Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس آمار ارائه شده توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، ۱۰ شرکت بزرگ تولیدکننده این ماده معدنی طی ۱۱ ماهه سال گذشته (۱۳۹۹)، ۴۶ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۵۴۲ تن کنسانتره سنگ‌آهن تولید کرده‌اند. با توجه به اینکه در مجموع ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۸، ۴۳ میلیون و ۵۷۳ هزار و ۴۱۲ تن تولید صورت گرفته بود، میزان تولید حدودا شش درصد افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این میزان تولید، به ترتیب شرکت‌های گل گهر ۱۵ میلیون و ۴۸۰ هزار و ۸۵۶ تن، چادرملو ۱۰ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۶۴۱ تن، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه پنج میلیون و ۸۳۵ هزار و ۴۸۱ تن، گهر زمین چهار میلیون و ۹۰ هزار و ۸۲۷ تن، سنگ آهن مرکزی سه میلیون و ۸۵۰ هزار و ۶۸۹ تن، توسعه فراگیر سناباد دو میلیون و ۳۰۳ هزار و ۷۴۴ تن، اپال پارسیان سنگان دو میلیون و ۱۸۷ هزار و ۷۶۹ تن، صبانور یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۴۳ تن، جلال آباد ۳۶۲ هزار و ۸۴۳ تن و صنایع معدنی فولاد سنگان ۲۱۴ هزار و ۶۴۹ تن کنسانتره سنگ آهن تولید کرده‌اند.

کاهش ۷ درصدی ارسال کنسانتره توسط شرکت‌های بزرگ تولیدکننده

علیرغم افزایش تولید طی ۱۱ ماهه سالی که گذشت (۹۹)، این شرکت‌های بزرگ ۱۷ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۹۶ تن کنسانتره به شرکت‌ها ارسال کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال  ۱۳۹۸ که ۱۸ میلیون و ۴۹۵ هزار و ۸۷۳ تن بوده است، هفت درصد کاهش یافته است.

البته در یک ماهه بهمن ماه  ۱۳۹۹، میزان ارسال کنسانتره حدود یک میلیون و ۷۴۶ هزار و ۵۴۸ تن بوده است که نسبت به میزان ارسال در بهمن ماه سال ۱۳۹۸، (یک میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۳۸ تن)، بیانگر افزایش قریب به دو درصدی است.

همچنین شایان ذکر است که آمار نشان می‌دهد، میزان مجموع تولید کنسانتره سنگ آهن طی ۱۱ ماهه نسبت به آمار مجموع ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۹، رشد خوبی داشته است. ضمن اینکه طبق آمار طی یک ماهه بهمن  ۱۳۹۹نسبت به بهمن  ۱۳۹۸، تولیدکنندگان بزرگ کنسانتره سنگ‌آهن، هفت درصد افزایش تولید را رقم زده‌اند. میزان تولیدکنسانتره آهن در بهمن ۱۳۹۹، چهار میلیون و ۵۳۵ هزار و ۴۶۲ تن بوده و این در حالی است که میزان تولید این ماده معدنی، در بهمن ماه سال ۱۳۹۸، چهار میلیون و ۲۲۷ هزار و ۲۶۳ تن بوده است.

کاهش ۵۲ درصدی سنگ آهن دانه‌بندی شده

همچنین بر اساس آمار، شرکت‌های بزرگ، طی ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۹، ۸۸۱ هزار و ۲۷۱ تن سنگ آهن دانه‌بندی تولید کرده‌اند که نسبت به رقم مدت مشابه سال  ۱۳۹۸ (یک میلیون و ۸۴۷ هزار و ۹۳ تن)، ۵۲ درصد کاهش نشان می دهد.

پربیننده ترین بیش از ۷۰درصد ماشین آلات صنایع بزرگ در داخل تولید می‌شود گرانی فولاد رشد اقتصادی هند را سخت‌تر کرد گاه‌شمار میزهای ساخت داخل در شش صنعت تولید ریل سوزن در ذوب آهن اصفهان از خروج ارز جلوگیری کرد عبور از مرز تولید روزانه ۲۵هزار تن آهن اسفنجی در شرکت فولادمبارکه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کنسانتره آهن برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۴۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​