Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این پروژه دنباله‌ای بر دیپلماسی واکسن چین در منطقه خلیج فارس است و به امارات متحده عربی در تلاشش برای خارج شدن از وضعیت اقتصاد تک‌محصولی هیدروکربنی و تنوع بخشیدن به اقتصادش کمک می‌کند.

بر اساس بیانیه‌ای که روز دوشنبه ۹ فروردین منتشر شد این کارخانه در «منطقه صنعتی خلیفه در ابوظبی» (KIZAD) در دست ساخت است و ظرفیت تولید ۲۰۰ میلیون واکسن را به همراه سه خط پر کردن شیشه‌های واکسن و پنج خط بسته‌بندی خودکار خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که این واکسن در امارات تولید شود، نام «حیات‌واکس»(Hayat-Vax) را خواهد داشت، اما در واقع همان واکسن غیرفعال‌شده‌ای شده‌ای است که «انستیتوهای فراورده‌های زیستی پکن»‌(BiBP) ساخته است که واحدی از «گروه زیست‌فناوری ملی چین» (CNBG) شرکت سینوفارم است و امارات در ماه دسامبر (آذر) آن را تایید کرد.

به عنوان بخشی از این سرمایه‌گذاری مشترک، تولید مقدماتی «حیات-واکس» بر اساس قراردادی میان G42 و صنایع داروسازی خلیج PSC شروع شده است.

خط تولید مقدماتی ظرفیت اولیه تولید ۲ میلیون دوز در ماه واکسن را دارد و جزئیاتی درباره مدت زمان ادامه تولید در آن ارائه نشده است.

امارات از طریق G42 از ماه ژوئیه (تیر)‌ میزبان کارآزمایی بالینی مرحله سوم واکسن سینوفارم است که بعدا به کشورهای دیگر منطقه از جمله بحرین هم گسترش یافت. امارات متحده عربی این واکسن را در ماه سپتامبر (شهریور) برای کارکنان بهداشتی خط مقدم و در ماه دسامبر برای مصرف عمومی تایید کرد.

واکسن چینی کرونا در امارات مجوز مصرف اضطراری گرفت

G42 قبلا اعلام کرده بود که توافق‌نامه‌های توزیع و تولید با سینوفارم امضا کرده است و امیدوار است واکسن مورد نیاز امارات و سایر کشورهای منطقه را تامین کند.

این معامله در دیدار دوروزه وانگ ییی، وزیر خارجه چین از امارات در روز یکشنبه نهایی شد.

این سرمایه‌گذاری مشترک همچنین شامل یک ساخت یک مرکز پژوهش و توسعه برای علوم زیستی، زیست‌فناوری و تولید واکسن درKIZAD است.

امارات اعلام کرده است که کارآزمایی‌های واکسن سینوفارم در این کشور اثربخشی ۸۶ درصد را داشته است، در حالیکه خود شرکت سینوفارم بر اساس نتایج مقدماتی اثربخشی ۷۹.۳۴ درصدی را برای واکسنش اعلام کرده است.

امارات: واکسن چینی CNBG در پیشگیری از کرونا ۸۶ درصد اثربخشی دارد

وزارت بهداشت امارات این ماه اعلام کرد برخی از افراد در امارات پس از دریافت دوز دوم واکسن سینوفارم به مقدار کافی آنتی‌بادی تولید نکردند و یک دوز سوم واکسن به آنها داده شد. البته به گفته این وزارت شمار این افراد در مقابل شمار کلی افراد واکسینه‌شده «ناچیز» بوده است.

یک مدیر سینوفارم روز یکشنبه گفت که لازم است نتایج کارآزمایی‌های بالینی مرحله سوم واکسنش در کشورهای خارجی را ارزیابی کند تا تصمیم بگیرد آیا لازم است پس تزریق دوره دو دوزی واکسن یک دوز یادآور واکسن هم به افراد تزریق شود یا نه.

بیشتر بخوانید:

دیپلماسی واکسن: بسیاری از مردم جهان در نهایت با واکسن‌های کرونای چینی ایمن خواهند شد

کد خبر 592261 برچسب‌ها كروناويروس چین واکسن امارات واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس چین واکسن امارات واکسن کرونا واکسن سینوفارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران

آفتاب‌‌نیوز :

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: در ساعت ۱۳:۵۷ ظهر امروز یک مورد آتش‌سوزی در شهرک صنعتی شمس‌آباد در اتوبان قم به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که با توجه به اینکه این محدوده در خارج از حوزه استحفاظی آتش‌نشانی تهران قرار داشت، همکاران از وقوع این آتش‌سوزی اطمینان حاصل کردند و یک ایستگاه کمکی به همراه خودرو‌های پشتیبانی از جمله تانکر آب به محل اعزام شد.

وی با بیان اینکه عوامل آتش‌نشانی شهرک صنعتی شمس‌آباد، شهرک‌های صنعتی مجاور و آتش‌نشانی باقرشهر محل حضور داشتند، گفت: آتش‌نشانان تهرانی نیز در محل حاضرشده و مشاهده کردند که حریق در یک کارخانه بزرگ ۲۰۰۰ متری مسقف تولید مبلمان پلیمری بسیار قابل اشتعال رخ داده و شعله‌های آتش حدود ۷۰ درصد این فضا را دربرگرفته است و همین اندازه سقف‌ها تخریب و روی اجناس شعله‌ور ریخته بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بیان کرد: همچنین به گفته افراد حاضر در محل داخل این کارگاه مملو از ظروف رنگ و پارچه و تینر، مواد نفتی و ... مورد استفاده در تولید مبل در حجم زیاد وجود داشت که همین موضوع نیز سبب گسترش سریع آتش و دود غلیط برخاسته از آن شده بود.

ملکی گفت: در مجاورت این محل یک کارگاه تولید مواد پتروشیمی قرار داشت که احتمال سرایت شعله‌های آتش به آن وجود داشت؛ در همین راستا نیز آتش‌نشانان از چند جهت وارد عمل شدند تا هم شعله‌های آتش را مهار کنند و هم از سرایت آن به اماکن دیگر جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در حال حاضر از گسترش آتش جلوگیری شده است، گفت: هم‌اکنون آتش تا حد زیادی تحت کنترل است، اما آتش‌نشانان همچنان در حال اطفاء آن هستند و تا این مورد مورد مصدوم و تلافات جانی نداشته‌ایم، اما چون سقف‌ها تخریب شده ورود به مرحله لکه‌گیری قدری زمان‌بر است و با احتیاط کامل این کار را آتش‌نشانان انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟