Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرمسئول فرهنگی تبلیغی مهدویت آران و بیدگل گفت: ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت، گفتمان سازی مهدویت و دفع شبهات پیرامون آن، اولویت برنامه های این کانون فرهنگی تبلیغی تخصصی است.

حجت الاسلام «مهدی یوسفیان» در حاشیه افتتاح کانون فرهنگی تبلیغی مهدویت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل گفت: این کانون فرهنگی تبلیغی با هدف و اولویت ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت به صورت تخصصی، گفتمان سازی مهدویت و دفع شبهات پیرامون آن فعالیت خود را شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرمسئول فرهنگی تبلیغی مهدویت آران و بیدگل افزود: برگزاری دوره های آموزشی تربیت مربی و دوره های مقدماتی و تکمیلی مباحث مهدویت به صورت حضوری و مجازی و اعطای گواهی پایان دوره از جمله برنامه های کانون فرهنگی تبلیغی مهدویت است.

حجت الاسلام یوسفیان خاطر نشان کرد: این تشکل فرهنگی مذهبی قصد دارد با اجرای برنامه های فرهنگی در سطح شهرستان در قالب مسابقات، آموزش های تخصصی و عمومی، اجرای برنامه های نوآورانه، فعالیت در حوزه فضای مجازی، برپایی نمایشگاه های کتاب و محصولات فرهنگی ، برپایی جشن های مذهبی و برگزاری همایش های خانوادگی مهدوی با موضوع خانواده منتظر و غیره به ترویج فرهنگ مهدوی در منطقه کمک کند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: این مجموعه تخصصی فروردین ماه سال ۱۳۹۸ به صورت غیررسمی در آران و بیدگل فعالیت خود را آغاز کرد و پروانه فعالیت آن به صورت رسمی از تیرماه ۹۸ ازسوی سازمان تبلیغات اسلامی صادر شد و نیمه شعبان امسال پس از قریب به دو سال فعالیت، این کانون فرهنگی تبلیغی به صورت رسمی افتتاح شد.

 

حجت الاسلام یوسفیان افزود: برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت، طرح آموزشی « آخرین منجی » و نمایشگاه کتاب نسیم موعود از مهم ترین فعالیت های این کانون فرهنگی تبلیغی در دو سال گذشته است./

 

 

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل اصفهان کانون فرهنگی تبلیغی آران و بیدگل ترویج فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۵۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت

به گزارش خبرنگار مهر، آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مومن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آنها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل میگیرد.

کد خبر 6093808

دیگر خبرها

  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند