Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@02:48:11 GMT

سه هزار دوز واکسن کرونا در استان مرکزی تزریق شد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۶۶۵۳

سه هزار دوز واکسن کرونا در استان مرکزی تزریق شد

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون کروناویروس در کشور، تاکنون افزون بر سه هزار دوز واکسن کرونا در استان مرکزی تزریق شده است.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه اجرای طرح واکسیناسیون کرونا براساس اولویت بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداست برای گروه های هدف انجام می شود، اظهار کرد: با وجود اینکه کادر درمان به عنوان اولویت نخست تزریق واکسن هدفگذاری شدند، اما هنوز کادر درمان بطور کامل واکسن کرونا دریافت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن پزشکان بخش خصوصی و برخی مراکز مرتبط با حوزه سلامت نیز در زمره افرادی قرار دارند که هنوز واکسینه نشدند.

وی به واکسینه کردن کادر درمان در بخش های ویژه کرونا، جانبازان، سالمندان ساکن در خانه سالمندان و پاکبانان براساس دستورالعمل کشوری واکسیناسیون اشاره کرد و افزود: واکسیناسیون کرونا براساس سند ملی واکسیناسیون کشور و طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در سراسر کشور توسط دانشگاه های علوم پزشکی انجام می شود و دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز از این رویه تبعیت می کند و جامعه هدفی که در مراحل مختلف واکسیناسیون در برابر بیماری کووید ۱۹ واکسن دریافت می کنند برابر اعلام ستاد ملی و در تمامی استان ها یکسان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه به تولید انبوه واکسن برکت در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و افزود: افزایش میزان واردات واکسن هندی و چینی به کشور و تولید انبوه واکسن ایرانی نویدبخش اتفاقات خوبی در اردیبهشت و خردادماه سال جاری است و آمار واکسیناسیون افراد طی ماه های آینده شیب صعودی پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به برخی گلایه های آحاد مختلف مردم استان مرکزی نسبت به واکسینه کردن خود گفت: مردم باید درک کنند که دانشگاه علوم پزشکی نمی تواند خارج از مصوبه ستاد ملی کرونا اقدام به واکسینه کردن افراد کند و جامعه هدفی که برای واکسیناسیون هدفگذاری شدند براساس تقسیم بندی ستاد ملی مبارزه با کروناست.

دکتر جمالیان تصریح کرد: پزشکان بخش خصوصی، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، مراکز خصوصی مرتبط با حوزه سلامت، سالمندان، بیمارن زمینه ای و ... از جمله اولویت های تزریق واکسن کرونا هستند اما واکسینه کردن این افراد باید توسط ستاد ملی کرونا اعلام شود و انجام واکسیناسیون افراد خارج از مصوبه ستاد در حیطه اختیارات دانشگاه علوم پزشکی نیست.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ گونه عارضه مهم جانبی از سوی افراد واکسینه شده گزارش نشده و حال عمومی تمامی افرادی که واکسن دریافت کردند، مساعد است، افزود: با توجه به آغاز واکسیناسیون کرونا که از کادر درمانی شروع شده و تا پایان سال جاری به تزریق همگانی منتج می شود، اگر پروتکل های بهداشتی را در کنار تزریق واکسن رعایت کنیم، مطمئنا از شر این ویروس و بیماری خلاص شده و کرونا را شکست خواهیم داد.

او در ادامه از مردم استان مرکزی خواست که تا اطلاع ثانوی رفت و آمد به مناطق با شرایط بحرانی کرونایی نداشته و پذیرای میهمانان این نقاط نباشند تا زنجیره انتقال قطع شود و اگر مردم فهیم استان مرکزی با همین منوال در رعایت پروتکل های بهداشتی کوشا باشند، نگرانی نخواهیم داشت.

دکتر جمالیان تاکید کرد: با توجه به سرایت و قدرت انتقال بسیار بالای ویروس کرونا جهش‌یافته نسبت به ویروس کلاسیک، حتما در مناطق پر ازدحام و شلوغ از دو ماسک استفاده شود، فاصله گذاری ایمن اجتماعی رعایت شود، از شرکت در دورهمی ها و مهمانی های شلوغ و مسافرت ها به مناطق پرخطر پرهیز شود.

وی تصریح کرد: با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، فعالیت های روزانه با ایمنی کامل انجام می‌پذیرد و سلامت مردم نیز حفظ می‌شود و با سرعتی که واکسیناسیون در ماه های آینده به خود می گیرد قطعا میزان سرایت ویروس به حداقل رسیده و قطع می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا واکسیناسیون سراسری کرونا استان مرکزی استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون کرونا واکسینه کردن واکسن کرونا استان مرکزی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال