Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیسی گفت: مردم توجه داشته باشند که مراجعه به موقع به بیمارستان می‌تواند روند پیشرفت کرونا را کاهش دهد و به هیچ عنوان علائم کرونا را به حساسیت یا آلرژی نسبت ندهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیسی فوق تخصص آسم، ریه و آلرژی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: باتوجه به قرارگیری در فصل بهار و فصل گرده‌افشانی گل‌ها، برخی از افراد به دلیل زمینه ژنتیکی که دارند شاهد بروز علائم آلرژی و حساسیت بهاره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این علائم شامل آبریزش بینی، عطسه، خارش گلو و... است ادامه داد: همین افراد ممکن است به‌طور هم‌زمان شاهد بروز علائم کرونا نیز باشند و این هم‌زمانی حساسیت و این علائم فرد را دچار مشکل در تشخیص می‌کند.

رئیسی افزود: ممکن است فرد علائم را اشتباه بگیرد و با حضور در مراکز پرازدحام دچار کرونا شود، یا همه علائم را به حساب آلرژی گذاشته و از کرونا غافل شده فرصت درمان را از دست دهد.

این پزشک چهارمحالی با بیان اینکه وقتی بدن فردی به گرده‌افشانی گیاهان حساس‌تر باشد با ورود عامل آلرژی از طریق تنفس به بدنش شاهد بروز علائم تنفسی خواهد بود، یادآور شد: این علائم می‌تواند علائم فوقانی مثل آبریزش، عطسه، گرفتگی بینی، مختصری گلودرد یا خارش گلو و چشم‌ها باشد، فردی که سابقه حساسیت فصلی دارد با این علائم آشنا است و با مصرف داروهای آلرژی بهبود می‌یابد.

وی اضافه کرد: یکی از نکاتی که نشان‌دهنده بروز حساسیت است، تشدید علائم در صبح بوده و تب بالا یا علائم شدیدی ندارد، اما علامت اصلی آن خارش است که در کرونا وجود ندارد و این مشکل با مصرف آنتی هیستامین رفع می‌شود.

رئیسی تاکید کرد: امسال درمان آلرژی اهمیت بالایی دارد چون با درمان، علائم از بین می‌رود و دیگر احتمال بروز اشتباه وجود ندارد.

این پزشک چهارمحالی خاطرنشان کرد: علائم مشترک آلرژی با کرونای انگلیسی بیشتر است و کاهش بویایی که از مشخصه‌های کرونا بود در نوع جدید دیده نمی‌شود، علائم کووید ۱۹ با تب، خستگی، بی‌اشتهایی‌، بدن درد، ضعف، بی‌حالی، بی‌اشتهایی عموما شدید همراه است.

وی بیان داشت: ظهور این علائم در اطرافیان نیز سبب تشخیص کرونا از آلرژی می‌شود چون حساسیت قابلیت انتقال ندارد.

رئیسی طیف بالای واکنش از بدون علامت تا بروز مواردی چون کاهش اکسیژن و علائم شدید در کووید ۱۹ را مشکل اساسی در این بیماری دانست و ادامه داد: زمانی که فرد مطمئن شد به کرونا مبتلا شده نباید دچار ترس شود و لازم است با رعایت پروتکل‌ها از انتقال بیماری به دیگران جلوگیری کند.

این پزشک چهارمحالی با اشاره به اینکه علائم مربوط به آلرژی با مصرف آنتی هیستامین کاهش می‌یابد اما این دارو تاثیری بر علائم کرونا ندارد، تاکید کرد:  در زمان ورود کرونای انگلیسی به بدن شاهد شروع علائم مشابه با کووید ۱۹ خواهیم بود اما ورود به فاز التهابی و ریوی آن خیلی سریع‌تر است و فرصت کمتری برای شروع دارو داده و باید بیمار بستری شود.

وی ادامه داد: افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و یا افراد مسن به هیچ عنوان علائم بیماری را به آلرژی نسبت ندهند و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنند.

رئیسی درمان خانگی در ابتلا به کرونا را خطرناک عنوان و گفت: عدم مراجعه به مراکز درمانی سبب می‌شود تا بیمار دیرتر بهبود یابد و در اکثر موارد شاهد وخامت بیماری هستیم که استفاده از برخی از داروها را غیرممکن می‌کند و منجر به انتقال بیشتر آن به اعضای خانواده می‌شود.



انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان

فریبا ولی‌پور  اظهار کرد: پس از رصد کودکان، اگر اختلال‌هایی مانند لاغری، کوتاهی قد و کم وزنی داشته باشند و این شرایط نتیجه سوء تغذیه باشد و نه بیماری، وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی لیست این افراد را در اختیار وزارت کار قرار می‌دهد تا از آنها حمایت شود.

وی با بیان اینکه امسال روند شناسایی این کودکان از طریق مجموعه مراکز بهداشتی استان ادامه دارد، گفت: براساس این قانون کودکان بین ۶ تا ۵۹ ماهه از دهک‌های یک تا هفت حمایت می‌شوند که برای دهک یک تا پنج، ماهانه یک میلیون تومان و برای دهک‌های شش و هفت ماهانه ۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

ولی‌پور ادامه داد: به مادرانی که کودک کمتر از پنج ساله دارند و از اختلال لاغری، کم وزنی و کوتاهی قد ناشی از سوءتغذیه رنج می‌برند توصیه می‌شود به مراکز بهداشتی محل زندگی خود مراجعه تا پس از گذراندن مراحل آزمون وسع، آنها را به اداره کار برای حمایت معرفی کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: مادران باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال نیز به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند تا پس از مشخص شدن دهک آنها وضعیت حمایت از آنها بررسی شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟