Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس قوه قضائیه در جریان بازدید از شرکت ماشین‌سازی لرستان ضرب الاجل ۹ ماهه‌ای برای فعالسازی خط تولید این کارخانه صادر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  خرم‌آباد،  حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه در جریان سفر یک روزه خود به استان لرستان از کارخانه ماشین سازی لرستان بازدید به عمل آورد و در جریان این بازدید به سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور دستور داد ضمن نظارت و پیگیری جهت تسریع در روند واگذاری این کارخانه به مالک جدید و رفع مانع از تصرف وی بر کارخانه، مالک جدید حداکثر ظرف 9 ماه آینده کارخانه ماشین سازی لرستان را به خط تولید برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت ماشین‌سازی لرستان یکی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان لرستان است که علی‌رغم قدمت و  تولیدات خوبی که در عرصه ساخت و نصب سازه فلزی داشت به دلیل عدم گردش نقدینگی و بلوکه شدن مطالبات در سراشیبی ورشکستگی قرار گرفت و چندین سال است که تعیین تکلیف این کارخانه در دستور کار قرار گرفته است.
شرکت ماشین سازی لرستان در حساس‌ترین مقاطع زمانی از لحاظ فنی و مهارتی خوش درخشید به طوری که در دهه 60 و در زمان جنگ تحمیلی با ساخت پل‌های شناورPMP، پل‌های ثابت در مناطق جنگی، نصب توپ‌های پدافند بر روی ادوات زرهی به صورت ابتکاری از توان این شرکت برای دفاع از این مرز و بوم به کار گرفته شد همچنین در دهه 70 به هنگام سازندگی و با پایان یافتن جنگ تحمیلی با اجرای ساخت و نصب پروژه‌هایی چون سکوی نفتی، کارخانه فولاد خراسان، کارخانه فولاد خوزستان، کارخانه سیمان وارد عرصه تولید شد.

مسئولیت اصلی مانع زدایی ها از تولید با دولت استتولید شاه کلید مشکلات اقتصادی کشور است/ نقش مردم در تحقق شعار سال چیست؟عملکرد استان هرمزگان در سال "جهش تولید" چگونه بوده است؟

شرکت‌ ماشین‌سازی لرستان سال 1388 براساس اصل 44 قانون اساسی از زیر مجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به گروه امیر منصور آریا واگذار شد که متاسفانه این واگذاری پایان خوشی برای این کارخانه قدیمی رقم نزد و آن را در سراشیبی انحلال قرار داد.

پس از مشکلاتی که گروه آریا  درگیر آن شدند و عدم پرداخت مطالبات شرکت از سوی سهامدار و ارگان‌هایی مانند استانداری لرستان، شرکت جهاد نصر لرستان، شهرداری شهرستان دورود، شرکت تعاونی مسکن و اشخاص حقیقی شرکت دچار بحران مالی شد و متاسفانه عدم گردش نقدینگی و بلوکه شدن مطالبات و این شرکت عملاً در آستانه ورشکستگی قرار داد به طوری که حتی از پرداخت حقوق و بیمه کارگران خود نیز بازماند.

ماشین سازی لرستان که با قدمتی بیش از 40 سال، ساخت پل‌های شناور دوران دفاع مقدس را در کارنامه خود داشت بیش از 4 سال است که تعطیل شده است.

انتهای پیام/642/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماشین سازی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۲۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای از سرگیری ساخت هتل صخره‌ای
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • ضرب الاجل استاندار لرستان برای تکمیل ساختمان استانداری
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد