Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیزنس اینسایدر پل استافلس، معاون رییس کمتیه اجرایی و مدیر ارشد علمی شرکت جانسون اند جانسون در بیانیه‌ای در روز جمعه گفت: «پاندمی کووید-۱۹ اثر شدیدی بر نوجوانان گذاشته است، نه تنها از لحاظ عوارض بیماری، بلکه از لحاظ تحصیل، سلامت روانی و بهزیستی. ضروری است که ما واکسن‌هایی برای همه افراد در هر جا بسازیم تا به مبارزه با انتشار ویروس با هدف بازگشت به زندگی روزمره کمک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

گسترش تجویز واکسن کرونای جانسون‌اندجانسون به نوجوانان در مرحله ۲الف (2a) کارآزمایی بالینی آن انجام می‌شود. این کارآزمایی قبلا شامل بزرگسالان سالم ۱۸ تا ۵۵ سال و نیز افراد ۶۵ ساله و بالاتر می‌شد.

اکنون این واکسن ابتدا در نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله آزمایش خواهد شد و بعد آزمایش آن تا سنی پایین‌تر تا ۱۲ سال گسترش می‌یابد.

شرکت‌های فایزر/بیونتک و مدرنا نیز قبلا آزمایش واکسن‌هایشان را در کودکان و نوجوانان آغاز کرده‌اند.

فایزر و بیونتک در ابتدای این هفته اعلام کردند واکسنشان در کارآزمایی مرحله نهایی در کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله بسیار موثر بوده است.

کد خبر 592578 برچسب‌ها كروناويروس واکسن واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟

آزمایش‌کنندگان اولیه فناوری Voice Engine پذیرفته اند تا بدون رضایت افراد هویت آنها جعل نشود و توضیح دادند که صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

اخیراً نوع جدیدی از دیپ فیک معروف به «کلونینگ صدا» ظاهر شده است که از هوش مصنوعی (AI) برای تقلید صدای شما استفاده می‌کند.

 OpenAI، سازنده ChatGPT، در توسعه از نرم افزار شبیه سازی صوتی جدیدتر است، اما آن را برای عموم منتشر نمی‌کند.

شرکت OpenAI فناوری Voice Engine خود را جمعه گذشته رونمایی کرد. این فناوری مشکوک می‌تواند صدای هر کسی را تنها در ۱۵ ثانیه پس از سخنرانی ضبط شده کپی کند.

شرکت OpenAI استفاده عمومی از این فناوری را "بسیار خطرناک" در نظر گرفت.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما می‌دانیم که تولید صوتی که صدای مردم را تقلید می‌کند، خطرات قابل‌توجهی را به همراه دارد، و به‌ویژه در سال‌های انتخاباتی مهم است.

OpenAI توضیح داد که قصد دارد این فناوری را با برخی آزمایش کند، "اما در حال حاضر آن را به خاطر خطرات بالقوه‌ای که دارد، در مقیاس بزرگ منتشر نخواهد کرد".

همچنین توضیح داد که آزمایش‌کنندگان اولیه Voice Engine موافقت کردند که بدون رضایت آنها جعل هویت افراد را جعل نکنند و اینکه این صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

تعدادی از استارت‌آپ‌ها در حال حاضر فناوری بازتولید صدا را می‌فروشند که برخی از آنها در دسترس عموم یا مشتریان تجاری منتخب مانند استودیو‌های سرگرمی است.

منبع: المیادین

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • آغاز مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • چه کشور‌هایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • چه کشورهایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟