Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:07:30 GMT

۴۰ تن پسماند عادی از سواحل نایبند عسلویه جمع‌آوری شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۳۷۲۳

۴۰ تن پسماند عادی از سواحل نایبند عسلویه جمع‌آوری شد

به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان بوشهر روز دوشنبه به نقل از مصطفی موذنی افزود: براساس تفاهم‌نامه بین اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر و پتروشیمی جم پاکسازی سواحل پارک ملی دریایی نایبند از آبان تا اسفند ۱۳۹۹ به صورت دوره ای انجام گرفته است.

وی اضافه کرد: بیشتر پسماندهای جمع آوری شده از نوع پلاستیک و بخش دیگر ادوات صیادی است و این پسماندها پس از جمع آوری تحویل سیمی تریل سازمان منطقه ویژه می‌شود تا به لندفیل کنگان منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان عسلویه ادامه داد: این پاکسازی در چهار منطقه اجرا شده است که از ابتدای جنگل حرا تا روستای هاله به طول هشت و نیم کیلومتر، عرض ابتدای جنگل حرا تا ساحل به طول نزدیک به سه کیلومتر، از روستای هاله تا بعد از دماغه صخره‌ای نایبند به طول ۱۳ کیلومتر و محوطه اطراف انجیر معابد به مساحت ۵۰ هکتار را در بر می‌گیرد.

موذنی یادآور شد: طرح پاکسازی سواحل پارک ملی دریایی نایبند از سال ۹۸ تاکنون اجرا شده است و در سال ۱۴۰۰ نیز حوزه این فعالیت به سواحل پارک ملی دریایی دیرنخیلو نیز گسترش می‌یابد که کمک بسیاری به زیبایی سیمای سواحل این منطقه کرده است.

وی گفت: در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و اجرای مفاد تفاهمنامه یاد شده تاکنون سه تابلو با مظمون محیط زیستی و ۲۴ سطل زباله چوبی در سواحل پارک ملی دریایی نایبند نصب شده است.

برچسب‌ها بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند اخبار کنکور محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان از کسب رتبه نخست افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی در ایستگاه‌ها و ناوگان جمع‌آوری پسماند خشک توسط این منطقه خبر داد.

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به اهمیت تفکیک پسماندها و لزوم تحویل پسماندهای خشک قابل بازیافت به مراکز ذی‌صلاح، همچنین افزایش مراجعه شهروندان به ایستگاه‌های جمع‌آوری پسماند خشک و جلب مشارکت آن‌ها برای تفکیک و تحویل اقلام بازیافتی، آموزش‌های ویژه‌ای در مراکز فرهنگی و آموزشی و مساجد اجرا و موجب افزایش بازیافت سطح منطقه شده است.

وی افزود: با توجه به اعلام مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در برسی مناطق پانزده‌گانه، آمار مقایسه‌ای پسماند خشک قابل بازیافت جمع‌آوری شده در ایستگاه‌های بازیافت، منطقه ۹ شهرداری اصفهان در رتبه نخست افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی در ایستگاهای بازیافت سطح شهر است.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تصریح کرد: بهترین راهکار جداسازی مواد بازیافتی از پسماند تر تفکیک از مبدا است، از این‌رو شهروندان به‌ویژه زنان خانه‌دار باید با جدا کردن بازیافت از پسماند تر در راستای حفظ محیط زیست با شهرداری همکاری کنند.

قاضی‌عسگر خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو ایستگاه ساختمانی و دو غرفه ثابت بازیافت در سطح شهر فعال است و درصدد هستیم تا پایان سال جاری تعداد ایستگاه‌های بازیافت را برای رفاه حال شهروندان منطقه افزایش دهیم.

کد خبر 749383

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سفر به برزیل با تور آژانس سفرنامه در بهار و تابستان ۱۴۰۳
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود