Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@21:54:01 GMT

قصه پر غصه یک سرویس بهداشتی در منطقه گردشگری پیرسلمان

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۴۸۶۴۳

قصه پر غصه یک سرویس بهداشتی در منطقه گردشگری پیرسلمان

پروژه ساخت سرویس بهداشتی تالاب پیرسلمان که در آستانه یک‌سالگی است، تا دیروز در درگیر و دار تملک زمین و کاغذبازی اداری بود و امروز هم که بسیج برای ساخت آن پای‌کار است، دولتی‌ها نبود اعتبارات را بهانه می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، پارسال 25 فروردین بود که با حضور مجید درویشی، فرماندار اسبق شهرستان اسدآباد کلنگ یک سرویس بهداشتی در منطقه گردشگری تالاب پیرسلمان بر زمین زده و قرار بود عملیات اجرایی آن از اول اردیبهشت آغاز و سه‌ماهه تحویل شود اما حکایت دور و دراز ساخت این سرویس بهداشتی همچنان باقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سرویس بهداشتی که به‌عنوان زیرساختی مهم در منطقه گردشگری به شمار می‌رود، بنا به گفته فرماندار سابق اسدآباد قرار بوده باهمت بسیج سازندگی از محل اعتبارات استانی، گردشگری و اوقاف انجام شود اما گویا تنها 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

در آستانه روز طبیعت و سیزده‌بدر که مردم شهرستان علی‌رغم شیوع کرونا رغبت بیشتری برای حضور در این منطقه بکر دارند، نیاز به این سرویس هم به‌عنوان یک مطالبه جدی بوده که دولت تدبیر و امید نزدیک به 8 سال کش‌وقوس فراوان همچنان برای ایجاد این مکان ناکام مانده است.

لیلا امیدی، معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی فرمانداری شهرستان اسدآباد در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان، بابیان اینکه سرویس بهداشتی تالاب پیرسلمان 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهار کرد: اگر ساخت این پروژه مقداری با تأخیر انجام شده به دلیل کمبود اعتبارات بود که ان شالله امسال با تخصیص اعتباری آن را به بهر برداری خواهیم رساند.

وی در پاسخ به این ُسؤال که آیا این پروژه با مشارکت بسیج سازندگی بوده، گفت: خیر این پروژه با اعتبارات شهرستانی آغاز شد که متولی اجرا بسیج سازندگی استان بود، این پروژه به دلیل آنکه موقوفه بوده و اداره اوقاف در ساخت آن دخیل نبود ما از طریق بسیج وارد شدیم که آن‌ها انجام بدهند.

معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی فرمانداری شهرستان اسدآباد در پاسخ به این سؤال که چرا یک پروژه‌ای که قرار بوده سه‌ماهه تحویل شود، در آستانه یک‌سالگی به بهره‌برداری نرسیده، گفت: کمبود اعتبار موجب شد که ما پروژه را در زمان موعود به اتمام نرسد.

وی با تأکید بااینکه مردم همانند سال گذشته در روز سیزده‌بدر باید در خانه بمانند و این مورد را رعایت کنند، افزود: تصمیم خاصی هنوز برای بستن ورودی به تفرجگاه‌های مانند تالاب پیر سلمان گرفته نشده که به‌زودی تصمیم گرفته خواهد شد.

امیدی بابیان اینکه 100 میلیون تومان اعتبار برای ساخت این سرویس بهداشتی اختصاص دادیم، افزود: البته نیاز به اعتباری بیشتری دارد.

علی قراباغی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان همدان در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان، با بیان اینکه ما پروژه سرویس بهداشتی تالاب پیرسلمان را بدون موافقتنامه تا 65 درصد اجرایی کردیم، اظهار کرد: یک پروژه برای شروع کار باید دارای موفقتنامه و تخصیص اعتبارات باشد که متأسفانه کارفرمای این پروژه که فرمانداری است، نه پول و اعتبار و نه موافقتنامه ای با ما داشته است.

وی گفت: اینکه یک فرماندار و یا هر مسئول دیگر یک بازه زمانی را برای بهره‌برداری تعیین و اعلام کند، درحالی‌که موافقت‌نامه و اعتباری تخصیص نداده، معنا و مفهوم ندارد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان همدان با تأکید بر اینکه باگذشت یک سال از اجرای 65 درصدی پروژه سرویس بهداشتی تالاب پیرسلمان هنوز این پروژه موافقتنامه ندارد، گفت: اگر ما تا 65 درصد پروژه را اجرا کردیم، به‌صورت دیون بوده و خود را بدهکار پیمانکار کرده‌ایم و تاکنون این پروژه نه دارای موافقت‌نامه و نه یک‌ریالی تخصیص اعتبار و پول دارد.

وی افزود: قانونا" بعد از موافقت‌نامه پروژه و تخصیص حداقلی اعتبارات ما باید کار را شروع می‌کردیم که علی‌رغم نبود موافقتنامه و تخصیص اعتبار، حسن نیت خود را نشان و کار را شروع کرده و تا 65 درصد پیشرفت داشته این درحالی‌که است که هنوز موافقتنامه و دریافت پولی از سوی کارفرمای این پروژه نداشتیم.

قراباغی تأکید کرد: در صورت تأمین اعتبار و پرداخت دیون پیمانکار ما پروژه را تکمیل می‌کنیم در غیر این صورت نباید این پروژه تا به این مرحله هم می‌رساندیم.

وجود یک سرویس بهداشتی به‌عنوان یک زیرساخت مهم در منطقه‌ای که هم گردشگری است و هم زیارتی یک ضرورت است اما متأسفانه مسئولان دولتی نسبت به آن بی‌توجه اند، اگرچه دولت تدبیر و امید در تکمیل بسیاری از پروژه های بزرگ در این شهرستان ناکام مانده و کوتاهی ها صورت گرفته جالب است بدانید این پروژه چندین سال است که در دوره فرمانداران و مسئولان ادارات مختلف یا در درگیر و دار تملک زمین و یا کاغذبازی اداری بوده و امروز هم که بسیج پای‌کار آمده، نبود اعتبارات بهانه‌ای برای دولتی‌هاست!

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تخصیص اعتبار بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ۸۰ مجوز گردشگری در دولت سیزدهم در این استان اعطا شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در همایش شوراهای استان با اشاره به اینکه اعتقاد ما این است تقویت شوراها تقویت جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: شوراها یکی از ارکان مهم مردمی جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه از نقش‌آفرینی شوراها در شکل‌گیری حماسه‌های مهم سال گذشته به خصوص انتخابات تشکر می‌کنم، گفت: تلاش‌ها و جلسات قبل از انتخابات به خصوص تبیین چهره به چهره که توسط شما عزیزان انجام شد قابل تقدیر است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در دولت سیزدهم تمام پروژه های حیاتی استان فعال شدند، ادامه داد: 80 مجوز گردشگری در این دولت در سطح استان صادر شده است.

حیدری با بیان اینکه لازم است شوراها برای پای کار آمدن ظرفیت‌های مردمی تلاش کنند، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری مردم در گردشگری و کشاورزی و دامپروری، تحول ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های مهم حوزه آب در استان فعال شدند و بعضا به بهره‌برداری رسیدند، بیان کرد: مهمترین پروژه‌ آبی استان یعنی پروژه آب شرب بن-بروجن در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسید، این پروژه آب شرب پایدار برای نیمی از جمعیت استان را تامین می‌کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری به دیگر پروژه‌های فعال حوزه آب اشاره کرد و گفت: سد باباحیدر، سد آقبلاغ، سد بیدکان، جهاد آبرسانی در مناطق استان از جمله خانمیرزا و لردگان از جمله پروژه‌هایی هستند که در دولت سیزدهم فعال شدند، درصد بالایی از تامین آب پایدار اتفاق افتاده است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه