Web Analytics Made Easy - Statcounter

مائده طهماسبی بازیگر سینما و تلویزیون که در کارنامه اش آثار ارزشمندی چون « هیس! دختر ها فریاد نمی زنند»، «بچگیتو فراموش نکن»، «مارمولک» دیده می شود با شروع سال جدید در خصوص فعالیت حرفه ای و هنری اش و به بهانه نوروز 1400 با برنا به گفت و گو پرداخت.

مائده طهماسبی بازیگر سینما و تلویزیون  با ورود به سال جدید یک آسیب شناسی مفصلی در خصوص وضعیت بد هنر که از طریق کرونا بر جامعه تحمیل شد داشت و با نگاهی بر وضعیت هنر، سینما، تئاتر و تلویزیون در سالی که گذشت با خبرگزاری برنا گفت و گوی کوتاهی کرد  که به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مائده طهماسبی در خصوص اینکه سال 99 را به لحاظ حرفه ای چطور گذرانده است و شکل و شمایل کیفیتی کار در سال پشت سر گذاشته شده چگونه بوده است؟ به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: در بهمن ماه 98 همزمان با حضور در یک سریال ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و زندگی ما با قرنطینه سفت و سخت وارد سال 99 شد و زندگی مدرن با کرونا تا تیرماه ادامه یافت و ما به صورت کامل در قرنطینه ماندگار شدیم. البته در تیرماه به دلیل اینکه سال گذشته با پروژه ای برای سریالی به نام « برف بی صدا می بارد» به کارگردانی پوریا آذربایجانی قرارداد بسته بودم در سه ماه تابستان این سریال را تکمیل کردم.

او ادامه داد: در فصل پاییز به دلیل شرایط کرونا و تعطیلی مراکز فرهنگی، تئاتر و سینما پروژه های زیادی شروع به فعالیت کردند. این پروژه ها هم در شبکه های مختلف صدا و سیما و هم در شبکه های نمایش خانگی از مهرماه تولیدات بسیار زیادی را شروع کردند و در حال حاضر نیز در حال پخش هستند.

این بازیگر در این باره که چه پیش بینی از حرفه خود در آینده و سال جدید خواهد داشت و اینکه چه وضعیتی قرار است برایش به وجود بیاید بیان کرد: من پیش بینی در این باره ندارم چرا که اصلا احتیاجی به پیش بینی نیست و اتفاقات به خودی خود  در حال رخ دادن هستند در واقع حدود 20 الی 30 پروژه برای عید و ماه رمضان شروع به فعالیت کرده اند و در کنار آن شبکه های نمایش خانگی در حال تولید آثار هستند حتی در طی سال گذشته بسیاری از نویسنده ها فیلمنامه نوشته اند و مقدار زیادی نمایش نامه و فیلمنامه برای تولید اثر در دست دارند و سال 1400  مردم با موجی از آثار جدید مواجه خواهند شد.

طهماسبی با اشاره به اینکه آیا کرونا علاوه بر ضرر زدن وجه مثبتی داشته است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: بله، کرونا حدود یک سال سرتاسر ضرر زده است اما در حال حاضر رونق کاری به وجود آمده است.

او در این باره که ما در 8 سال اخیر به لحاظ جایگاه هنری نسبت به قبل رشد مثبتی داشته ایم یا خیر؟ تصریح کرد: بله نسبت به قبل رشد بسیار مثبتی داشته ایم.

مائده طهماسبی در این خصوص که مشغول به چه کاری است بیان کرد: چند قرارداد کاری بسته ام که از بهمن ماه شروع به بازی می کنم.

این بازیگر با اشاره به اینکه چه پیشنهادی برای وضعیت فعلی تئاتر دارد اظهار کرد: من پیشنهادی ندارم چرا که تئاتر تعطیل است و تا زمانی که  کرونا کاملا ریشه کن نشود وضعیت و حال تئاتر قاعدتا خوب نیست. تئاتر همواره به تماشاچیان متکی است و تا زمانی که قرنطینه وجود دارد تئاتر و سینما مشکل خواهند داشت.

او افزود : تله تئاتر همیشه بوده و هست و خواهد بود به هر حال اصلا بد نیست که به صورت آنلاین و زنده ما شاهد وجود تله تئاتر در فضای مجازی، تلویزیون و رسانه ملی باشیم.

طهماسبی با اشاره به این سوال که با توجه به کرونا آیا پیشنهاد کاری خود را رد کرده اید یا خیر؟ و اینکه آیا به آقای آییش سفارش نکرده اید کمتر کار کنند خاطرنشان کرد: به علت کرونا تا حدودی کار خود را تعطیل کردیم اما در حال حاضر ورود ما به پروژه ها بستگی به این دارد که از لحاظ ایمنی و رعایت اصول بهداشتی چقدر به آن ها اطمینان داریم . در این مسئله سعی می کنیم دقت بیشتری داشته باشیم.

مائده طهماسبی در پایان و به عنوان کلام آخر در خصوص آرزوهای خود گفت: من آرزویی ندارم چرا که در تمام این سال ها هیچ کدام از آرزو هایمان به ثمر ننشست و در حال حاضر نیز دنیا در حال وارونه شدن است و آرزویی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون صدا و سیما فیلم هنر عید سینما سریال بازیگر سال جدید مائده طهماسبی شبکه نمایش خانگی کرونا سال 99 نوروز1400 مائده طهماسبی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۲۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌حل نشدنی نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز

صورت مسأله
- ایران با مشکل عظیم شتاب فزاینده حجم پول روبه رو است. سیستم پولی کنونی کشور در هر ۲۴ ساعت در حدود ۶ همت (هزار میلیارد تومان) بر حجم پول می افزاید. برای احساس وضعیت، این افزایش حدوداً معادل میانگین ۳۰۰۰ سال دوران پهلوی (۱۳۵۷-۱۳۰۴) است. یعنی حکومت ایران در شبانروز یک میلیون برابر هر شبانروز پیش از انقلاب به اصطلاح پول چاپ می کند. در واقع این مبلغ را نمی توان چاپ کرد، بلکه در سیستم الکترونیک پولی بر تعداد صفرهای حجم پول، افزوده می شود.

- یکی از عوامل تورم، همین افزایش حجم پول است که موجب کوچکتر شدن قدرت خرید می شود؛ افزایش فقر و فساد از پیامدهای آن است. باز هم برای درک وضعیت، ۱۰۰ هزارتومانی در ۱۳۹۰ معادل ۱۰۰ دلار بود و امروز معادل یک و نیم دلار است.

حل مسأله
چند پرسش

- آیا نجات از مصیبت افزایش حجم پول کشور شدنی است؟ مسلماً شدنی است. زیرا بسیاری از کشورها که به این بلاء مبتلاء بودند، آن را چاره کردند، یعنی عملا شدنی است.
-آیا بدون تخصص ها و تجربه ها می توان به رفع مشکل پرداخت؟ قطعاً بدون تخصص ها و تجارب، نشدنی است.
-آیا با یک تخصص و راه حل های یک متخصص می توان مشکل را رفع کرد؟ به این پرسش می پردازم.

معمولا تصور می شود که چاره های مطرح شده توسط یک متخصص ولو مجرب، شدنی است. با موارد عدیده می توان نشان داد که چاره های پیشنهادی تخصص های منفرد، نه فقط شدنی نبوده، بلکه موجب فزونی مشکلات شده است (چرا؟ به این خواهم پرداخت). برای نمونه، چاره ی پروفسور استیو هانکه (Steve Hanke) را می آورم.

استیو هانکه استاد اقتصاد در دانشگاه جان هاپکینز است. اخیراً درباره ی نجات ایران از مصیبت تورم و توسعه کشور، در مصاحبه ای گفته است که در چند کشور آزموده است: با ارتباط ریال و طلا در کمتر از ۲۴ ساعت، تورم تمام می شود. معلوم است که توجه و تأکید وی بر مهار افزایش حجم پول است. آیا راه حل وی شدنی است؟

بررسی پیشنهاد هانکه

فرض کنید که افزایش حجم پول کنونی به طلا مربوط شود.- هر گرم طلای ۲۴ عیار به قیمت روز ۴/۸ میلیون تومان است. در این‌صورت حکومت برای همین مقدار حجم پول، در هر شبانه‌روز باید ۱/۲۵ تن و در سال ۴۵۰ تن‌ طلا عرضه کند. کل ذخیره معدنی طلای کشور ۳۰۰ تن است و سالانه ۱۲ تن طلا تولید می شود، بگذریم از این که همین مقدار معادن طلای کشور عمدتا در دست بخش غیردولتی است و بهره مالکانه ی آن به حکومت ناچیز است. برای عرضه ی مقدار طلای لازم، چاره ای جز تأمین طلا از خارج نیست.

یک میلیارد دلار معادل ۱۲/۲ تن طلا است. ایران در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ میلیارد دلار درآمد نفتی داشت، معادل ۳۶۶ تن طلا. یعنی اگر همه ی پول نفت را به طلا تبدیل کند، فقط ۸۰ درصد حجم پول تولیدی در شبانه‌روز را جبران می کند. بخش عمده ای از درآمد نفت برای رفع نیازهای پایه کشور است و دو سال پیش، فرار سرمایه از کشور به میزان ۴۰ تا ۵۰ درصد درآمد نفت گزارش شده است (گزارش بانک مرکزی). یعنی اژدهای پرشتاب افزایش حجم پول، با بلعیدن همه‌ی پول نفت، باز هم بیشتر می طلبد. با همین بررسی کوتاه می توان دریافت که چاره ی استیو هانکه برای مهار تورم در کشور «نشدنی» است.

بیشتر می توان اظهارات وی را کاوید. به طور ضمنی از پیشنهاد هانکه برمی آید که دولت چون نمی تواند طلای لازم معادل افزایش حجم پول را تأمین کند، پس بر حجم پول نیفزاید. در وضعیت حاضر، اگر حکومت پول چاپ نکند، در پرداخت هزینه های خود و مصارف خواسته و نخواسته ی پولی کشور دچار مشکل می شود. یعنی در وضعیت کنونی، اظهارات ضمنی هانکه هم نشدنی است.

*عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر

بیشتر بخوانید:

کسانی می خواهند گاو اردک بزاید همه می بازیم با دروغ و فریب و بی انصافی انقلاب علمی خاموش و انفعال ما / پیشگامی تولید فکر نیازمند آزاداندیشی از قیدهای تحمیلی است استالین و پژوهش های جانبدارانه

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899872

دیگر خبرها

  • راه‌حل نشدنی نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ای وای از عشق ؛ عرفان طهماسبی
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • حجت‌الاسلام طهماسبی به سِمت ریاست کل دادگستری استان یزد منصوب شد
  • حجت‌الاسلام طهماسبی رییس کل دادگستری استان یزد شد
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد
  • سریال VAR تمام شدنی نیست