دانشجویان حقوق‌بشر را نادیده گرفت
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان