Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار با اعضای هیئت امنای تجمع علمای مسلمین لبنان و نایب رئیس مجلس اعلای شیعیان این کشور بر وحدت شیعه و سنی تاکید کرد. خبرگزاری میزان - حجت السلام و المسلمین «حمید شهریاری» با اعضای هیئت امنای تجمع علمای مسلمین لبنان این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.   دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این دیدار‌ها بر تقویت گفت‌وگو‌ها بین علمای شیعه و اهل سنت بر پایه تحکیم وحدت اسلامی تاکید کرد و افزود: امروز جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به اتحاد به ویژه بین علمای دینی برای شبهه زادیی و زدودن غبار تکفیر از چهره‌ی اسلام واقعی نیازمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اعضای تجمع علمای مسلمین نیز از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در وحدت آفرینی قدردانی کردند.   شیخ «علی خطیب» نایب رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان هم با گرامیداشت یاد مرحوم آیت‌الله «محمدعلی تسخیری» رئیس پیشین شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رهبر معظم انقلاب در امور جهان اسلام، از سفر حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری استقبال و آن را گامی ارزشمند برای نزدیکی مذاهب اسلامی در لبنان و منطقه دانست.   همچنین دبیرکل مجمع در ادامه سفرش به لبنان با سید «هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.   شهریاری در این دیدار اظهار داشت: لبنان نمادی از حفظ وحدت مذاهب اسلامی و ادیان آسمانی در مقابل دشمن صهیونیستی است.   وی با اشاره به اینکه مقاومت عامل اصلی وحدت بین مذاهب اسلامی در لبنان است افزود: لبنان نمادی از حفظ وحدت مذاهب اسلامی و ادیان آسمانی در مقابل دشمن صهیونیستی است. بیشتر بخوانید: نشست «شهید سلیمانی؛ سردار مقاومت، صلح و اتحاد اسلامی» برگزار می‌شود انتهای پیام/ برچسب ها: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آیت الله محمدعلی تسخیری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آیت الله محمدعلی تسخیری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی مذاهب اسلامی گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • تاکید ایران و گرجستان بر اهمیت تحکیم صلح و امنیت منطقه
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است