Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه ‌البرز گفت: ۳ هزار و ۳۱۳ بسته معیشتی به مناسبت نیمه شعبان بین نیازمندان استان البرز توزیع شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حجت‌الاسلامی علی دشتکی در نشست با خبرنگاران با اشاره به تقارن نیمه شعبان و نوروز، اظهارداشت: امسال برای دهمین سال پیاپی طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه استان برگزار می‌شود که به دلیل این تقارن برنامه با شور بیشتری برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توزیع 695000 دوز واکسن کرونا در کشور/ آغاز واکسیناسیون "پاکبانان"1200 تن میوه بدون واسطه در فارس توزیع شد3 برابر نیاز و مصرف خراسان شمالی مرغ در استان توزیع شد

وی با بیان اینکه علی‌رغم شرایط خاصی که وجود داشت امسال شاهد حضور زائرین و مجاورین در آستان مقدس امامزادگان استان البرز بودیم، افزود: این حضور با شرایط ویژه کرونایی و با پروتکل‌ها صورت گرفت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با عنوان اینکه در راستای اجرای برنامه های نوروز مهدوی امسال برنامه‌ها ویژه تر تدوین شد، بیان کرد: پیش از سال جدید قرارگاه آرامش بهاری در استان تشکیل و مقرر شد بقاع متبرکه هر کدام در توان خود این برنامه را برگزار کنند.

دشتکی با اشاره به اینکه در 8 بقعه متبرکه استان برنامه ها به صورت محوری برگزار می‌شود، تصریح کرد: یکی از این برنامه‌ها آرامش بهاری است که به صورت کامل برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با اشاره به اینکه برنامه نوروز مهدوی چند شاخص دارد، بیان کرد: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به توزیع بسته تبرکی بین 3 هزار و 313 خانواده‌های آسیب‌پذیر کرونا و همچنین نیازمندانی که در مراکز افق امامزادگان شناسایی شده بودند اشاره کرد.

دشتکی با عنوان اینکه در بحث تامین پوشاک و خرید عید برای کودکان بی بضاعت و ایتام شناسایی شده کارهایی انجام شد، خاطرنشان کرد: در این راستا 200 کودک از این کمک‌ها بهره مند شدند.

وی با اشاره به اینکه پویش های مختلفی در این راستا تدوین و در حال اجرا است، گفت: همچنین کاروان شادی" نشاط مهدوی" برنامه ریزی شد که در 100 محله استان البرز به اجرا برنامه می‌پردازد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با بیان اینکه نیمه شعبان فرصت خوبی به آشنایی بیشتر مردم با ولیعصر (عج) است، عنوان کرد: با توجه به هجمه‌ها و شبهاتی که دشمنان در این راستا ایجاد کردند می‌طلبد در کنار برنامه های شادی پاسخگویی به این شبهات را داشته باشیم.

دشتکی به برنامه های روز نیمه شعبان بقاع متبرک استان اشاره کرد و افزود: در 8 بقعه متبرک استان دعای ندبه و برنامه های ویژه این روز برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل اوقاف و امور خیریه برگزار می شود استان البرز نیمه شعبان برنامه ها توزیع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است

به گزارش قدس خراسان، جلسه مناظره و پرسش و پاسخ کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات یعنی حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی و کاظم معتمدی‌فر امروز یکشنبه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

در این جلسه کاندیداها به پرسش‌های رسانه‌ها پاسخ دادند که در ادامه برگزیده مهمترین پاسخ‌ها را مرور می‌کنیم.

مشهد نماد تحول در کل کشور است

حسنعلی اخلاقی در خصوص مهمترین اولویت مشهد که در صورت ورود به مجلس پیگیری خواهد کرد، گفت: نگاه من به مشهد یک نگاه محلی نیست؛ مشهد نماد تحول در کل کشور است و کمترین هزینه دولت در این شهر سرمایه گذاری برای ایجاد تحول در کل کشور است.

وی با اشاره به حضور ۳۰ میلیون زائر سالانه در مشهد، افزود: این شهر دارای ظرفیت بزرگترین رسانه انسانی است.

افزایش تعداد روزهای هوای پاک در مشهد

این کاندیدا در ادامه به مهمترین مسائل مشهد اشاره اجمالی کرد و گفت: اولویت کوتاه مدت من حل معضل آلودگی هواست چراکه این موضوع شمولیت و همه گیری زیادی دارد و برنامه دارم در گام اول تعداد روزهای هوای پاک مشهد را از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز در سال برسانم.

اخلاقی در خصوص اولویت بلند مدت خود نیز موضوع زیر ساخت‌های زیارت را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: منابع فعلی دولت برای این موضوع پاسخگو نیست، اما انفال آورده زیادی برای دولت خواهد داشت که باید سهم آن را زیاد کنیم.

تشکل‌های موازی زیاد، مهمترین مشکل مشهد است

معتمدی فر نیز مهمترین مشکل مشهد را وجود تشکل‌های موازی زیاد دانست و افزود: همین موضوع باعث شده برنامه‌ها در عمل با مشکل مواجه شوند.

وی مشکلاتی مانند حاشیه شهر، بافت فرسوده و توسعه نامتوازن مشهد را حاصل مشکل در برنامه ریزی و نظارت بر اجرا برشمرد و متذکر شد: معتقدم برخی برنامه‌ها باید در کوتاه مدت حال مردم را خوب کند، پس با تکیه بر اسناد بالادستی و برنامه‌های مصوب و عملکرد دولت مردان باید در خصوص انتظارات ذی نفعان که مردم هستند مطالبه گری صورت گیرد.

این کاندیدا اضافه کرد: طرح‌های مهم مثل طرح جامع زیارت می‌تواند به عنوان لوکوموتیو فرهنگ و اقتصاد مطرح شود و می‌تواند بخشی از مشکلات حاشیه شهر را نیز برطرف کند.

وی عنوان کرد: نسبت به تشکیل مجمع نمایندگان شهرهای زیارتی اقدام خواهم کرد تا با هم افزایی مشکل زیارت در همه شهرهای زیارتی برطرف شود.

معتمدی فر در خصوص برنامه‌اش برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه کلات نیز گفت: برای این موضوع باید سراغ جاده کلات برویم تا منجر به رونق گردشگری و سرمایه گذاری در این منطقه شود؛ برای این منظور مرکز مطالعات و پژوهش‌های کلات در باغ نادری ایجاد خواهد شد و در کنار آن بازارچه صنایع دستی در این محل می‌تواند برای رونق صنایع دستی در کوتاه مدت مؤثر باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حقوق و دستمزد کارگران نیز اظهار کرد: برای حقوق و دستمزد اگر مبنا بر عدالت باشد باید بین درآمد و هزینه خانوار تناسب برقرار باشد و به میزان افزایش تورم به حقوق و دستمزد اضافه شود تا دولتمردان به فکر حل مشکل تورم بیفتند.

اخلاقی نیز در پاسخ به این سوال گفت: شورای عالی کار باید بر اساس ریل گذاری مجلس، افزایش حقوق و دستمزدها را بررسی کند، مجلس باید منابع را برای افزایش حقوق و دستمزد در اختیار دولت قرار دهد تا این موضوع بر تورم تأثیری نداشته باشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در خصوص برنامه اش برای رفع معضل حاشیه شهر گفت: برای حل هر مشکلی اول باید عوامل بوجود آوردنده‌اند را شناسایی کنیم. در این خصوص نیز بحث‌های فراشهری مانند مهاجرت و بی توجهی دولت‌های مختلف به روستاها نقش مهمی ایفا کرده است.

اخلاقی ادامه داد: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر و نگاه عدالت محور در سطح ملی تا دهه ۶۰ در کشور ما وجود داشته اما از ابتدای دوره سازندگی از عدالت محوری غفلت شد و متأسفانه این نگاه در طی دوره‌های بعد نیز استمرار یافت.

وی مهمترین کلیدواژه حل معضل حاشیه شهر را توزیع منابع ملی و شهری با نگاه عدالت محور دانست.

معتمدی فر نیز در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در مورد مهمترین شاخص‌های طرح زیارت و اثراتش برای زائران و مجاوران امام هشتم گفت: اگر طرح جامع زیارت به صورت جامع و یکپارچه باشد نتیجه خواهد داد. این طرح باید به شکل ملی تعریف شود، با اتکا به بخش خصوصی و با محوریت حرم مطهر رضوی باشد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • همایش بزرگ عفاف و حجاب اصناف شهرستان‌های غرب البرز برگزار می‌شود
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • ایران جوان بمان (جمعیت) در البرز معرفی می شود
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی