Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@00:16:59 GMT

نخ بادکنک، جان نوازاد را گرفت!

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۹۰۵۹

نخ بادکنک، جان نوازاد را گرفت!

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک نوزاد ۸ ماهه بر اثر پیچیدن نخ بادکنک به دور گردنش جان خود را از دست داد. این نوزاد که نامش «مالایزیا» قصد گرفتن بادبادک را داشت که بر اثر پیچیدن نخ به دور گردنش جان خود را از دست داد. در لحظه وقوع حادثه نوزاد در داخل تخت‌خواب خود حضور داشت و بادبادک نیز به تخت والدین او گره زده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در تاریخ ۲۲ فوریه سال ۲۰۲۰ رخ داد.

این اتفاق دقایقی پس از بازگشت مادر کودک «برندی هاروی» از محل کار خود به خانه‌اش در محله «سالفورد» انگلیس رخ داد. «جکنسون لامور»، شریک زندگی او نیز در همان دقایق محل کار خود را به مقصد خانه ترک کرده بود.

بیشتر بخوانید

باتری سکه ای، جان کودک خردسال را گرفت

در شب حادثه خانم هاروی پس از کمی بازی با نوزاد خود در ساعت ۱۰ شب او را در داخل تخت‌خواب خود در نزدیکی تخت خودشان تنها گذاشت و به آشپزخانه رفت. هاروی در حال آماده کردن غذا بود که با شنیدن صدای گریه فرزندش به اتاق خود مراجعه کرد. او پس از ورود به اتاق متوجه نخ بادکنک شد که به دور گردن کودک پیچیده شده بود. او بلافاصله نخ را پاره کرد و با اورژانس پزشکی تماس گرفت.

با این حال تیم اورژانس پزشکی پس از حضور در خانه هاروی نتوانستند جان این کودک را نجات دهند و مرگ وی مورد تایید قرار گرفت. تحقیقات پلیس محلی نیز به مرگ مشکوک این کودک دلالت نداشت. پس از انجام کالبدشکافی مشخص شد مالایزیا بر اثر خفگی ناشی از پیچیده شدن نخ بادکنک به دور گردنش جانش را از دست داده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بادکنک بازی حوادث کودکان اخبار حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند.

به گزارش ایسنا، ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود.

ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آخرین اخبار از کودک مفقود شده کلاله‌ای
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • تداوم عملیات جست و جو برای یافتن کودک غرق شده در رودخانه خرسان
  • فیلم| آخرین وضعیت عملیات جستجوی یسنا، کودک مفقود شده در کلاله
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • شجاعت کودک فلسطینی بعد از خروج از زیر آوار
  • فیلم/ کودک مجروح فلسطینی در بمباران شب گذشته رفح 15+
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)