Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان یزدان پناه امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه محدودیتی برای صدور مجوز صنایع تبدیلی در استان وجود ندارد، گفت: هر کس برای دریافت مجوز به جهاد کشاورزی مراجعه کند بعد از گذراندن همه مراحل از جمله استعلام‌ها می‌تواند مجوز تأسیس واحد تأمین صنایع تبدیلی را دریافت و از خدماتی نظیر تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش نیز استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس مسئول صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی در چهارمحال و بختیاری گفت: از سال ۸۰ که صدور مجوز صنایع تبدیلی باب شد تاکنون بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ مجوز در زمینه مواد غذایی در شاخص‌های مختلف ارائه شده است اما تنها ۱۴۰ واحد آن مجوز بهره‌برداری دارد که از این مقدار نیز تنها ۵۰ درصد آن‌ها فعال می‌باشد.

نبود سرمایه عامل تعطیل شدن نیمی از واحدهای صنایع تبدیلی

وی با بیان اینکه از لحاظ اداری به واحدی که پرونده بهره‌برداری آن تکمیل باشد واحد فعال می‌گویند، علت فعال نبودن بقیه واحدها را نبود سرمایه دانست و افزود: برخی از سرمایه‌داران بدون پیش‌بینی قبلی و سرمایه‌گذاری کلان وارد این مجموعه می‌شوند که به علت عدم مدیریت خوب و کمبود سرمایه از ادامه راه باز می‌مانند و از آنجایی که یک کارخانه‌دار برای این کار نیاز به سرمایه قبلی دارد و سوددهی محصول ۳ الی۴ سال بعد از آن است لذا در ریل سوددهی دچار مشکل می‌شود.

یزدان‌پناه ادامه داد: پروسه دریافت مجوز از روزی که متقاضی اقدام می‌کند تا زمانی که مجوز را تحویل بگیرد ۳ الی ۴ روز بیشتر زمان نمی‌برد و این مدت زمان نیز مصرف استعلامات ادارات دیگر می‌شود، همچنین متقاضی هیچ هزینه‌ای به منظور دریافت مجوز در جهادکشاورزی پرداخت نمی‌کند.

استعلامات متعدد عامل استقبال کم کشاورزان از تاسیس واحدهای صنایع تبدیلی

این کارشناس مسئول صنایع تبدیلی به علت استقبال کم کشاورزان یا سرمایه‌داران از تأسیس چنین واحدهایی اشاره کرد و افزود: طولانی بودن روند دریافت مجوز و استعلامات متعدد در ادارات بر این بی‌میلی تاثیر دارد که به قانون برمی‌گردد و تا قانون تغییر نکند نمی‌شود در این امر سهولتی ایجاد کرد.

یزدان‌پناه اظهار داشت: برای تمدید مجوز واحد‌های صنایع تبدیلی هر ۶ ماه نظارت‌هایی صورت می‌گیرد که اگر واحدی از زمان آغاز فعالیت تا زمان تمدید مجوز اقداماتی در واحد انجام نداده باشد مجوز آن واحد باطل می‌شود.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری صنایع تبدیلی دریافت مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: دریافت شناسه یکتا برای صاحبان واحدهای صنفی و کسب وکارها هیچ ربطی با افزایش مالیات ندارد و در این زمینه انتظار می‌رود به شایعات توجهی نشود. - اخبار استانها -

یعثوب نژادمحمد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: شناسه یکتا که آخرین مهلت دریافت آن برای صاحبان حرف و واحدهای صنفی تا 25 اردیبهشت ماه است، جز ضرورت‌ها و الزامات فضای کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی است.

وی تصریح کرد: تاکنون بیش از هشت هزار و 758 مورد شناسه یکتا در سطح استان اردبیل صادر شده تا دارندگان پروانه‌های کسب و کار قدیمی بتوانند مجوزهای خود را از حالت کاغذی به الکترونیکی درآورند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: آخرین مهلت برای دریافت شناسه یکتا 25 اردیبهشت ماه است و صاحبان کسب و کار و صنوف مختلف باید در سریعترین زمان نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

نژادمحمد افزود: از طریق گوشی تلفن همراه با ورود سه کد شماره سریال کارت ملی، شناسه و کد صنفی و کد پستی محل کسب به راحتی می‌توان در درگاه ملی مجوزها شناسه یکتا را رایگان دریافت کرده و به صورت غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این به بعد خدمات تنها برای دارندگان شناسه یکتا از سوی اتحادیه‌ها و نظام صنفی ارائه می‌شود و افرادی که نسبت به مجوز شناسه یکتا اقدام نکنند، از هرگونه فعالیت و حمایت محروم خواهند شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: در 2 سال اخیر برای بیش از 71 هزار درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان اردبیل رسیدگی شده و مجوز قانونی و لازم صادر شده است. 47 هزار مجوز صادر شده ثبت محور و مابقی کسب و کارهای خدماتی بوده است.

نژادمحمد یادآور شد: تمام تلاش مجموعه امور اقتصادی و دارایی بر این است تا مجوزهای کاغذی از رده خارج شده و تبدیل به مجوزهای الکترونیکی با شناسه یکتا شوند تا امکان حمایت از این واحدها با شرایط بهتر فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم