Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، آیت‌الله سید عزیزاله هاشمی زاده ظهر امروز در خطبه‌های عبادی، سیاسی نماز جمعه فیروزآباد با اشاره به تداوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا ایجاد موج جدید همه‌گیری جلوگیری کنیم که مجدداً دچار مشکلاتی از جمله بازگشت محدودیت‌ها، تعطیلی مشاغل و بروز مشکلات معیشتی برای اقشار مختلف نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با همت مردم و تلاش کادر پزشکی، دامنه شیوع این ویروس مرگبار تا حدود زیادی مهار شده و شمار مرگ‌ومیرها ناشی از کرونا کاهش یافته بود که با عادی انگاری‌ها این دوباره رو به افزایش است.

امام‌جمعه فیروزآباد با تأکید فراوان کادر درمان مبنی بر شیوع آن در مراسم دورهمی خانوادگی و شرایط فعلی جامعه ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا داریم که از دورهمی پرهیز نموده و جهت کمک به کادر درمان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت تا خدای‌نکرده گرفتار شدت موج چهارم ویروس کرونا در سطح جامعه نشویم.

هاشمی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ با بیان شاخص‌های دولت مطلوب اضافه کرد: دولت مطلوب یعنی دولتی فداکار و حامی مردم که اگر دولت خود را فدای نیازمندی‌های مردم کند می‌توان گفت یک دولت مطلوب مردمی است.

وی بیان داشت: دولت فداکار و حامی مردم به‌جد به دنبال رفع مشکلات است و مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و روابط بین‌الملل، همه این موارد خواست مردم بوده که باید برطرف شود.

امام‌جمعه فیروزآباد ابراز داشت: دولت مطلوب باید پشتکار قوی و بانشاط داشته باشد و چنانچه دولتی با پشتکار و جدیت وارد صحنه نیازمندی‌های مردم شود قطعاً کشور در مسیر آبادانی و رضایت حداکثری قرار می‌گیرد که طبیعی است این موارد نیاز به حرکت جهادی و روحیه‌ی انقلابی دارد.

هاشمی زاده گفت: دولت مطلوب دولتی خواهد بود که مردم را از خود بداند و مشکلات مردم را مشکلات خود و برای ادامه حیات سیاسی خود از جیب مردم هزینه نکند.

وی شایسته‌سالاری را از دیگر شاخص‌های دولت مطلوب عنوان کرد و خاطرنشان کرد: شایسته‌سالاری یعنی باید تمام وزرای آن از لحاظ دینی، رفتار اسلامی، دانش لازم مدیریتی، سیاست منطبق با عقلانیت و ارتقاء همه جانبه کشور و مردم باشد.

امام‌جمعه فیروزآباد تصریح کرد: دولت باید اعتقاد راسخ به اقتصاد مقاومتی داشته باشد و همه مردم را درگیر فعالیت در حرکت‌های اقتصادی کند و منابع موجود حداکثر استفاده جهت رفاه مردم و کارآمدی نظام اسلامی همت گمارد.

هاشمی زاده افزود: دولت مطلوب باید دولتی شجاع و دارای قدرت تصمیم‌گیری صحیح نشات گرفته از قدرت ولایت باشد و با شجاعت تمام پشت سر رهبر شجاع قرار گیرد.

وی با بیان این‌که شعار رهبری شجاع ما، مبتنی بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است ادامه داد: دولت مطلوب هم با همین شعار باید کشور را اداره کند و از هیچ کشور قدرتمندی نهراسد و فقط منافع مردم، انقلاب و نظام را در نظر گیرد.

امام‌جمعه فیروزآباد اضافه کرد: دولت مطلوب دولتی خواهد بود که کار خود را با مبارزه جدی با فساد آغاز کند و نباید در اذهان جا بگیرد که فقط قوه قضاییه به میدان مبارزه با فساد بیاید و در واقع دولت منتخب مردم باید مجرمان را شناسایی و تنبیه کند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به دهه آخر ماه شعبان که به نام غبارروبی مساجد عنوان شده گفت: باید مساجد را مرتب و منظم کرد و آماده استقبال از ماه مبارک رمضان شد.

هاشمی زاده بیان داشت: با غبارروبی مساجد غبارروبی دل‌ها نیز آغاز ‌شود و خود را آماده ورود در بهار قرآن نماییم.

امام‌جمعه فیروزآباد تصریح کرد: ماه رمضان ماه تطهیر دل‌ها، نزول قرآن، عبادت و تلاوت قرآن است که حلول این ماه را به همه رمضانیان تبریک می‌گویم.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه فیروزآباد فارس پرهیز از دورهمی کمک به کادر درمان امام جمعه فیروزآباد دولت مطلوب هاشمی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۴۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیئت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیئت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیئت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور