Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@07:16:47 GMT

مجلس قوانینی برای رفع موانع تولید تصویب کند

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۳۶۹۵

مجلس قوانینی برای رفع موانع تولید تصویب کند

ماموستا عبدالرحمن خدایی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین اظهار کرد: شعار سال بنا به فرمایش مقام معظم رهبری تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها انتخاب شده است و این شعار نصیحت بزرگی برای تمام مردم و مسئولان است.

وی افزود: اگر واقعاً مردم ایران و همه مسئولان یک دل و یک جان تبعیت از این منویات کنند، کشورمان در اوج ترقی قرار خواهد گرفت و دیگر دغدغه‌ای به نام بیکاری جوانان نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بانه تصریح کرد: در سال جدید باید تمام تلاش خود را برای حمایت از تولید به کار ببریم و مسئولان هم باید تمام تلاش خود را برای کمک به مردم و جوانان انجام دهند.

ماموستا خدایی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: دولت باید از جوانان پشتیبانی کند و به آنها انگیزه دهد تا در مسیر آبادانی و توسعه جامعه تلاش کنند.

وی افزود: مجلس موظف به وضع قوانینی است که مردم و جوانان بتوانند در کارشان موفق باشند و در حوزه تولید پیشرفت زیادی داشته باشیم.

امام جمعه بانه خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس نباید بگذارند هیچ مانعی سر راهشان را بگیرد و قوانینی وضع کنند که مردم و جوانان بتوانند از تولید پشتیبانی کنند.

وی ادامه داد: باید حمایت از مشاغل خانگی و صنایع کوچک مورد توجه ویژه قرار گیرد و شرایطی فراهم شود که این مشاغل حفظ و به نسل‌های آینده منتقل شوند.

ماموستا خدایی در پایان سخنان خود افزود: در کشور ما جوانان خلاق و توانمند بسیاری زندگی می‌کنند که با فراهم کردن شرایط و امکانات می‌توانند زمینه ساز خودکفایی و تولید بسیاری از قطعات و وسایل مورد نیاز باشند لذا باید از زمین تا تسهیلات بانکی مورد نیاز در اختیار این جوانان نخبه و توانمند قرار گیرد.

۴۶

کد خبر 1499465

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد

رییس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از ثبت ۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی گز اصفهان خبر داد. - اخبار استانها -

حسین طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از ثبت هفتم اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته به پاس بزرگداشت مالکیت فکری مردم اصفهان بر تولید گز و چند قرن تلاش مردم این دیار برای حفظ این محصول سنتی، روز هفتم اردیبهشت ماه به نام روز جهانی گز اصفهان نام‌گذاری شد.

وی افزود: همچنین در دو سال گذشته با تلاش پیشکسوتان صنعت گز و همراهی دکتر طغیانی موفق شدیم که گز، سوهان عسلی، لوز و شیرینی کرکی را در فهرست عناصر ناملموس ملی به نام اصفهان ثبت کنیم.

رئیس جمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان تصریح کرد: پیش از این پولک و نبات هم به نام اصفهان ثبت شده بود و می‌توان گفت که اصفهان تنوع بی‌نظیری از انواع شیرینی‌های سنتی دارد و در این راستا تلاش کردیم تا محصولات سنتی را به عنوان عناصر هویتی شهر اصفهان به ثبت برسانیم و در قدم بعدی به دنبال توسعه این محصولات هویتی هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به معرفی قدمت گز پرداخته و گفت: گز مهم‌ترین شیرینی سنتی اصفهان است که قدمت آن به دوران صفویه بر می‌گردد و در طول 500 سال گذشته توسط مردم اصفهان حفظ و توسعه پیدا کرده است. همچنین مدارک و مستندات  بسیاری از جمله سفرنامه پولاک اتریشی و مورخان ایرانی دال بر مالکیت فکری و معنوی مردم اصفهان بر این محصول است.

طاهری اصفهان را بزرگترین تولید کننده گز در جهان دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای جهان نام گز با اصفهان عجین شده و گز اصفهان شهرت جهانی دارد.

«شیرینی سنتی لوز » به لیست عناصر ناملموس ملی پیوست

وی در پاسخ به این پرسش که گز ابتدا چگونه تولید می‌شد، گفت: گز ابتدا به شیوه سنتی توسط قنادان اصفهانی تولید می‌شد و در آن زمان برند گز معنای خاصی نداشت. در ادامه تولید گز در شش دری‌های قدیمی اصفهان ادامه یافت و در گذر زمان برندهای گز برای صادرات این محصول شکل گرفت که ظاهرا گز شکرشکن اصفهان، قدیمی‌ترین برند گز است که به هندوستان نیز صادر می‌شد.طاهری افزود: در سالیان اخیر شاهد رشد چشم‌گیری در شکل‌گیری واحدهای تولید گز در اصفهان بوده‌ایم و امیدواریم‌ که این هنر- صنعت به رشد و پویایی خود ادامه دهد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند