Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمازگزاران مسجد باقرالعلوم (ع) در تهران توانستند با حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان محلی، چرخه تولیدی آنها را از تعطیلی بازدارند و مانع ورشکستگی‌‌شان شوند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رهبر معظم انقلاب سال 1400 را سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» نامگذاری کردند و همانند سال‌های گذشته بر موضوع تولید، توان داخلی و فرهنگ‌سازی در این زمینه تأکید ویژه‌ای داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان مساجد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های مردمی، می‌توانند جهت‌دهی و فرهنگ‌سازی مناسبی در این رابطه انجام دهند.

حجت‌الاسلام شبیری امام جماعت مسجد باقرالعلوم (ع) تهران در رابطه با نقش مساجد برای تحقق شعار سال«تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» گفت: مساجد به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و مذهبی شمرده می‌شوند که با اقشار مختلف مردم و از سنین متفاوت در ارتباط‌اند که در میان مسجدی‌ها افرادی همانند مغازه‌دار، کارمند، کارگر، تولیدکننده، خانه‌دار، محصل حضور دارند که می‌توانند در جایگاه خود به تحقق منویات رهبر معظم انقلاب کمک کنند.

وی توجه به تولید و اتکای توان داخلی را یکی از مهم‌ترین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته دانست و گفت: ایشان بارها بر تولید داخلی و توجه مردم به این مهم و پرهیز از خرید کالای خارجی تأکید داشته‌اند؛ راهکار ترویج این موضوعات نیز فرهنگ‌سازی و ترغیب مردم به خرید کالاهای ایرانی است.

امام جماعت مسجد باقرالعلوم تهران با اشاره به فرهنگ‌سازی صورت گرفته در مسجد باقرالعلوم گفت: ما نیز بر اساس موضوع اهتمام به تولید و کالای ایرانی، تمامی اقلام مصرفی مسجد را از کالای ایرانی تهیه می‌کنیم و از سال‌های گذشته گسترش این فرهنگ را در میان نمازگزاران و افراد مسجدی ترغیب کرده‌ایم.

وی افزود: نمازگزاران مسجد باقرالعلوم توجه ویژه‌ای به خرید لوازم و مایحتاج زندگی خود از کالای ایرانی دارند چراکه با رشد و گسترش این فرهنگ است که چرخ تولید در کشور می‌چرخد و از بیکاری کارگران و آسیب به اقتصاد کشور جلوگیری می‌شود.

حجت‌الاسلام شبیری اظهار کرد: یکی از کارهایی که مسجد باقرالعلوم انجام داده، تشویق نمازگزاران و مسجدی‌ها به خرید از تولید‌کنندگان خُرد محلی بوده است که با این کار تعدادی افراد، چرخ تولیدات‌شان چرخیده و از ورشکستگی نجات یافته‌اند.

وی تصریح کرد: آحاد مردم در تولید و پشتیبانی و حتی مانع‌زدایی نقش جدی دارند و این شعار فقط به مسئولان کشور مربوط نمی‌شود؛ بنابراین حمایت از تولیدات داخلی و پشتیبانی از تولید‌کنندگان ضروری است و بر هر فرد مسلمان واجب است که به کشور خود اینگونه خدمت کند.

حجت‌الاسلام شبیری تأکید کرد: البته باید فرد تولید‌کننده نیز کالای با کیفیت و با قیمت مناسب را در اختیار مشتری قرار دهد تا شاهد پیشبرد شعار سال و اهداف تعیین شده باشیم.

وی در رابطه با دهه تکریم مساجد نیز اظهار کرد: تکریم مساجد و غبارروبی آن اهمیت بسزایی دارد چراکه مساجد خانه خدا هستند و پایگاه‌هایی برای ایمان، عبادت، فرهنگسازی و دلدادگی به حضرت باری تعالی محسوب می‌شوند؛ بنابراین پاک کردن غبار از دیوار و درب مساجد، غبار دل‌های عاشقان را می‌زداید و تأثیرات روحی و جسمی بسزایی را در بردارد. مساجد راه تبلیغ دین و تشویق مردم به معنویت و فرهنگ‌اند که امیدواریم روزبه‌روز شاهد رشد و بالندگی آن در جامعه باشیم.

محدودیت‌های ترافیکی نیمه شعبان در قم اعلام شد/محدودیت تردد به مسجد مقدس جمکران به مدت 48 ساعت

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سال رونق تولید کارگاه تولیدی سال رونق تولید کارگاه تولیدی مسجد باقرالعلوم فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارزار نجات انجیلسی در مازندران

مازندرانی‌ها برای تعطیلی سایت زباله انجیلسی، با تشکیل کارزار «سکوی مستقل جمع آوری امضاء» خواستار اجرای حکم دادگاه تجدید نظر استان مبنی بر رفع مزاحمت، جمع آوری زباله‌های مدفون و انتقال سایت زباله انجیلسی به مکان دیگر شدند.

در این کارزار خطاب به رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و استاندار مازندران آمده است:

"منطقه انجیلسی و حومه به مدت ۲۵ سال محل دپوی زباله شهرستان بابل می‌باشد که سبب آلودگی محیط زیست و آب‌های زیرزمینی و سطحی از طریق شیرابه و تخریب جنگل، اراضی کشاورزی و دامداری و نابودی جان و مال مردم گردیده است؛ لذا تقاضا داریم نسبت به اجرای حکم قطعی به شماره ۱۴۰۰/۳۸۰۶۱ مورخه ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ صادره از شعبه ۲۵ دادگاه تجدید نظر استان مازندران مبنی بر رفع مزاحمت، جمع‌آوری زباله‌های مدفون و انتقال سایت از منطقه انجیلسی به محل دیگر اقدام شود. آدرس کارزار https://www.karzar.net"

۹ اردیبهشت ماه جاری هم جمعی از اهالی روستای انجیلسی بابل که خواهان اجرای حکم قطعی دادگاه تجدید نظر استان مازندران مبنی بر جابجایی این سایت زباله شدند در ورودی این سایت تجمع و خواستار حل گره کوره ۲۵ ساله این سایت در قلب جنگل‌های هیرکانی شدند.

مردم منطقه در ورودی سایت زباله انجیلسی بنری نصب کردند که در این بنر تنها خواسته خود را اجرای حکم دادگاه تجدید نظر استان مبنی بر رفع مزاحمت، جمع آوری زباله‌های مدفون و انتقال سایت زباله به مکان دیگر اعلام کردند.

روستای انجیلسی یکی از روستا‌های بالا دست بخش بابلکنار در جنوب بابل است که اهالی این روستا بعد از ۲۵ سال پیگیری موفق شدند حکم قطعی جابجایی این سایت را از طریق مراجع قضایی در تاریخ ۵ بهمن ۱۴۰۰ از شعبه ۲۵ دادگاه تجدید نظر استان دریافت کنند.

بعد از قطعی شدن حکم سایت انجیلسی در جلسه شورای حفظ بیت المال شهرستان بابل که سال گذشته با حضور رییس کل وقت دادگستری مازندران تشکیل شد، تا ۱۵ اسفند سال ۱۴۰۲ برای حل این مشکل زمان تعیین شد، که بعد از گذشت نزدیک به ۲ ماه از این ضرب الاجل اهالی روستا خواستار اجرای حکم شدند.

نفوذ شیرابه‌ها در اراضی کشاورزی، مراتع چرای دام و شیوع بیماری‌ها مختلف سبب شد که اهالی منطقه دست از زادگاه خود بردارند و برای ادامه زندگی به مکان دیگری دست به کوچ اجباری بزنند. اهالی منطقه که در مدت ۲۵ سال گذشته تمام توان خود را برای حل این مشکل به کار بسته بودند موفق به حل مشکل نشدند، در نهایت با طرح شکایت در مراجع قضایی این خواسته را پیگیری کردند.

اهالی بخش بابلکنار بر این باورند که مشکلی انجیلسی که قرار بود یک سال مردم منطقه تحمل کنند تا یک مکان مناسب برای زباله شهر بابل و ۶ شهر اقماری آن بیابند، اما ۲۵ سال است که آسایش را از اهالی بخش بابل کنار ربوده و حتی با حکم قطعی مرجع قضایی هم این گره گشوده نشد.

انجیلسی که در ۲۵ کیلومتری جنوب شهر بابل قرار گرفته است هر روز میزبان ۳۰۰ تن زباله از شهر‌های بابل، امیرکلا، گلوگاه، مرزی کلاه، زرگرشهر، خوشرودپی و گتاب است.

بر اساس مکاتبه اداری که در فرمانداری بابل موجود است قرار بود انجیلسی یک سال میزبان زباله باشد و بعد از آن یک جانمایی مناسب برای دفع زباله بابل و شهر‌های اقماری پیدا شود، اما مهمان یک ساله جا خوش کرد و ۲۵سال برخانه میزبان لنگر انداخته و هم اکنون سایت زباله انجیلسی دیگر مملو از زباله می‌باشد و از سویی دیگر سرازیر شدن شیرابه‌های این زباله‌ها خسارت‌های زیادی به جنگل‌های هیرکانی و زمین‌های شالیزاری پایین دست وارد کرده است که همه این اسیب‌ها سبب شد اهالی منطقه خواستار اجرای حکم شوند.

شهرستان ۶۰۰ هزار نفری بابل دارای هفت شهر و ۶ بخش است، که سایت زباله انجیلسی در بخش بابلکنار در قلب جنگل‌های هیرکانی واقع شد و روزناه میزبان حدود ۳۰۰ تن زباله است.

 

 

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند