Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:33:21 GMT

ساده انگاری انتشار ویروس کرونا در خوزستان جایز نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۴۲۲۸۸

ساده انگاری انتشار ویروس کرونا در خوزستان جایز نیست

به گزارش ایرنا دکتر حمید سوری روز چهارشنبه در نشست با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به روند اپیدمی ویروس کرونا در استان خوزستان اظهار داشت: اکنون اپیدمی در این استان به رغم نگرانی هایی که در سطح کشور به دلیل انتشار ویروس به صورت سراسری وجود داشته، تحت مدیریت خوبی قرار گرفته و روند انتشار آن کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه هنوز نگرانی‌هایی وجود دارد و این روند کاهشی به معنی عادی شدن شرایط نیست و باتوجه به مناسبت‌های درپیش رو از قبیل عید سعید فطر در مناطق غربی استان، نباید ساده انگاری تشدید شود.

عضو شورای مشورتی علمی و رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹ گفت: حوزه بهداشت و درمان و نیروهایی که در خدمت سلامت مردم و کنترل اپیدمی هستند تلاش قابل توجهی تاکنون داشته اند اما هیچ نقطه ای از جهان چنین شدت اپیدمی را نمی تواند به راحتی کنترل کند، این کار نیازمند مشارکت حداکثری تمامی سازمان ها است.

وی تصریح کرد: مردم در چنین شرایطی باید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمع ها بیشتر از گذشته احساس مسئولیت کنند.

دکتر سوری بیان کرد: متاسفانه گونه جدیدی که در جنوب و جنوب غربی استان خوزستان گسترش یافته بیشتر سنین جوان را درگیر کرده و رده سنی فوت‌شدگان و افراد بستری کاهش یافته است و این بیانگر آن است که این ویروس شرایط ثابتی نداشته و برای بقای خود مرتب در حال تغییر است . 

وی گفت: باتوجه به این شرایط، سیاست های کنترل و مقابله  اپیدمی و رفتارهای مردم را باید تحت تاثیر رفتارهای ویروس و بیولوژی ویروس اصلاح کنیم چرا که در برخی شهرستان ها رعایت پروتکل های پیشگیری بخصوص در جوانان کمرنگ‌ است و این افراد دچار یک باور کاذب شده اند که گمان دارند به دلیل شرایط جسمانی قوی خود، مبتلا نخواهند شد اما این افراد اگر سری به بیمارستان ها بزنند متوجه می شوند که ویروس کرونا با هیچ رده سنی شوخی ندارد.

رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید۱۹ کشور با اشاره به تاثیرگذاری واکسیناسیون در کاهش ابتلا یادآور شد: اکنون برای نتیجه‌گیری زود است و در حال حاضر واکسن های تزریق شده در استان به ۱۰ هزار مورد هم نرسیده و برای خوزستان چندین میلیونی ، تاثیرگذاری واکسن را نمی توانیم مطرح کنیم.

وی اظهار داشت : بی شک یکی از راه های اصلی قطع زنجیره انتقال این بیماری واکسیناسیون و افزایش مراقبت های مردم برای مقابله با ویروس است که امید می رود با افزایش ورود واکسن و تولید انبوه واکسن ایرانی در کشور بتوانیم در آینده نزدیک شاهد شرایط بهتری در استان ها بخصوص خوزستان برای مهار این ویروس باشیم.

دکتر سوری همچنین با اشاره به خطر مسافرت های نوروزی در چنین شرایطی گفت: سفر در چنین شرایطی به هیچ عنوان توصیه نشده و وزارت بهداشت نیز پیش از نوروز مخالفت خود را با مسافرت ها اعلام کرد اما موضوع مهم این است که سطح خطر را به حداقل برسانیم ؛ متاسفانه خودروهای شخصی آتش به اختیار هستند حال آنکه وسایل نقلیه عمومی قابل کنترل هستند و انتظار داریم مردم نیز از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند .

در حال حاضر ۱۱ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز و هفت شهرستان نارنجی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟