Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش«نماینده» حسین حسین‌زاده نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سال 1400 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده است. این نامگذاری بدان معناست که در مسیر تولید موانع جدی وجود دارد که باید به صورت ویژه و فوری رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهادهای مسئول نیز باید پشتیبانی‌های جدی از تولیدکنندگان و امر تولید انجام بدهند.

وی افزود: در این رابطه مسئولیت‌هایی متوجه دولت و مجلس است. دولت باید به صورت ویژه از تولیدکنندگان حمایت کند. مجلس نیز باید در صورت لزوم قوانینی را به تصویب برساند یا اینکه پیگیر مصوبات اجرا نشده باشد. برخی از قوانین هم که مزاحم تولیدکنندگان است باید اصلاح شود.

رئیس کمیته نفت مجلس گفت: کارشناسان و متخصصان بسیاری در روزهای گذشته موانع تولید را برشمردند و امید است دستگاه‌های مختلف پس از پایان تعطیلات و به عنوان اولین برنامه کاری، در کوتاه‌ترین زمان ممکن موانع را احصا و رفع کنند. البته در سال‌های گذشته کارگروه‌ها، نهاد و شوراهای مختلفی همچون برای رونق و جهش تولید در دستگاه‌ها و نهادهای مختلف تشکیل شد که باید بررسی شود آن کارگروه‌ها تا چه میزان اثربخش بوده‌اند و اینکه آیا به تصمیمات آنان توجه‌ای شد یا خیر.

وی خاطرنشان کرد: بنده به برخی از موانع عمده و کوچک که بر سر راه تولید به خصوص در حوزه نفت و انرژی وجود دارد، اشاره می‌کنم. از کارشناسان و تولیدگران حوزه نفت و انرژی نیز می‌خواهم موانع را به صورت صریح بیان کنند و مسئولان نیز گوش شنوا داشته باشند و به طور جدی عمل کنند.

حسین‌زاده بیان کرد: علاوه برعدم ثبات اقتصادی و تغییر مدام ارزش پول ملی، بروکراسی اداری بزرگترین مانع تولید در کشور است. یک جوان اگر خواست با سرمایه‌ای یک کار تولیدی در کشور انجام بدهد، او باید بتواند در کمترین زمان و بدون برخوردن به مشکلی مجوز دریافت کند و این کار را انجام بدهد. بروکراسی اداری برای تولید دست و پاگیر است. فضای کسب و کار و امنیت سرمایه‌گذاری در کشور وضعیت مطلوبی ندارد. رتبه ایران نیز در این رابطه در بین کشورهای جهان مطلوب نیست که باید بهبود یابد. بهتر شدن فضای کسب و کار بزرگترین مانع‌زدایی است.

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز گفت: همچنین متاسفانه بانک‌های کشور به بنگاه‌هایی تبدیل شده‌اند که حمایت از تولید به اولویت چندم آنان تبدیل شده و با در دست نگه داشتن سرمایه‌های مردم و نقدینگی، مانع از رونق گرفتن تولید شده‌اند. بانک‌ها باید بنگاه‌داری را کنار بگذارند و از واحدهای تولیدی حمایت کنند. بسیاری از تولیدکنندگان با تامین منابع مالی مواجه هستند. بانک‌ها باید در اینجا وارد عمل شوند و ایفای نقش کنند. اعتبارات و منابع مالی کشور باید به‌سوی کسب‌وکارهای پیشران هدایت شود.

وی ادامه داد: برخی صنایع همچون پتروشیمی‌ها و ذوب آهن دغدغه تامین مواد اولیه دارند. باید برای تامین مواد اولیه آنان اقدامات جدی انجام داد. گمرک و سازمان‌های مرتبط با واردات و صادرات نیز باید همراهی بهتر و بیشتری با تولیدکنندگان و فعالان امر صادرات و واردات داشته باشند. برخی سخت‌گیری‌ها در رابطه با ترخیص مواد اولیه و قطعات نیمه ساخته مانع مهمی بر سر راه تولید هستند. البته واردات بی‌رویه برخی کالاها هم باید پایان یابد. واردات بی‌رویه که سود برخی از آقایان در آن نهفته است به تولید کشور ضربات بزرگی وارد کرده است.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: ضمن اینکه یکی از راهکارهای رونق و جهش تولید، پشتیبانی از تولیدات دانش‌بنیان در کشور است. امروز جوانان و متخصصان بسیاری به این حوزه ورود پیدا کرده‌اند و لازم است دولت از آنان حمایت‌های ویژه‌ انجام بدهد. مزیت اقتصاد متکی بر تولید دانش‌بنیان کاهش وابستگی به نفت و مصون کردن کشور در برابر شوک‌های خارجی است. 

منبع: نماینده

کلیدواژه: بانک تولید حسین حسین زاده حسین زاده بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی غروب شنبه در دیدار با رئیس و اعضای خانه کارگر استان سمنان به میزبانی این دفتر ضمن بیان اینکه اعتبارات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان افزایش داشته است، ابراز داشته است، ابراز داشت: این اعتبارات در حوزه‌های زیرساختی، تکمیل طرح‌های نیمه تمام و انجام پروژه‌های اولویت دار هزینه خواهد شد.

وی از رشد ۳۳۰ درصد اعتبارات عمرانی در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان خبر داد و افزود: این اعتبارات به واحدهای تولیدی استان جان تازه خواهد بخشید و بهبود وضعیت معیشت کارگران را به همراه دارد.

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه در سفر دوم رئیس جمهور به استان مطالبات جامعه کارگری نیز مطرح شدند، ابراز داشت: موضوع درمان، معیشت و ایمنی در کار از جمله مباحث مهمی که پیگیری آن در دست اقدام است.

هاشمی بابیان اینکه نگاه دولت سیزدهم نیز همواره بر تکریم و رفع دغدغه‌های جامعه کارگری بوده است، تصریح کرد: علاوه بر آن مطالبات و درخواست‌های جامعه کارگری نیز در تهران پیگیری می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه قدردان زحمات جامعه کارگری هستیم، افزود: مردم استان به ویژه جامعه کارگری در همه عرصه‌ها حضور فعال داشته و این باید به نحو مطلوب پاسخ داده شود.

کد خبر 6090309

دیگر خبرها

  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • حمایت اساتید حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» (عفاف و حجاب) فراجا + اسامی
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد