Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@15:20:18 GMT

اولین تجربه، اولین انتخاب

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۸۲۶۴

اولین تجربه، اولین انتخاب

به گزارش ایرنا، گرچه هنوز حدود سه ماهی به روز رای گیری و برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ مانده ولی رای اولی ها از همین روزها شوق روز انتخابات را دارند تا اولین مهر حضور در شناسنامه آن‌ها ثبت و ضبط شود زیرا این قشر پر انرژی تا پیش از این فقط یک تماشاگر بودند، پدر و مادر انتخاب می کردند و آنها به نمایندگی از پدر و مادر رای را می نوشتند و در صندوق می انداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینب میرزاسعیدی یک رای اولی در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بالاخره امسال به سنی رسیدم که می توانم رای دهم و قطعا برایم تازگی دارد اما شرایط و وضعیت کشور به دلی ویروس منحوس کرونا و تحریم های ظالمانه آن ذوق و حال و هوای قدیم را ندارد البته که می دانم این روزها همیشگی نیستند و پایان می یابند اما بسیاری از مردم به همین دلیل روز های سختی را می گذرانند.

وی افزود:  برخی از دوستانم معتقدند نباید رأی بدهیم ، اما من فکر می‌کنم اگر رأی ندهیم افراد بی‌کفایت‌ وارد عرصه های مدیریتی شهر و  تصمیم گری و قانون‌گذاری می‌شوند و سرنوشت ما را تعیین می‌کنند.

وی با بیان اینکه حتما رای خواهم داد، تاکید کرد: در هرصورت شورا و جایگاه ریاست جمهوری خالی نمی‌ماند و نماینده‌ هایی از شهر به نمایندگی از مردم وارد شورا می‌شود پس بهتر است با رأی دادن خودمان به انتخاب بهتر کمک کنیم.

این دختر رای اولی در خصوص انتظار خود از رییس جمهوری آینده تصریح کرد: رئیس جمهوری آینده باید بتواند بیشتر به مستمندان و اقشار ضعیف جامعه توجه ویژه داشته باشد و به وضعیت آنان رسیدگی کرده و برای جوانان شغل دست و پا کند.

وی با بیان اینکه بدون آگاهی اسمی را در برگه رای نمی نویسم اذعان کرد: می خواهم به تنهایی رئیس جمهورم را با اندیشه فکر و معیارهایم انتخاب کنم تا چهار سال دیگر پشیمان نشوم.

وی با شور و شوق فراوانی از خوشحالی ۱۸ سالگی و نزدیکی به اولین تجربه شرکت در انتخاب صحبت کرد و ادامه داد: نمی خواهم جوانی منفعل در جامعه باشم پس شرکت در انتخابات را جدی خواهم گرفت.

متین رودری دیگر جوان رای اولی در کرمان با بیان اینکه هیچ ایده ای از رای دادن ندارم گفت: هنوز نمی دانم چه کسی قرار است کاندیدا شود اگر به دلیل کرونا تبلیغات کمرنگ باشد و کاندیدا ها را نشناسم برگه رای را سفید می دهم.

وی اظهار کرد: خواسته من از داوطلبان شورای شهرم  این است که اول وعده‌ای ندهند که در حد توان آن‌ها نیست و دوم آنکه ارتباط خود را با مردم بیشتر کنند.

 این رأی اولی گفت: برخی اعضای شورا پس از انتخابات اصلاً دیگر پیدایشان نمی‌شوند و به زندگی افراد معمولی مانند دوران انتخابات سر نمی‌زنند، پس فکر می‌کنم ورود دوباره افرادی با این رویکرد  اصلاً نتوانند خواسته‌های ما را بشنوند و برای حل آن قدم بردارند.

رودری با اشاره به اینکه همواره در سخنرانی‌ها ما را آینده‌ساز کشور می‌دانند، ادامه داد : اما در عمل حتی از پیش‌پا افتاده‌ترین حقوق شهروندی یعنی استقلال شغلی و درآمد برخوردار نیستیم چون به نظر می‌رسد هنوز به ما را به‌عنوان بچه نگاه می‌کنند.

علی انجم شعاع یک رای اولی دیگر است که در بسیج و تشکل های اجتماعی حضور پر رنگ دارد ، نگاه او به انتخابات از جنبه دیگر است و معتقد است حضور در انتخابات برای هر فردی که دل‌بسته به میهن و انقلاب است و به سرنوشت علاقه دارد، واجب است و با شرکت نکردن در انتخابات، قطعاً دشمن‌شاد خواهد شد.

وی افزود: بیگانگان می خواهند در سرنوشت کشورم دخالت کنند اما ما با رای دادن جلوی دخالت آنها را می گیریم و به آنها می فهمانیم که هیچ کاری از پیش نمی برند.

انجام شعاع ادامه داد: باید کسانی را انتخاب کنیم که تعهد و تخصص داشته باشند و با انتخاب شدن به وعده‌های انتخاباتی خود پشت نکرده و به آرمان‌ها اعتقاد عملی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهوری و اعضای شورا های اسلاامی شهر و روستاها نیز هنگامی که برگزیده شدند  به فکر جوانان باشند، بیان داشت: نماینده تنها به فکر خودش و اطرافیان خود نباشد، با قانون گذاری مناسب و مطلوب به فکر آینده جوانان باشد.

این رای اولی خاطرنشان کرد: همه ما باید با حضور در پای صندوق‌های رأی نشان دهیم که هنوز پشت انقلاب و نظام هستیم و بنا به گفته‌های سردار دل‌ها در وصیت نامه‌اش باید گوش به فرمان رهبری باشیم.

اینها گوشه ای از  درخواست های جوانانی است که لذت رای دادن را اولین بار است که در زندگی می خواهند تجربه می کنند. جوانانی که درابتدای راه و سرمایه این شهر هستند. سرمایه هایی که برای ساختن آنها مادر و پدری موی شان را سپید کرده اند. آنها به تکلیف خود عمل و از حق خود استفاده خواهند کرد.  در قدم بعدی نوبت برگزیده شدگان تسن که به وعده های خود عمل کنند، پس بهتر است کسانی که به شورای شهر می روند اعتماد این جوانان را به بهترین وجه و نحو پاسخی شایسته دهند که اگر اینطور نباشد، خیانتی نابخشودنی مرتکب شده اند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، بیست و هشتم خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کرمان ایرنا انتخابات مجلس شورای اسلامی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کرمان ایرنا انتخابات ۱۴۰۰ کرمان ایرنا انتخابات مجلس شورای اسلامی اخبار کنکور رای اولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم

یک فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی و با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده آرایش سیاسی مجلس را تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته قاعدتاً با کاهش مشارکت روبرو خواهیم بود چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌ها، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله، افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند سازمان رأی مناسبی داشته باشند و به واسطه این سازمان رأی افراد بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد نرمالی از مشارکت را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد؛ بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده تکمیل کنیم تا آرایش سیاسی مجلس کامل شده و مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که غالباً از طیف اصولگرایی هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همگی متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام و رهبری هستند اما مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند همه چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به تبع آن باعث کارشکنی و اختلاف و یاس و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده کرده و یاس و ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • معرفی هیات انتخاب اولین جشنواره خیمه‌شب‌بازی
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • عکس| پیام احساسی یک استقلالی پس از اولین بازی
  • پست گلر جوان استقلال برای اولین تجربه بازی
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح