Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@21:37:59 GMT

ساوه در مرز وضعیت قرمز/پاس گل ساوجی ها به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۱۱۴۰

ساوه در مرز وضعیت قرمز/پاس گل ساوجی ها به کرونا

ایسنا/مرکزی سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه با تاکید بر اینکه ساوه در مرز قرار گرفتن در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، گفت: محدودیت‌های کرونایی در این شهرستان باید افزایش یابد.

دکتر محمود کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تغییر وضعیت رنگ‌بندی شهر ساوه از زرد به نارنجی اظهار کرد: با توجه به شرایط نارنجی کرونایی در ساوه و برای پیشگیری از قرمز شدن، از قرارگاه زیستی شهرستان و استان درخواست می‌شود، ممنوعیت تجمع در طبیعت، پارک‌ها و فضاهای سبز عمومی در روز سیزدهم فروردین را اعلام و اجرای آن را الزام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا، در شرایط نارنجی تنها فعالیت گروه‌های شغلی ۱ و ۲ مجاز است، افزود: اگر در رفتار خود تجدید نظر نکنیم و سبک زندگی خود و مراقبت از خود را مطابق با ویروس جهش یافته انگلیسی تغییر ندهیم قرمز شدن ساوه دور از انتظار نیست.

معاون بهداشتی علوم پزشکی ساوه در ادامه با اشاره به بازگشت مسافران نوروزی در شهر مهاجرپذیر ساوه و آغاز فعالیت رسمی صنایع و بنگاه‌های اقتصادی از ۱۴ فروردین ماه گفت: بازگشت مسافران نوروزی و کارگران شهرصنعتی نیازمند همکاری و همیاری همه ادارات و سازمان های مسئول برای غربالگری، آموزش و مراقبت از آنهاست تا وضعیت از کنترل خارج نشود.

وی در ادامه گفت: آمار بازدید مشترک کارشناسان علوم پزشکی ساوه با ادارات ذیربط همچون اصناف و صنعت و معدن مدتهاست که صفر بوده و لازم است که با کمک قرارگاه زیستی این بازدیدهای مشترک برای کنترل وضعیت کرونایی احیا شود تا نظارت ها پر رنگ‌تر و جدی‌تر دنبال شود. همچنین نرم افزار ماسک هنوز در هیچ اداره یا مکان عمومی ساوه نصب نشده و جدی تلقی نمی‌شود که لازم است قرارگاه زیستی بطور جد به این موضوع ورود کند.

 دکتر کریمی با تاکید بر اجتناب از دورهمی‌ها، همکاری با تیم رهگیری به منظور ارائه اطلاعات تماس‌های خانوادگی و شغلی به مراقبین سلامت، مراجعه به نزدیک ترین پایگاه سلامت برای انجام تست کرونا با کمترین و کوچکترین علایم افزود: تا ۷۰ درصد جمعیت واکسینه نشوند باید رعایت پروتکل‌ها را جدی بگیریم. متاسفانه بررسی‌های میدانی در ساوه حاکی از کاهش ۵۰ درصدی رعایت پروتکل‌ها دارد و این پاس گل به ویروس فرصت طلب کروناست که در پیک بعدی آسیب‌های جدی تری نسبت به پیک قبلی وارد خواهد شد.

وی خواستار ساماندهی آرامستان‌های شهر ساوه شد و افزود: آرامستان ها در ساوه باید ساماندهی شوند. متاسفانه در پنجشنبه آخر سال با وجود تاکیدات قبلی برای بسته بودن آرامستان‌ها بجز آرامستان تحت پوشش شهرداری مابقی باز بوده و شاهد تجمعات فراوانی بودیم که آسیب زاست.

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی در ادامه از ابتلای ۶۸ نفر به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در ساوه و زرندیه خبر داد و افزود: در این مدت ۳۹ نفر از طریق تست PCR و ۲۹ نفر با تست سریع شناسایی و ۱۰ نفر نیز در بیمارستان بستری شدند.

وی افزود: به طور کلی از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا به حال ۱۴۱۷۴ نفر در دو شهرستان ساوه و زرندیه به این بیماری مبتلا شده و متاسفانه ۳۳۸ نفر جان باخته‌اند. در حال حاضر ۳۶ نفر در بیمارستان بستری هستند که از این تعداد ۱۰ نفر در شبانه روز گذشته بستری شده اند و ۲ نفر جان خود را از دست داده اند.

دکتر کریمی با اشاره به اینکه ۳۹ نفر در ساوه و زرندیه در شبانه روز گذشته به صورت قطعی از موارد مثبت جدید کرونا هستند، افزود: با وجود تاکید فراوان به رعایت قرنطینه توسط افراد مبتلا، همچنان شاهد شکستن قرنطینه توسط افراد مبتلا هستیم. برای رهایی از کرونا بیایید با رعایت اصول پیشگیری هر کدام از ما یک مراقب سلامت باشیم.

وی با اشاره به اینکه مراجعه دیرهنگام باعث شده حدود ۷۰ درصد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شوند، تاکید کرد: برای کنترل اپیدمی کووید ۱۹ نیازمند همکاری بیشتر مردم در مراقبت از خود و ورود و کمک ادارات مسئول دیگر در حوزه کرونا هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا ساوه استانی اجتماعی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معرفی پنجمین سرمربی فصل تیم پرحاشیه!
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • تجلیل مردم اراک و ساوه از پلیس در اجرای طرح نور
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا