Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی سالیان اخیر هرگاه اسم دو تیم تراکتور و ماشین سازی به گوش‌مان خورده، ناخودآگاه نام «محمدرضا زنوزی» به ذهن‌مان متبادر می‌شود.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مالک متمول دو باشگاه تبریزی که دوران کم فراز و پُر نشیبِ حضورش در فوتبال، در نهایت به نامه‌ای منجر شد که طی آن ماشین سازی تبریز به نوعی تعلیق شد و ادامه فعالیت این باشگاه در میانه لیگ بیستم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه چرا در اینجای فصل چنین تصمیمی درخصوص این تیم باسابقه تبریزی گرفته شده، موضوعی است که قصد نداریم در این گزارش به آن پبردازیم بلکه هدف نگاهی بر مسیر طی شده زنوزی طی سال‌های مالکیت بر این دو باشگاه است.

زنوزی در مردادماه 1396 و در خردادماه 1397 به ترتیب مالکیت باشگاه ماشین سازی و تراکتورسازی (تراکتور فعلی) را در اختیار گرفت. از آن پس انتظاری که جامعه فوتبال از دو تیم تبریزی داشت، تعالی و موفقیت روزافزون بود ولی برخلاف انتظارات و هزینه‌های سنگین زنوزی، این دو تیم علی الخصوص تراکتور به هیچ افتخار خاصی جز یکبار قهرمانی در جام حذفی (در فصل 99-98 با شکست 3 بر 2 استقلال) نرسیدند. با نگاهی اجمالی بر تصمیمات و نوع نگاه مدیریتی زنوزی می‌توان دریافت که مالک متمول تراکتور با نگاه صرفا اقتصادی و مالی وارد فوتبال شده ولی نتیجه تصمیماتش برای هواداران پرشور تبریزی، تقریبا هیچ بوده که حتی منجر به اعتراضات طرفداران تراکتور به زنوزی هم شده است. با این وجود اما اگر یک گام به عقب بگذاریم و به سال‌های قبل از واگذاری دو تیم تبریزی به زنوزی برگردیم، می‌توان دریافت که برای این خصوصی سازی، کار کارشناسی انجام نشده و بدون بررسی صلاحیت مالک متمول، صرفا رهاسازی انجام شده است.

این روزها اما 600 کیلومتر دورتر از تبریز، بحث خصوصی سازی دو باشگاه پایتخت‌نشین توسط دولتِ روحانی مطرح شده که نگرانی‌های را هم ایجاد کرده است. نگرانی‌هایی از جنس همان عاقبتی که برای تراکتور و ماشین سازی رقم خورده و یک مالک مانده با میلیون‌ها چشم نگران هوادار. در حالی که کارشناسان ورزش، اقتصاد و بورس نگرانی‌های خود را از خصوصی سازی عجولانه و کارشناسی نشده سرخابی‌ها اعلام کردند ولی گویا سلطانی‌فر و دوستانش سعی دارند در واپسین روزهای دولت «تدبیر و امید» در نقش قهرمان ظاهر شده و برای 60-70 میلیون هوادار، معجزه کنند. اما آنچه طی سالیان گذشته از تصمیمات سلطانی‌فر دیدیم، چیزی جز سوءمدیریت و بدهی‌های سنگین ریالی و ارزی نبوده است و با همین دست فرمان، نمی‌توان آینده خوشی در خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس متصور بود. کارشناسان امر اذعان دارند که این واگذاری عجولانه به بخش خصوصی، نه تنها می‌تواند دولت بعد را با بحرانی جدی روبرو کند بلکه برای آینده این دو باشگاه پرطرفدار نیز نوعی تهدید به حساب می‌آید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدرضا زنوزی ماشین سازی استقلال پرسپولیس خصوصی سازی ماشین سازی دو باشگاه دو تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۵۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رجبی: تراکتور می‌خواهد امتیاز بگیرد ولی استقلال «تیم تر» است/نظارت نباشد باشگاه به قهقرا می‌رود

رضا رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص شرایط استقلال برای ادامه فصل و امیدواری هواداران به کسب قهرمانی در لیگ برتر با توجه به خارج شدن از جام حذفی اظهار کرد: اینکه استقلال در همان اولین دیدار خود از جام حذفی کنار رفت موضوعی است که به آن کمتر پرداخته می‌شود. عنوان شده بود کمبود بازیکن باعث شده تا استقلال نتواند در جام حذفی باقی بماند ولی این موضوع درست نیست. اتفاقاً بازیکنان خوبی در تیم هستند. مربیان استقلال نباید فرار رو به جلو داشته باشند. در بازی با مس رفسنجان، حریف بهتر بود و محرم نویدکیا توانست تیمش را به پیروزی برساند.  

استقلال جزو پر مهره ترین تیم های لیگ است

وی ادامه داد: من ثابت می‌کنم استقلال یکی از پرمهره‌ترین تیم‌های لیگ برتر است. این توهین به بازیکنان تیم است وقتی گفته می‌شود بازیکن نداریم. استقلال در هر پست دو تا سه بازیکن دارد. مثلاً سامان تورانیان که در تیم ملی امید در پست دفاع راست بازیکن فیکس بود در این فصل یک بازی هم برای استقلال به میدان نرفته، چطور می‌گویند استقلال بازیکن ندارد؟ حالا هم که باشگاه واگذار شده و مشخص نیست چه سرانجامی دارد. فصل قبل ۷۰۰ میلیارد تومان پول بورس به حساب باشگاه آمد و معلوم نشد با این پول چه کردند که بدهی‌ها به قوت خود باقی ماند. نظارت بر اموال دولتی نباشد استقلال به قهقرا خواهد رفت. هنوز تیم درگیر برخی قرارداد‌های زمان مدیرعاملی مصطفی آجورلو است. علی فتح‌الله مرتبه آخری که آمد با آن همه تجربه و جام‌هایی که در زمان مدیریت او به دست آمد، ترجیح داد استعفا دهد. آجورلو هم پاسخگو نشد و تزریق مالی عالی هم به استقلال کمک خاصی نکرد.

آب خوش از گلوی استقلال پایین نمی‌رود

بازیکن سابق استقلال خاطرنشان کرد: قرار نیست آب خوش از گلوی استقلال پایین برود. دلیلش را نمی‌دانم، به هر حال تماشاگران همواره حامی تیم هستند و خودجوش پشت تیم قرار دارند ولی نمی‌خواهند آرامش بر تیم حاکم شود. اگر حرف با عمل‌شان یکی است باید بیشتر به این تیم پرطرفدار و البته پرسپولیس توجه کنند. از طرفی حافظ منافع ملی و مالی دولت باشند و از سویی تیم را در سطح خوبی نگه دارند. تقویت انگیزه حمایت از استقلال و پرسپولیس در جامعه اسیر مثبتی دارد. درگیری‌هایی که در زمین، میان نیمکت‌ها و بین هواداران در ورزشگاه و فضای مجازی می‌بینیم به خاطر کمبود توجه است. حال خوشی بر فضای فوتبال حاکم نیست و بی‌احترامی جای رقابت سالم را گرفته است. مشکل اصلی استقلال یا پرسپولیس برای آنکه قهرمان آسیا شوند بی‌پولی نیست. مشکل ما ضعف در نظارت بر مدیریت مالی است. باید در هر دو باشگاه از پیشکسوتان در کنار مدیران استفاده شود، دلسوزی پیشکسوتان و ارزشی که آنها برای آبروی خود قائل هستند به همراه نظارت قوی کمک می‌کند تا هزینه‌ها درست و اساسی هزینه شود تا هر دو تیم دیگر بدهی نداشته باشند.

استقلال با تمرکز کافی تراکتور را شکست می‌دهد

رجبی در مورد اینکه استقلال در رقابت با پرسپولیس در لیگ برتر با یک لغزش صدر را از دست می‌دهد و هفته آینده هم در تبریز به دیدار تراکتوری می‌رود که یحیی گل‌محمدی را سرمربی جدید خود می‌بیند، تصریح کرد: تعادل بین دفاع و حمله استقلال در این هفته‌ها خوب نیست. در انتقال از حمله به دفاع ایراد دارد و تعداد گل‌های خورده این موضوع را نشان می‌دهد. اگر دفاع اتوبوسی را مدنظر قرار دهد که هواداران لذت نمی‌برند، اگر بازی هجومی کند هم راحت گل می‌خورد. این توانایی در استقلال وجود دارد که بتواند همان‌طور که خوب حمله می‌کند به خوبی دفاع کند. تراکتور هم قطعاً با حمایت هوادارانش به دنبال امتیاز خوب از استقلال گرفتن است ولی استقلال تیم‌تر است و می‌تواند با تمرکز کافی در تبریز برنده شود.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرصت تاریخی برای سپاهان، ملوان و تراکتور پس از حذف استقلال و پرسپولیس
  • از بازی با استقلال خیالمان راحت است | انگیزه آسیایی شدن داریم
  • جواب منفی مجیدی به زنوزی؛فرهاد فقط به نیمکت استقلال فکر می‌کند
  • رجبی: تراکتور می‌خواهد امتیاز بگیرد ولی استقلال «تیم تر» است/نظارت نباشد باشگاه به قهقرا می‌رود
  • نصرتی: با استقلال خیلی راحت‌تر بازی می‌کنیم
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!