Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت، تامین به موقع کالا در کنار افتتاح پروژه‌های مختلف هفتگی، تامین ارز مورد نیاز، حمل و نقل، کشتیرانی، بیمه کالا و غیره را از اقدامات مطلوب و افتخارات دولت در شرایط حساس کشور برشمرد.

«علیرضا رزم حسینی» امروز (سه‌شنبه) ‌در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور رییس جمهوری و هیات دولت برگزار شد، افزود: پارسال ۱۴۶ میلیون تن کالا در کشور تامین (وارد یا صادر) شد و ارزش تجارت کشور ۷۳ میلیارد دلار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد:‌ از این میزان ۱۱۲ میلیون تن صادرات کالا داشته‌ایم که صادرات بلافاصله تبدیل به ارز و تحویل بانک مرکزی شده که این میزان صادرات و ارزآوری یکی از افتخارات دولت محسوب می‌شود.

۳۴ میلیون تن واردات کالا در شرایط سخت اقتصادی

وزیر صنعت با اشاره به واردات ۳۴ میلیون تنی کالاها داشته‌ایم، افزود: این میزان از تجارت کالا به صورت صادرات و واردات در شرایطی محقق شد که تحت سخت ترین تحریم‌های ظالمانه و همچنین شیوع ویروس کرونا قرار داشتیم.

تامین ۱۲ میلیون تن تامین گندم

رزم حسینی درخصوص تامین گندم کشور نیز گفت: حدود ۱۲ میلیون تن تامین گندم در سال گذشته انجام شده است که این نیز یکی دیگر از افتخارات دولت به شمار می رود.

وی اضافه‌کرد: از این میزان بیش از هشت میلیون تن به صورت خرید تضمینی گندم و بقیه از طریق واردات تامین شده است.

به گفته وزیر صنعت،‌ با وجود چند قیمتی بودن گندم نسبت به کشورهای همسایه و زمینه سازی برای قاچاق آن، اما از لحاظ تامین گندم در سراسر کشور هیچ مشکلی نداشته ایم.

تامین ۲ میلیون تن روغن خام

رزم حسینی در خصوص تامین روغن خام نیز گفت: تامین روغن خام در سال گذشته نزدیک به ۲ میلیون تن بوده است با اینکه کل نیاز کشور به روغن خام ۱.۸ میلیون تن بود، توانستیم بیش از نیاز روغن خام تامین کنیم.

واردات ۲۱ میلیون تنی کالاهای اساسی

وی در رابطه با واردات کالاهای اساسی خاطرنشان‌کرد: از ۳۴ میلیون تن واردات کالا، ۲۱ میلیون تن آن کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم بوده که بخش اعظم آن مربوط به گندم، ذرت، جو، کنجاله و روغن است.

وزیر صنعت به موضوع تنظیم بازار نیز اشاره کرد و افزود:‌ تنظیم بازار در همه جای جهان از طریق تعادل عرضه و تقاضا انجام می‌شود و در کشور ما نیز کارگروه تنظیم بازار مسوول سیاستگذاری و هماهنگی میان دستگاه‌های متولی امر است.

رصد قیمت ۱۰۰ قلم کالای مورد نیاز مردم در سال گذشته

رزم حسینی یادآور شد:  براساس تاکیدات رییس جمهوری رصد، پایش و نظارت بر قیمت ۱۰۰ قلم کالاهای مورد نیاز مردم در دستور کار ستاد تنظیم بازار قرار گرفت.

وی ادامه داد: قیمت و عرضه ۹۹ قلم از ۱۰۰ قلم کالای رصد شده بدون مشکل بوده است.

به گفته این مقام مسوول، ‌با وجود همه فشارها و جنگ رسانه‌ای دشمن اما در ۹۹ قلم از ۱۰۰ قلم کالا مشکل نداشتیم و فقط در یک قلم کالا (مرغ) به مشکل نسبی برخوردیم که مدیریت شد.

وزیر صنعت، عرضه و فراوانی کالا را سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و گفت: وظیفه داریم که در راستای تامین معیشت مردم با تمام قوا تلاش کنیم که در این راستا از توجه ویژه رییس‌جمهوری، دستگاه‌های مرتبط و اصناف و شبکه صنفی نیز تقدیر می کنیم.

رزم حسینی درباره مدیریت بازار مرغ نیز اظهار داشت: با هماهنگی و تعامل وزارت جهاد کشاورزی، تشکل‌های بزرگ را برای مدیریت بازار در حوزه مرغ مشخص کردیم تا کار را جلو ببرند.

وی با بیان اینکه تامین نهاده‌ها به خوبی انجام شده است، گفت: در حوزه تولید و تامین مرغ نیز مشکلی نداریم و عرضه به خوبی در حال انجام است و مردم نباید از این لحاظ نگرانی داشته باشند.

وزیر صنعت تصریح‌کرد: مردم تحت تاثیر فضا های کاذب ایجاد شده نباید خرید هیجانی داشته باشند.

رزم حسینی در پایان از همکاری بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تعزیرات حکومتی، استانداران و فرمانداران سراسر کشور برای ایجاد تثبیت و آرامش در بازار تقدیر کرد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: افتخارات دولت رزم حسینی ۱۰۰ قلم کالا تنظیم بازار تامین گندم میلیون تن وزیر صنعت مورد نیاز روغن خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟