Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با طراحی و تولید سامانه تصفیه آب در شرایط بحران (گالن بحران نانویی)، آب شرب مورد نیاز را در شرایط سیل و زلزله را تامین کند.

علی اکبر بابالو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند و رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در مورد این محصول توضیح داد: سامانه تصفیه آب در شرایط بحران یا گالن بحران محفظه ای است که دارای یک غشای سرامیکی برای تصفیه و یک تلمبه برای حرکت دادن آب به سمت غشا و انجام تصفیه آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این محصول در مکان هایی از قبیل دشت و کوه و در مواقع بحران مانند سیل و زلزله که دسترسی به آب سالم وجود ندارد، قابل استفاده است و می توان با آب موجود و قابل دسترس که امکان شرب ندارد، گالن بحران را پر کرد و بعد از چندین بار تلمبه زدن می توان به یک آب شرب قابل استفاده به عنوان آب قابل خوردن دست یافت.

بابالو ادامه داد: در این سیستم از یک سری فیلترهای دارای حفره های نانومتری استفاده شده است، درحدی که اندازه آنها از اندازه کوچکترین میکروب ها و میکروارگانیسم های موجود نیز کوچک تر است و اجازه عبور به این میکروارگانیسم ها را نمی دهد.

رییس هیات مدیره با بیان اینکه اخیرا در خصوص اندازه ویروس کرونا مطرح شده که کوچکتر از ۱۰۰ نانومتر است، افزود: البته ویروس ها روی ذراتی سوار می شوند که ابعادشان بزرگتر است و در واقع این سامانه با فیلترهای نانومتری که در آن تعبیه شد، اجازه عبور به آنها را نیز نمی دهد.

این فناور با اشاره به اینکه این گالن ها در شرایط بحران بسیار کارایی دارند، گفت: درحال حاضر با توجه به شرایط سیستان و بلوچستان به راحتی می توان از هوتگ ها (گودال های بزرگ برای ذخیره آب) آب مورد نیاز را گرفته و با استفاده از این سامانه آب تصفیه شده دریافت کرد.

بابالو یادآور شد: این گالن ها می تواند به غیر از بحث شوری هرگونه بار میکروبی، ذرات معلق و کدورت آب را حذف کند. در شریط بحران، مشکل اصلی در تامین آب آشامیدنی، بار میکروبی آب است، مردم در چنین شرایطی آب در دسترس دارند ولی اطمینان از عاری بودن آن از بار میکروبی ندارند، با این محصول دانش بنیان می توان آب آشامیدنی عاری از میکروب در چنین شرایطی داشت.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه محصول ما درحال حاضر نسبت به نمونه خارجی دارای برتری است، گفت: فیلترهای نانویی گالن بحران از جنس سرامیک است، این غشای سرامیکی در صورت آلوده شدن به راحتی قابل تمیز کردن است. در نمونه خارجی غشا سرامیکی نیست بلکه پلیمری است و پلیمر در شرایط سخت دچار گرفتگی خاصی می شود که قابل شست و شو نیست و باید غشای پلیمری را هر ۶ ماه یک بار عوض کرد اما غشای سرامیکی محصول تولیدشده پنج تا ۱۰ سال قابل استفاده است.

وی بیان کرد: گالن بحران برای استفاده شخص در ابعادی با گنجایش ۲۰ لیتر طراحی شده و قابل استفاده در شرایط بحران و بیرون از شهر است. این محصول در ابعاد بزرگتر برای مناطق روستایی قابل تولید است و می توان روزانه هزار تا ۲ هزار لیتر آب تصفیه شده برای مصارف خانگی در اختیار مردم منطقه قرار دهد.

بابالو افزود: درحال حاضر این محصول تجاری شده است، همچنین استفاده از این دستگاه در مناطق محروم اهواز و سیستان و بلوچستان برای تصفیه آب هوتگ ها و آب مصرفی خانگی در حال بررسی است. در این مناطق متاسفانه آب قابل شرب نیست، بنابراین در صورت تایید، قرارداد تامین و فروش آن منعقد خواهد شد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شرایط بحران قابل استفاده گالن بحران دانش بنیان تصفیه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان

دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان در اصفهان، ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت با حضور سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان و فعالان حوزه حمل و نقل در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دومین رویداد حمل و نقل دانش‌بنیان همراه با دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان با با همت معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل و نقلی با حضور شرکت‌های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه‌های دولتی از ۱۱ اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا ۱۴ اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد؛ کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوع، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل و نقل ریلی از محورهای برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان است.

برگزاری این نمایشگاه با حضور مسئولان و متخصصان حمل و نقل ملی و استانی و کلان شهرها همراه با برگزاری پنل‌های ارائه طرح و محصولات شرکت‌های دانش بنیان و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های جانبی در محل سالن شماره ۲ تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت می‌گیرد و ساعات بازدید از نمایشگاه ۹ صبح الی ۱۸ بعد از شهر است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.goingevent.com مراجعه کنند.

کد خبر 748890

دیگر خبرها

  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته