Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از چهار محال و بختیاری، در اولین روزهای سال 1400 مجمع نمایندگان استان چهار محال و خوزستان روز پنچشنبه در نشستی مشترک در سالن اجتماعات تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد مسائل و معضلات آبی بین دو حوضه چهار محال و خوزستان را مورد بررسی قرار داده و در این خصوص  هم اندیشی نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام امیرقلی جعفری نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی و دبیر مجمع نمایندگان استان چهار محال ضمن خوش آمد گوئی به نمایندگان استان خوزستان و اصحاب رسانه و مطبوعات گفت: امروز کشور با بحران بی آبی و کمبود آب مواجه است و این بحران در 2 استان خوزستان و چهار محال بدلیل پروژه انتقال آب بهشت آباد شدیدتر که این ناشی از تصمیم غلط مسئولان اجرائی و وزارت نیرو می باشد که باعث تنش بین استانهای همجوار چهار محال گردیده است.

انتقال آب باید بر مبنای عدالت و اصول علمی باشد

در ادامه جعفری بروجنی، با بیان اینکه انتقال آب بین‌حوزه‌ای باید بر مبنای عدالت و اصول علمی و زیست‌محیطی باشدتاکید کرد: در حال حاضر از هشت دشت چهارمحال و بختیاری چهار دشت آن ممنوعه بحرانی و 6 دشت ممنوعه است و تعداد زیادی از روستاهای استان با تانکر آبرسانی می‌شوند در صورتی که در نزدیکی آب هستند.

سپس سید کریم حسینی دبیر محمع نمایندگان استان خوزستان گفت: از ابتدای شروع به کار مجلس یازدهم به دنبال برگزاری نشست‌هایی با نمایندگان سایر استان‌ها به ویژه استان‌های همجوار با هدف همکاری و همراهی و هم‌افزایی بودیم و می‌خواستیم فراکسیون نانوشته‌ای را داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات و امور مشترک حوزه‌های خود را در مجلس دنبال کنیم اما با محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا مواجه شدیم.

قرابت و موضوعات فرهنگی باعث پیوندی عمیق بین دو استان چهار محال و خوزستان گردیده است

وی با اشاره به مشترکات خوزستان با چهارمحال و بختیاری در زمینه فرهنگی، اجتماعی، جغرافیایی، ادامه داد: به دلیل این قرابت‌ها همچنین به دلیل دردهای مشترک و منافع مشترک این دو استان، مقرر شد که نخستین نشست با نمایندگان چهارمحال و بختیاری برگزار شود.

بازدید از سرشاخه کارون و زاینده رود و جلوگیری از طرح های غیر کارشناسی

در ادامه قدرت الله حمزء شلمزاری نماینده مردم شهرستانهای اردل،فارسان،کیار و کوهرنگ در مجلس گفت: یکی از مهمترین اهداف این نشست را بازدید از سرشاخه رود کارون در بهشت آباد و جلوگیری از طرح‌های غیرکارشناسی و غیرعلمی انتقال آب عنوان کرد و افزود: با توجه به دغدغه‌های مردم، یکی از برنامه‌های این سفر بازدید مشترک از سرشاخه‌های کارون در بهشت آباد و استفاده از گزارش کارشناسان بوده است.

وی اظهار داشت: اجرای گذرگاه ایذه- لردگان و بهسازی جاده مسجدسلیمان- چهارمحال و اجرای پروژه بر زمین مانده راه آهن اهواز- شهرکرد از دیگر مسائل مورد توافق در این نشست بوده است، راه‌های مواصلاتی نقش مهمی در در توسعه اقتصادی و گردشگری استان دارند.

حمزء افزود: با توجه به اینکه خوزستان قطب کشاورزی کشور و در زمینه تجاری فعال است، بخش‌های کشاورزی و تجاری نیز از دیگر موارد مورد بحث در این سفر بوده است.

تاکید نمایندگان مجلس بر نظارت در حوزه تقنینی

وی تاکید کرد: مجامع نمایندگان این ۲ استان در چارچوب وظایف نماینده‌های مجلس، می‌توانند در حوزه تقنینی و نظارتی، چالش‌ها و مشکلات را پیگیری کنند که مساله انتقال آب در ردیف وظایف نظارتی نمایندگان بوده است.

پروژه مخرب و ویرانگر انتقال  آب بهشت آباد باید متوقف شود

احمد راستینه هفشجانی نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد،بن و سامان  با اشاره به ویدیوهایی که در فضای مجازی از فعالیت طرح بهشت آباد منتشر شده، گفت: 50 کیلومتر از 65 کیلومتر تونل بهشت آباد در حوزه جغرافیایی استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد که در حوزه این استان تاکنون هیچگونه عملیات اجرایی انجام نشده است.

وی افزود: از طرح بهشت آباد حدود 400 متر در حوزه استان اصفهان حفاری شده که اکنون متوقف است بنابراین عملا کاری از پیش نرفته است، البته هدف و پیگیری ما در راستای توقف کامل و همیشگی همه پروژه‌های انتقال آب از سرشاخه‌های چهار محال خواهد بود.

شایان ذکر است به منظور وحدت رویه بین نمایندگان استان چهار محال و خوزستان روز پنچشنبه تعداد 10 نفر از نمایندگان محلس و اعضاء خانه مطبوعات خوزستان با سفر به شهرکرد با مجمع نمایندگان استان چهار محال و بختیاری و فعالان رسانه و مطبوعات استان چهار محال به تبادل نظر و پیشگیری از طرح های مخرب و غیر کارشناسی پرداختند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تونل بهشت آباد انتقال آب چهار محال و خوزستان چهارمحال و بختیاری محال و بختیاری انتقال آب بهشت آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۷۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان با اشاره به خرید تضمینی بیش از ۸۷۲ هزار تن گندم گفت: در بارندگی اخیر هیچگونه خسارتی به گندم‌های ذخیره شده استان وارد نشده است.

امید جهان‌نژادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از بیستم فروردین تاکنون بیش از ۸۷۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

وی افزود: در پی هشدار هواشناسی خوزستان برای بارندگی طی روزهای گذشته، با تمهیدات در نظر گرفته و فعالیت صورت گرفته هیچ گونه خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز نگردید.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت نقش استان خوزستان در تأمین امنیت غذایی کشور، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در استان و نظارت استاندار و معاونین، عملیات انتقال گندم از مراکز روباز به سیلوها در دستور کار قرار گرفت و به منظور صیانت از دسترنج گندم‌کاران خوزستان با فعالیت شبانه روزی تمام نیروها اعم از کارکنان اداره کل غله و خدمات بازرگانی و اداره کل تعاون روستایی خوزستان با چادر کشی و محافظت اصولی هیچ گونه خسارتی به گندم‌های موجود در مراکز رو باز وارد نگردید.

جهان‌نژادیان با بیان اینکه بیش از ۸۵۰ تن گندم تا نیمه اردیبهشت ماه در استان خریداری شده بود، تصریح کرد: از این میزان بیش از ۶۵۰ هزار تن در مراکز نگهداری روباز خریداری شده بود و در راستای انتقال این حجم از گندم به مراکز ذخیره سازی استاندارد شاهد یکی از بزرگترین و حساس‌ترین عملیات‌های لجستیکی کشور بودیم و روزانه بیش از ۶۰ هزار تن گندم از این مراکز به کارخانجات آرد و سیلوهای ذخیره سازی استان همچنین مطابق برنامه ابلاغی از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران به استان‌های دیگر کشور انتقال داده شد.

وی گفت: در حال حاضر موجودی گندم مراکز روباز کمتر از ۲۵ هزار تن گندم است که همین میزان پایان موجودی گندم در مراکز روباز استان خواهد بود.

کد خبر 750773

دیگر خبرها

  • صدور هشدار هواشناسی نارنجی در چهار محال و بختیاری
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • اسلام آباد موگویی رکوردار بارش‌های رگباری
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد