Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام گفت: این بنیاد در سال ۱۴۰۰ اتمام آبرسانی به ۱۰۰۰ روستای کشور و همچنین جایگزینی مدارس کانکسی با مدارس سبز و ایمن برکت را به عنوان اولویت‌های کارهای عمرانی و زیربنایی خود قرار داده است.

به گزارش ایسنا، سیدامیرحسین مدنی در سفر به بشاگرد ضمن بازدید از  خط اصلی آبرسانی سهران تا گوهران در این منطقه گفت: با بهره‌برداری از این خط انتقال آب که با مشارکت استانداری، وزارت نیرو و بنیاد برکت صورت گرفته است بیش از ۵۰ روستا با جمعیتی حدود ۲۰ هزار نفر از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: هم اکنون در فاز اول و با بهره‌برداری از این خط لوله، ۱۳ روستا از جمله شهر گوهران از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شده‌اند.

مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: با بهره‌برداری از آبرسانی در بشاگرد، تعداد روستاهای آبرسانی شده با مشارکت این بنیاد به ۷۰۰ روستا در کشور رسیده و تا پایان شهریور این تعداد به ۱۰۰۰ روستا با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر خواهد رسید.

مدنی با اشاره به مشکل راه در این منطقه از استان هرمزگان گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با مشارکت در احداث راه بخش زیر کوه بشاگرد با اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال، این منطقه را به استان سیستان و بلوچستان متصل خواهد کرد.

وی افزود: در بخش آموزشی نیز در مرکز بشاگرد کار احداث و بازسازی سه خوابگاه شبانه‌روزی با ظرفیتی بالغ بر ۵۰۰ دانش آموز آغاز شده است که با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال تا پایان شهریور به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل بنیاد برکت یکی از کارهای اصلی این بنیاد برای رونق این منطقه را اشتغال‌زایی عنوان و تصریح کرد: هم اکنون مقدمات اجرای ۱۰۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در منطقه بشاگرد فراهم شده و ظرف دوسال با اشتغال ۳۰۰۰ نفر به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدنی، ساخت اردوگاه و اماکن تفریحی، ساخت مدارس و جایگزینی با مدارس کانکسی، ساخت مسجد و خانه عالم و اعطای بسته‌های معیشتی و جهیزیه را از دیگر برنامه‌های ستاد اجرایی در بشاگرد عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه برکت مدارس کانکسی بهره برداری بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۳۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از دو طرح آبی در تابستان/از ماهیت سدچمشیر دفاع میکنیم
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد