Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در ارتباط با وضعیت واکسیناسیون کادر درمان کشور علیه کووید ۱۹، نکاتی را توضیح داد.
به گزارش خرداد به نقل از شبکه خبر، محمدرضا ظفرقندی، با عنوان این مطلب که در حال حاضر و با ورود دو محموله جدید واکسن اسپوتنیک وی از روسیه مجموعاً حدود ۶۰۰ هزار دوز از این واکسن وارد کشور شده است، گفت: علاوه بر آن ۲۵۰ هزار دوز واکسن سینوفارم چین هم وارد کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از واکسن‌های بهارات هم قرار بود که ۵۰۰ هزار دوز وارد کشور شود که فقط ۱۲۵ هزار دوز وارد شده و بقیه در حالی که آماده انتقال بود توسط دادستان هند خروج آن ممنوع شد.
وی افزود: به هر حال این میزان واکسن‌ها پاسخگوی نیاز کادر درمان کشور هم نیست و برای همین امیدواریم که بزودی با ورود اولین محموله واکسن کوواکس تزریق واکسن برای اعضای سازمان نظام پزشکی را آغاز کنیم.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در واکنش به توافق سازمان نظام پزشکی با وزارت بهداشت برای تأمین واکسن کادر درمان کشور، گفت: باید بگویم از ابتدای طرح موضوع واکسن کووید ۱۹ و امکان تحصیل واکسن، سازمان نظام پزشکی در قالب مکاتبات، پیگیری‌ها، مصاحبه‌ها و مذاکرات مکرر با مسئولین وزارت بهداشت خواستار تأمین واکسن استاندارد مورد تائید مجامع علمی جهان، به اندازه کافی و در مقطع زمانی کوتاه شد.
وی ادامه داد: آشکار بود که زحمات دانشمندان پُرتوان کشور در ماه‌های اول سال ۱۴۰۰ به نتیجه نخواهد رسید و برای کاهش آمار بستری و میزان مرگ و میر براثر بیماری و در درجه دوم قطع زنجیره بیماری نیاز به پیش خرید واکسن خارجی وجود داشت و برای همین اصرار داشتیم که پیش خرید واکسن‌های معتبر انجام شود.
ظفرقندی گفت: ما در سازمان نظام پزشکی پیش بینی کرده بودیم که ظرفیت تولید جهانی واکسن که در اختیار چند کشور معدود است پاسخگوی نیاز جهانی نخواهد بود و برای همین تاکید داشتیم که بدون فوت وقت تمام امکانات کشور برای پیش خرید و تأمین واکسن از هر طریق ممکن تجهیز شود. در واقع وضعیت امروز را پیش بینی کرده بودیم. به هر حال آنچه امروز شاهد آن هستیم این است که واکسن در پکیج‌های با تعداد ۱۰۰ هزار و۲۰۰ هزار تحویل می‌شود که حتی امکان واکسیناسیون فاز اول کشوری برای اعضای کادر درمان و افراد آسیب پذیر را تأمین نمی‌کند، اما امیدواریم با سرعت گرفتن تحویل واکسن‌ها و شروع تحویل واکسن‌های سبد کوواکس حداقل شاهد واکسیناسیون فاز اول برنامه کشوری باشیم.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، به نتایج جلسه‌ای که به تازگی با معاونان وزارت بهداشت داشته است، اشاره کرد و افزود: در این جلسه مقرر شد واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان و فعالان کادر درمان بخش خصوصی توسط سازمان نظام پزشکی و بر اساس تعیین اسامی، توسط سازمان نظام پزشکی و با هماهنگی معاونت بهداشت وزارت بهداشت انجام شود.
وی ادامه داد: با توجه به میزان واکسن جدید وارد شده اسپوتنیک وی و نیز ورود اولین بخش واکسن آسترازنکا از طریق سبد کوواکس در روز‌های آینده می‌توانیم تمامی اعضای کادر درمان را در هفته‌های آتی واکسینه کنیم و قرار شد در این مسیر صرفاً بر اساس اولویت‌های سند ملی اقدام شود.
ظفرقندی در مورد نحوه واکسیناسیون کادر درمان، گفت: نحوه توزیع واکسن‌ها اینگونه است که تا پایان روز دوازدهم فروردین ۱۴۰۰ ثبت نام اعضای سازمان در سامانه تعیین ادامه خواهد داشت و از تمامی رؤسای نظام پزشکی شهر‌ها هم درخواست شده که به تکمیل فهرست‌ها در زمان باقی مانده اهتمام ورزند.
وی افزود: در شهر‌هایی که امکان وجود داشته باشد در بیمارستان‌های خصوصی مشخص شده هماهنگی صورت خواهد گرفت تا با حضور کادر شبکه بهداشت در محل بیمارستان‌های خصوصی تزریق واکسن بر اساس برنامه تنظیم شده و با اعلام به اعضای ثبت نام کرده، انجام پذیرد. در شهر‌هایی هم که بیمارستان‌ها یا مراکز خصوصی امکان انجام تزریق را ندارند با نظر رئیس نظام پزشکی آن شهر در محل شبکه بهداشت تزریق صورت خواهد گرفت و امیدواریم تا پایان فروردین ۱۴۰۰، واکسیناسیون بخش فعالان کادر درمان انجام شود. برچسب ها: سازمان نظام پزشکی ، واکسن کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی واکسن کرونا سازمان نظام پزشکی وزارت بهداشت کادر درمان واکسن ها هزار دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان