Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  با بیان اینکه آبرسانی به روستاها اولویت نظام مقدس جمهوری اسلامی تلقی می‌شود و این امر مورد توجه ویژه وزارت نیرو به عنوان متولی است اظهار داشت: با توجه به نیاز روستاها به توسعه همه جانبه و اهمیت تامین آب آشامیدنی روستاها برای جلوگیری از عواقب ناشی از عدم فراهم‌سازی این نیاز حیاتی، شرکت آبفا خود را متعهد به تحقق کامل اهداف سالانه کرد و در این راستا اقدامات مهم و مناسبی از ابتدای سالجاری انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  تصریح کرد: خدمات آب آشامیدنی یکی از حیاتی‌ترین خدمات دولت است که اثرگذاری بسیار بالای آن بر مردم موجب شده هرگونه نارسایی در ارائه مستمر این خدمات سبب بروز مشکلات و تنش‌های اجتماعی و تسری نارضایتی‌ها در بین مردم ‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی نامطلوب کنونی لازم است برنامه‌ریزی دقیق با اولویت‌بندی طرح‌های آبرسانی در دستور کار قرار گیرد افزود: با وجود تمام تنگناهای مالی توانستیم طبق هدف‌گذاری صورت گرفته از ابتدای سال گام برداریم و در همین راستا عملیات آبرسانی و تأمین آب آشامیدنی ۲۷۸ روستای این استان با جمعیت ۹۲ هزار نفر پارسال انجام شد.

او  ادامه داد: با هدف تسریع در آبرسانی به جمعیت روستایی ۲ مجتمع با ۹۰ روستای تحت پوشش و جمعیت ۶۷ هزار و ۳۷۷ نفر و ۱۰ پروژه تک روستایی با تعداد ۲۷ روستا و جمعیت ۱۸ هزار و ۲۸۱ نفر در سال ۹۹ تکمیل شده است.

قاسمی با بیان اینکه این حجم از کار با وجود شرایط کنونی بی‌سابقه بوده است افزود: در سالی که اعتبارات بسیار محدود بوده و بالغ بر ۶۲۰ کیلومتر لوله گذاری در سطح شهر و روستا انجام و برنامه ریزی شده تا تیرماه سال ۱۴۰۰ شاخص بهره مندی از آب آشامیدنی روستایی استان به ۷۱ درصد ارتقا یابد.

او با اشاره به اهمیت همکاری و استفاده از ظرفیت خیران تصریح کرد: در سالجاری آبرسانی به ۵۱ روستا در سطح استان با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در حال انجام و تا کنون تعداد ۱۹ روستا از این طریق وارد مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در راستای ارتقای کمی و کیفی خدمات آبرسانی و به منظور حل مشکل روستاهای دارای تنش آبی که به دلیل مصرف بالا عمدتا در تابستان‌ها رخ می‌دهد از ابتدای سالجاری، تلاش‌ها برای عبور از این شرایط سخت منجر شد تعداد ۹۸ روستا با جمعیت ۲۹ هزار و ۱۱۱ نفر از دایره‌ی روستاهای دارای تنش آبی خارج و همچنین پیش‌بینی می‌شود با اجرا و تکمیل ۳۸ کیلومتر خط انتقال، تنش آبی ۳۱۰ روستای شهرستان هیرمند در سال ۱۴۰۰ برطرف شود.

او بیان کرد: دمت به مردم عرصه‌ای است که شاید فراهم شدن برای تحقق آن برای همگان ممکن نباشد و یاری رساندن به مردم توفیق و نعمتی از سوی پروردگار است که باید با نگاه ویژه در راستای تحقق آن تلاش کرد.

انتهای پبام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین آب شرب آبرسانی به روستاها سیستان و بلوچستان آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۶۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره