Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله علم الهدی گفت:یک چنین مملکتی اگر تولیدش به کار بیفتد و سرمایه‌های سرگردانش وارد عرصه تولید شود دیگر کسی برای سرمایه‌دار شدن به احتکار روغن و مرغ روی نمی‌آورد و کالای روزمره زندگی مردم احتکار نمی‌شود، راهکار مشکلات تولید است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت ‌الله «سیداحمد علم ‌الهدی» امروز(۱۳ فروردین) در خطبه‌های نماز جمعه مشهد اظهار داشت: غیبت و تهمت همسران به یکدیگر دو گناه محسوب می‌شود؛ یک گناه این است که تهمت زده شده و غیبت شده است و هیچ مرد و زنی این حق را ندارد علاوه بر این گناه کبیره، یک خیانت در کانون زندگی نیز محسوب می‌شود و در ارتباط خانوادگی این آقا و خانم یک خیانت بزرگی صورت داده و خداوند متعال در سوره بقره نسبت به این مسئله انذار داده و فرموده زن و شوهر در حکم لباس و پوشش یکدیگر هستند و اگر این عیب به دیگری منتقل شود حکم لباس بودن از میان رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه مشهد با اشاره به بزرگداشت روز طبیعت بیان کرد: این روز از ابعاد مختلف قابل تعقل است؛ یک عده در مقام نقد این روز هستند؛ اتفاقا این درست نیست؛ مسئله روز طبیعت از بقایای فرهنگ این سرزمین و فرهنگ ایرانیان قدیم است و از برکات اسلام مقدس این است که در اسلام وقتی عقاید و فرهنگ و دین‌مداری اسلامی در میان ایرانیان ایجاد شد آنچه در فرهنگ ایران قدیم بود با گذشت چندین قرن باقی مانده و به دلیل غنای آن بوده است.

 

وی گفت: در حکمت فرهنگی ایرانیان قدیم این مسئله یک نقطه فرصت بوده تا مردم به عنوان تفریح و نشاط بهاری یک تحولی در زندگی ایجاد کنند و از جریان زندگی عادی خارج شده و در وضعیت خاصی از نظر بهره‌برداری از نشاط بهاری واقع شوند، مسابقات اسب سواری و چوگان پیش از این در شمال خراسان در این روز مرسوم بوده و در این نشاط بهاری یک تحول ایجاد می‌شده است و دلیل آن این بوده که در این روز اصطلاحا شکوفه‌ها به گل تبدیل شده‌اند.

 

آیت الله علم الهدی افزود: در طول تاریخ پیدایش اسلام در سرزمین ایرانیان در لابلای اصول فرهنگی اسلام و این فرهنگ غنی این روز به یادگار مانده است. عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به روایتی در این زمینه بیان کرد: در روایات آمده که با روزهای دشمنی نکنید برای مثال عدد ۱۳ را «نحس» نخوانید و روزه سیزده بدر را نحس ندانید. دشمنی کردن با روزها در روایات به مثابه دشمنی با خدا آمده است. روزها بیانگر نعمت‌های الهی هستند.

 

امام جمعه مشهد با اشاره به شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری گفت: در این شعار، اسراری برای حل تمام مشکلات ما وجود دارد. این صف مرغ و روغن چرا ایجاد شده است؟ این گرانی کالاهای اساسی از کجا شکل گرفته است؟ در این مملکت سرمایه‌های سرگردانی وجود دارد که سرمایه‌دار در حوزه دلالی و تجارت نامشروع به کار گرفته و احتکار می‌کند و نتیجه آن صف مرغ و روغن می‌شود و دودش به چشم مردم و قشر آسیب پذیر می‌رود.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: اگر بنا شد بازار تولید به راه افتاد و چرخ کارخانجات راه افتد مشکل حل می‌شود؛ نیروی مبتکر انسانی بالایی داریم که در جریان توسعه امکانات زندگی روزمره از ظرفیت بالایی برخوردار هستند و باید از این ظرفیت‌ها بهره گرفت، سد و زمین‌های هموار زیادی در عرصه کشاورزی داریم و مملکت ما چهارفصل است.

 

وی عنوان کرد: یک چنین مملکتی اگر تولیدش به کار بیفتد و سرمایه‌های سرگردانش وارد عرصه تولید شود دیگر کسی برای سرمایه‌دار شدن به احتکار روغن و مرغ روی نمی‌آورد و کالای روزمره زندگی مردم احتکار نمی‌شود، راهکار مشکلات تولید است.

 

آیت الله علم الهدی گفت: اگر تولید در این کشور در عرصه‌های کشاورزی و صنعت و دانش بنیان به کار بیفتد و تولید روزافزون شود و دستگاه‌های اجرایی و ادارات مسئول به پشتیبانی باشند، موانع تولید از میان می‌رود، وظیفه وزارت اقتصاد و صمت و دستگاه‌های قضایی و قانونگذاری در این زمینه روشن است.

 

امام جمعه مشهد تصریح کرد: باید موانع برداشته شود و دستگاه قضایی نیز مانع‌زدایی کند و دستگاه‌های اجرایی را تحت کنترل قرار دهد، موانعی وجود دارد که باید از میان برود و واردات و صادرات مدیریت شده و بر آنها نظارت شود. مجلس نیز باید نظارتش کامل شود. اگر فعالیت دستگاه‌ها و نظارت‌ها جهادی شود تولید پشتیبانی و مانع‌زدایی می‌شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: رونق تولید خطبه نماز جمعه آیت الله علم الهدی مشهد جمعه مشهد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۴۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است