Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در تمام دنیا چهره‌های شناخته شده به لحاظ پوشش و گویش و رفتار نمادی می‌شوند برای الگو برداری‌های مردم عادی و این در حالی است که شاید خودشان به این مسئله اعتقادی نداشته باشند اگر چه نباید فراموش کنیم سلبیریتی‌ها هم مانند من و شما ممکن الخطا هستند، اما نزدیک شدن آن‌ها در دنیای مجازی به آحاد مردم این نیاز را ایجاد می‌کند که آن‌ها به دلیل تاثیرشان از کوچک‌ترین خطایی فاصله بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد دو روانشناسی که با آن‌ها گفت و کردیم، اصولا افراد با هر تیپ و شخصیتی در اجتماع و جامعه حاضر می‌شوند و حتی گاهی اوقات دچار شخصیت‌های چند بعدی یا دو گانه می‌شوند. نکته قابل بحث اینجا است که مردم باید بر اساس سلیقه از برخی افراد شناخته شده و به نوعی سلبریتی الگو برداری کنند وبه همین دلیل نیز هنرمندان نباید از این نوع دوگانگی یا پارادوکس برخوردار باشند تا مردم بتوانند در موقعیت‌های مختلف زندگی از آنان تاثیر بگیرند.

نصرالله منصوری: برخی افراد دچار شخصیت‌های پارادوکسی یا چند شخصیتی می‌شوند/ سلبریتی‌ها الگو هستند!

دکتر نصرالله منصوری، روانشناس و مشاور خانواده در خصوص این سوال که تفاوت رفتاری سلبریتی‌ها در فضای مجازی با فضای حرفه‌ایشان نشانه چیست؟ گفت: ما یک شخص و یک شخصیت داریم شخص یعنی همان وجود فیزیکی ما و شخصیت نیز آن چیز‌هایی است که در ما وجود دارد حال یا می‌تواند مثبت یا منفی باشد درواقع به تعبیری رفتار‌های ما شخصیت امان را متجلی می‌کند و نشان می‌دهد بنابر جمله‌ی نلسون ماندلا؛ صورت زیبا بعد از مدتی عادی می‌شود، ولی رفتار زیبا ماندگار است به طور کل رفتار زیبا و شخصیت مثبت و ممتاز هم نشأت گرفته از فاکتور‌هایی از جمله پدرو مادر، خانواده، محیط آموزشی و پرورشی، انسان‌هایی که ما با آن‌ها حشر و نشر داریم است که این‌ها می‌توانند هرکدام به سهم و نوبه‌ی خود در رفتار و شخصیت ما تاثیر گذار باشند.

او ادامه داد: خیلی از افراد متاسفانه انسان‌های پارادوکسی، دوگانه، دو شخصیته یا حتی چند شخصیته می‌شوند اگر تربیت در فردی که فن یا حرفه اش کار بازیگری، تلویزیون و سینما، تئاتر، مستند و هر چیز دیگری است این فرد اگر چنانچه ریشه اش خوب شاخ و برگ گرفته باشد و درست تربیت شده باشد حتما سعی می‌کند که طلعت و جلبت، روبه رو و پشت سرش را یکسان تنظیم کند.

او درادامه نسبت به این سوال که خانم‌ها و آقایان سلبریتی در مسائل مختلف اجتماعی چقدر می‌توانند روی جامعه تاثیر بگذارند و چقدر می‌توانند تاثیر برعکس بگذارند؟ بیان کرد: هر کسی در جایگاه خودش مخصوصا آن دسته از افرادی که جزو مشاهیر معاریف، شهرت یا محبوبیت هستند و طرفدارانی دارند حتما تاثیر گذار هستند، ولی بشرط‌ها و شروط‌ها اگر خودشان به آن چیز‌هایی که می‌گویند و تایید می‌کنند عمل کنند حتما موثر واقع می‌شوند، اما چنانچه فقط بحث شعار دادن برای دیگران باشد و خود آن کار صحیح را انجام نداده باشم این مسئله نه تنها تاثیر نمی‌گذارد بلکه اثر عکس می‌گذارد.

نصرالله منصوری در پایان با اشاره به اینکه مردم از فضای مجازی و آدم‌ها چقدر باید تاثیر بگیرند و چقدر نباید تاثیر بگیرند خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم فضای مجازی را به چیزی تشبیه کنیم چاقو بهترین گزینه است در واقع چاقو یا کارد اگر چنان چه در دست جراح قرار بگیرد انسان بیمار و روبه موت را سالم می‌کند و به سمت خانواده سوق می‌دهد، اما اگر در دست چاقوکش باشد آدم سالم را به سینه قبرستان می‌فرستد اگر از فضای مجازی درست و صحیح استفاده شود هیچ اشکال یا ضرری ندارد درواقع در بعضی جا‌ها فضای مجازی به ما خدمت کرده است، اما در برخی قسمت‌ها در حال نابود کردن همه آدم‌ها است. علم در مواقعی خوب و مفید است که در خدمت ما، جامعه و بشریت قرار بگیرد، اما زمانی که ضد این‌ها واقع شود آن دیگر علم نیست وسیله درآمد زایی و وسیله‌ی تکبر و خود بزرگ بینی ما می‌شود.

بیشتر بخوانید

"سلبریتی‌هایی" که "حقیقت" برای آن‌ها بر اساس منافع شخصی خودشان تعریف می‌شود!

احمد بخارایی: جامعه فرد محور افراد را به دنبال سلبریتی‌ها می‌کشاند/جامعه امروزی قهرمان زده شده است!

دکتر احمد بخارایی جامعه شناس، پژوهش گر، نویسنده و استاد دانشگاه، مدیر گروه مسایل و آسیب‌های اجتماعی انجمن جامعه شناسی ایران در خصوص این سوال که تفاوت رفتاری سلبریتی‌ها در فضای مجازی با فضای حرفه‌ای اشان نشانه چیست؟ به خبرنگار ما گفت:تفاوت رفتار سلبریتی‌ها در فضای حقیقی و مجازی تقریبا کم و بیش مانند رفتار دیگران است. در فضای حقیقی به علت نظارت‌های رسمی چهره‌ی دیگری از خودمان را نشان می‌دهیم، اما در فضای مجازی که نظارت‌های رسمی و غیر رسمی وجود ندارد بیشتر چهره‌های حقیقی‌تر و واقعی‌تر را نشان می‌دهیم یعنی در فضای اجتماعی واقعی امکان عرض اندام هویت طلبی ها، سلیقه و ذائقه‌های متفاوت و حتی حرکت‌های نوجویانه کم‌تر وجود دارد، اما زمانی که انسان‌ها در فضای اجتماعی اشان درک و دیده نشوند به قلمرو فضای مجازی و به تعبیر دیگر قلمرو سایه پناه می‌برند در حال حاضر نیز در زندگی کنونی آنقدر این قلمرو بزرگ شده که کنترل آن سخت شده است درواقع قدرت تلاش می‌کند که سایه این نوع قلمرو را نبیند و نا دیده بگیرد، اما آنقدر این فضا بزرگ است که دنیای واقعیت در آنجا متجلی می‌شود به طور کل طبیعی است در یک جامعه‌ای که فضای دموکراتیک حاکم نیست مطالب اصلی به حاشیه رود.

سلبریتی‌ها در فضای بیرونی اشان آنقدر چهره‌های ساختگی و تظاهر نماد از خودشان درست می‌کنند که بتوانند در سازمانی که حضور دارند دوام بیاورند درواقع زمانی که خود واقعی اشان می‌شوند و نقابی که در فضای حقیقی به چهره دارند را بر می‌دارند باز هم قابل درک نیست که الان کدام یک را باید باور کرد به گونه‌ای چهره‌ها و کردار و گفتار آن‌ها گول زننده شده است درواقع همه چیز بر عکس است.

این استاد دانشگاه در این باره که خانم‌ها و آقایان سلبریتی در مسائل مختلف اجتماعی چقدر می‌توانند روی جامعه تاثیر بگذارند و چقدر هم می‌توانند تاثیر برعکس بگذارند بیان کرد: متاسفانه جامعه ما قهرمان زده و شخصیت زده است یعنی یک نوع شیفتگی نسبت به افراد. درواقع به نوعی فرد محور است و ما به دنبال شخصیت، سلبریتی و قهرمان می‌گردیم حالا چرا به علت فرهنگی ما رشد نکرده ایم؟ و تحول فرهنگی اتفاق نیوفتاده است؟ می‌توانیم بگوییم که یک علت سیستماتیک وجود دارد و مربوط به این می‌شود که در دهه‌های گذشته دور و نزدیک تا به امروز آن مدیریتی که در جامعه می‌بایست ایفای نقش بکند عملی نشده است.

در حال حاضر هم به این خاطر که در جامعه مردم به نوعی شخصیت زده شدند از سلبریتی‌ها الگو برداری می‌کنند و بدون شک هنرمندان تاثیر گذار هستند و متاسفانه جامعه ما با یک فروپاشی نسبی مواجه است و بخش منفی را بیشتر جذب به خود می‌کند به طوری که چند سلبریتی پیام مثبت دهند و از بین آن‌ها فقط یک نفر پیام منفی دهد مسلما این پیام منفی بیش‌تر از پیام‌های داده شده اثر گذار‌تر است و این موضوع به روانشناسی اجتماعی جامعه ما بر می‌گردد در نهایت ما و جامعه هنوز صغیر هستیم و آن طور که باید بزرگ نشده ایم.

احمد بخارایی در پایان با اشاره به این که مردم از فضای مجازی و آدم‌ها چقدر باید تاثیر بگیرند و چقدر نباید تاثیر بگیرند تصریح کرد: در جامعه ساده هر پدیده اجتماعی جای خودش را دارد الان در جامعه ما متاسفانه ضریب اثر گذاری فضای مجازی به فضای واقعی و ضریب اثر پذیری کاربران از فضای مجازی متاسفانه خیلی بیش‌تر از میانگین اش در دنیا است یعنی افراطی اتفاق می‌افتد به این علت که متن و بخش اصلی واقعیت به حاشیه رفته و وارد دنیای فضای مجازی شده است به خاطر اینکه در دنیای واقعی امکان عرض اندام وجود ندارد و در‌ها به رویش بسته است و ما با یک انسداد سیاسی و اجتماعی مواجه هستیم به همین خاطر متاسفانه در ایران ضریب اثر گزاری فضای مجازی از جمله سلبریتی ها، شاخ‌های اینستاگرامی و واینر‌ها و همه افرادی که برای خودشان کسی می‌شوند و به بت‌های اینستاگرامی تبدیل می‌شوند زیاد است درواقع این موضوع جنبه آسیب رسان دارد حتی ما در غیاب گروه مرجع قرارداریم، اما اگر گروه مرجعی وجود داشته باشد و توسط آن‌ها توصیه شود شاید اوضاع کمی بهتر شود.

منبع:برنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلبیریتی ها فضای مجازی سلبریتی ها سلبریتی ها در فضای باید تاثیر بگیرند فضای مجازی فضای مجازی جامعه ما چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد

استرس اثرات مختلفی روی جسم و روح شما دارد و کیفیت خواب، رژیم غذایی و حالت کلی روحی شما را تحت تاثیر قرار می دهند. اما بسیاری از ما از اثرات آن باخبر نیستیم.

به گزارش نمناک، استرس می تواند عاملی برای مشکلات پوستی مثل آکنه، ریزش موی سکه ای یا ایجاد تیرگی زیر چشم باشد که همگی علامت مشکلات بزرگ تر هستند.متاسفانه اگر استرس را کاهش ندهید، اثرات آن روی مو و پوست شما بلند مدت خواهد بود. 

آکنه

پوست بخش مهمی از بدن محسوب می شود که به راحتی تحت تاثیر استرس قرار می گیرد. فرقی ندارد که چه مشکلی برایش ایجاد شود. ممکن است با آکنه، پسوریازیس و اگزما مواجه شود. استرس باعث آزاد شدن کورتیزول می شود که هورمون هایی را در بدن تولید کرده و باعث افزایش تولید چربی در پوست خواهد شد.

تعادل بین باکتری خوب و باکتری بد را در معده به هم می ریزد و آکنه را ایجاد می کند.

نازک شدن مو

استرس باعث می شود که مو های شما از مرحله رشد وارد مرحله استراحت شود و در نتیجه ریزش آن افزایش پیدا می کند و چرخه طبیعی آن به هم می ریزد. ممکن است عاملی برای طاسی موضعی یا سکه ای باشد که باعث کچلی روی نواحی مختلف می شود. در مردان موی ریش آن ها نیز نازک می شود. پس باید مراقب نوع واکنش خود نسبت به استرس باشید.

پوست خشک

اکثر ما به اندازه کافی آب نمینوشیم. از طرفی استرس داشتن باعث خشکی مزمن پوست می شود و وضعیت را بدتر می کند. اگر استرس دارید، یعنی به اندازه کافی آب نمی نوشید. در نتیجه پوستتان خشک می شود. افرادی که استرس دارند، به قهوه و نوشابه تمایل پیدا می کنند یا دچار کمبود خواب می شوند که همین موضوع وضعیت پوست را بدتر و خشک تر می کند. کورتیزول همچنین حالت ارتجاعی پوست را نشانه می گیرد.

بنابراین کم آبی وضعیت را بدتر خواهد کرد. در چنین حالتی باید از مرطوب کننده، آبرسان و با کیفیت بالا استفاده کنید. لایه بردار ها هم می توانند در این شرایط وضعیت را بهبود ببخشند.

لکه های تیره یا پف زیر چشم

اختلال مزمن خواب باعث می شود که مایعات زیر پلک شما تجمع پیدا کند و در نتیجه رطوبت اضافی در آن ناحیه جمع می شود و این ناحیه پف می کند. پوست اطراف چشم معمولاً نازک تر از نواحی دیگر بدن است و با افزایش سن نازک تر هم می شود.

استفاده از کرم دور چشم هنگام صبح یا سرم، سریعا می تواند این وضعیت را بهبود ببخشد اما مهم ترین عامل این است که استرس را کنترل کنید.

چین و چروک و خطوط دور چشم

استرس باعث می شود که شما به پیری زودرس پوست دچار شوید و خواب تان را نشانه می گیرد. حالت چشم های شما را عوض می کند و زیبایی ابروهای شما را کم می کند و همین باعث می شود که ظاهر جوان خود را از دست بدهید. یکی دیگر از اتفاقاتی که برای پوست تان می افتد، این است که چین و چروک مخصوصاً در ناحیه پیشانی رخ می دهد.

خشکی پوست و مشکلات قاعدگی

استرس به دلیل اختلالات موجود در هورمون کورتیزول عاملی برای ایجاد نوسانات در استروژن نیز خواهد بود و باعث می شود که در دوران قاعدگیِ شما اختلالات ایجاد شود. کمبود استروژن باعث کمبود کلاژن و کمبود رطوبت و در نتیجه خشکی بیش از حد پوست می شود و استروژن شما به حدی می رسد که به سختی پریود شوید و در نتیجه وضعیت تان به هم می ریزد.

افزایش سایز فک

دندان قروچه هنگام استرس یکی از بزرگترین مشکلاتی است که بعضی از افراد با آن مواجه هستند. متاسفانه این عادت باعث می شود که عضلات ناحیه فک بیش از حد کار کنند و در نتیجه نه تنها دندان تان آسیب می بینند، بلکه فک سنگین تر از حالت معمول می شود و ماهیچه ها بزرگ تر خواهند شد.

پیری زودتر پوست

کلاژن ماده ی ضروری برای حفظ جوانی پوست است و افرادی که درگیر استرس زیاد هستند، میزان کلاژن در پوستشان کاهش یافته و زودتر پیر میشوند و به اصطلاح صورتشان پیرتر از سنشان بنظر میرسد.

رابطه زیادی بین اختلالات هورمونی و استرس وجود دارد. روحیه ما تاثیر زیادی روی جسم ما دارد و فیزیولوژی و جسم ما تاثیر زیادی روی تعادل هورمونی دارند. این استرس مزمن باعث می شود که تغییرات هورمونی در بدن ایجاد شود و شما با مشکلاتی مثل بی خوابی، گرسنگی مداوم، اضافه وزن کاهش کلاژن مواجه شوید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • حجازی: هوادار واقعی استقلال کاری به نتیجه ندارد
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی