Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "نادرصفاجو"، تصریح کرد: در شرایط عادى بخش مهمى از تحول صنعت بیمه تابع تحولات اقتصادی و رشد تولید ناخالص داخلی است در صورتى که  در سال‌هاى اخیر بیشتر تابع تورم و افزایش ارزش تورمى سرمایه ها بوده است.

وی،گفت: شرکت‌های بیمه جدید برای حضور در بازار بیمه  و گرفتن سهم جدید یا سهمی که مورد انتظارشان است باید حرف تازه‌ای بزنند، اما شکی نیست که حضور شرکت‌های جدید در هر عرصه‌ رقابتی خوب است و منجر به نوآوری وبالارفتن رضایت بیمه‌گذاران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این عضو هیات مدیره شرکت بیمه پارسیان، درخصوص حضور شرکت‌های بیمه‌ای دربازار سرمایه  سالجاری، بااشاره به ذات این بازار و نوسان موجود در آن گفت: این بازار همیشه برقرار است و فرصت‌هایی در آن وجود دارد که هر سرمایه‌گذار به اندازه تخصص و تحلیل خود می‌تواند از این بازار بهره‌مند شود.

وی، با بیان اینکه "بازارسرمایه در نگاه کوتاه مدت شاید جذاب به‌نظر نرسد، ادامه داد: بازدهی فرصت‌های موجود در بازارسرمایه با تحلیل کارشناسی و صبر حاصل می‌شود و شرکت‌های بیمه هم باید با دید بلندمدت به سرمایه‌گذاری در این بازار نگاه کنند.

به اعتقاد صفاجو،درقالب یک شرکت بیمه بازده گرفتن از بازار سرمایه خیلی ربطی به جوان بودن یا نبودن آن شرکت بیمه نداشته و بستگی دارد که مدیریت شرکت‌های بیمه‌ای ساختار سرمایه‌گذاری خود را چگونه طراحى کرده باشند.

وی،اذعان داشت: هر شرکتی که اهمیت بیشتری به ساختار و تشکیلات سرمایه‌گذاری خود داده و کارشناسان قوی‌تری را جذب کرده باشد، با تحلیل‌های عمیق تر، می‌تواند کسب سود بیشتری از بازارسرمایه هم داشته باشد.

وی، درخصوص شیوع پاندمی کرونا و تاثیر آن بر بیمه‌نامه‌های عمر گروهی اظهارکرد : اگر شرکت‌هاى  بیمه‌ با تحلیل اطلاعات کارشناسى به این نتیجه برسند  که ضریب خسارت پوشش این رشته بالا رفته حتما در نرخ‌های فنی خود تجدید نظر می‌کنند.

صفاجو،افزود: پس از شیوع ویروس کرونا شرکت‌های بیمه‌ای تلاش کردند که  بتوانند در این عرصه خدماتی را ارائه بدهند اما در بیمه‌نامه‌های عمر گروهی ، پوشش فوت به هر علت ، کرونا را هم پوشش می‌داد زیرا اگر هربیمه شده‌اى  به هر دلیلی فوت مى‌کرد سرمایه تعهد شده پرداخت مى‌شد.

این عضو هیات مدیره شرکت بیمه پارسیان، تاکید کرد: درصنعت بیمه خسارت از محل حق بیمه‌ها پرداخت می‌شود بنابراین اگر این منابع کمتر ازخسارت پرداختی باشد دربلند مدت امکان ارائه خدمات بیمه‌اى مناسب،  با مشکل مواجه مى‌شود.

صفاجو، افزود: درپوشش بیمه عمر گروهی و فوت به هر علت امکان دارد که ضریب خسارت شرکت‌های بیمه بالا برود و امید است که با روش‌های پیشگیری و واکسن ویروس کرونا مهار شود.

پربیننده ترین

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه پارسیان برجام شرکت های بیمه شرکت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد