Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@05:22:49 GMT

تدوین الگوی ماموریت‌گرایی دانشگاه ها تا اردیبهشت ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۶۴۱۵

تدوین الگوی ماموریت‌گرایی دانشگاه ها تا اردیبهشت ۱۴۰۰

رضا نقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اصلاح آئین نامه ارتقا اساتید در بخش پژوهشی در ۱۴۰۰ گفت: شورای عالی انقلاب در روزهای پایانی سال ۹۹ نامه‌ای ارسال کرد مبنی بر اینکه اصلاحات آئین نامه ارتقا در بخش پژوهشی باید تا اردیبهشت ماه به شورا فرستاده شود.

آئین نامه ارتقا دانشگاه‌ها اصلاح می‌شود

مشاور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم ادامه داد: در این اصلاحات می‌خواهیم اساتید و مؤسسات با ویژگی‌های متفاوت را از منظر ارتقا، تفکیک کنیم و در واقع یک سناریو برای همه نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما انواع دانشگاه در کشور داریم و برخی در لایه‌های کارآفرینی و پژوهشی فعالیت می‌کنند که بحث فعالیت‌های پژوهشی برای آنها حیاتی و مهم است اما در برخی دیگر دانشگاه‌ها مثل پیام نور ارتقا اعضای هیأت علمی به موارد دیگر غیر از فعالیت‌های پژوهشی مربوط می‌شود. هدف این است که ارتقا در دانشگاه‌ها متفاوت باشد.

تدوین الگوی مأموریت گرایی دانشگاه‌ها تا اردیبهشت

وی با اشاره به اینکه در اردیبهشت ماه الگوی مأموریت گرایی دانشگاه و مؤسسات در بخش پژوهشی و آموزشی آماده خواهد شد، خاطرنشان کرد: مأموریت گرایی عمدتاً در لایه پژوهشی اتفاق خواهد افتاد.

نقی زاده در تشریح جزئیات مأموریت گرایی دانشگاه‌ها گفت: مأموریت گرایی را می‌توان در چندین سطح تعریف کرد؛ یک سطح مأموریت گرایی بر اساس تخصص‌هاست. مثلاً به دانشگاه امیرکبیر اعلام می‌کنیم که در حوزه دانش مهندسی معدن و یا دانشگاه شریف در حوزه دانش مهندسی برق باید به صورت تخصصی فعالیت کنند. در مجموع براساس مأموریت گرایی مشخص خواهد شد که نقطه تمرکز دانشگاه‌ها و مؤسسات در حوزه آموزشی است یا پژوهشی و یا کارآفرینی.

ساماندهی رساله‌های دانشجویان دوره دکتری

وی در ادامه به برنامه دیگر معاونت پژوهشی در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: برنامه‌هایی برای ساماندهی رساله‌های دانشجویان دوره دکتری مد نظر داریم که هم آنها را مأموریت گرا و هم به گرنت های اساتید متصل کنیم.

سامانه واحد خدمات پژوهش و فناوری راه اندازی می‌شود

مشاور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: یکی دو کار اجرایی نیز در دستور کار داریم؛ نخست اینکه سامانه یا پنجره واحد یکپارچه خدمات پژوهش و فناوری وزارت را ایجاد کنیم؛ به واسطه این سامانه هر عضو هیأت علمی، دانشگاه یا مؤسسه یک کارتابل ویژه در وزارت علوم خواهد داشت و به طور مستقیم به خدماتی که وزارت علوم ارائه می‌دهد، از یک درگاه دسترسی پیدا خواهد کرد. پیش بینی ما این است که این سامانه اردیبهشت یا خرداد ماه افتتاح خواهد شد.

کد خبر 5172172 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها ارتقای اساتید پایان نامه دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا دانشجویان آموزش مجازی فعالیت فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سند دانشگاه اسلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشجویان شاهد و ایثارگر خدمات مشاوره معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی آزمون دستیاری پژوهش و فناوری گرایی دانشگاه مأموریت گرایی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد

یعقوب نوروزی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم در حاشیه کنفرانس دو روزه فیزیک بنیادی ایران به میزبانی دانشگاه قم  گفت: این همایش در راستای شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» است که سرلوحه اقدامات پژوهشی و فناوری دانشگاه قرار دارد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم با اشاره به اینکه این همایش به صورت حضوری و مجازی انجام می‌شود، ادامه داد: حوزه فیزیک بنیادی راجع به شالوده‌ها است و با متافیزیک و کوانتوم ارتباط پیدا می‌کند.

وی از ارسال ۲۰ مقاله به ششمین کنفرانس فیزیک بنیادی ایران خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس هم اندیشی علاقه‌مندان به حوزه فیزیک بنیادی است، چرا که به بحث علم و دین بی ارتباط نیست و مراکز دینی و علمی در قم می‌توانند همکاری داشته باشند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه قم با بیان اینکه مسئله محوری و ارتقا جایگاه دانشگاه را در برگزاری این همایش دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه قم از هر همایشی که بتواند به بهبود وضعیت علمی کشور کمک کند، حمایت خواهد کرد.

در ششمین کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۰ سخنرانی در حوزه‌های «تقلیل گرانشی تابع موج با استفاده از دینامیک کوانتومی ذره»، «افق کوشی و پیش‌بینی ناپذیری در نظریه انیشتین»، بررسی امکان لزوم تغییر پارادایم در قوانین فیزیک «و... انجام می‌پذیرد و همچنین مراسم تجلیل از دکتر مهدی گلشنی از جمله فیزیک‌دانان برجسته کشور از برنامه‌های ویژه در این کنفرانس است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۱۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان