Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دلاوری عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به رشد فزاینده مبتلایان و بیماران بستری کرونایی در منطقه کاشان اظهار داشت: متأسفانه تاکنون هشت بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی در منطقه کاشان شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه کیت تشخیص سریع سویه های جهش یافته ویروس کرونا در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان طراحی و تولید شده است، افزود: این کیت قادر به تشخیص سه واریانت جهش یافته انگلیسی، آفریقایی و برزیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه در شرایط موجود لازمه کنترل بیماری رعایت شیوه نامه‌ها به ویژه زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است، تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی از همه همشهریان عزیز تقاضا دارد در رعایت شیوه نامه‌ها حساسیت ویژه ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه طرح غربالگری شهید سلیمانی در سطح منطقه کاشان تشدید شده است، ابراز داشت: در قالب این طرح به ازای هر فرد مبتلا که شناسایی می‌شود ۱۰ نفر از اطرافیان او تحت آزمایش کرونا قرار می‌گیرد.

کد خبر 5176598

منبع: مهر

کلیدواژه: کرونای انگلیسی ویروس کرونا شیوع کرونا ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا تردد وسایل نقلیه مسافران نوروزی خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف گردشگری تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نوروز بوشهر اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد