Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سریال تلویزیونی «گاندو» به کارگردانی جواد افشاری و تهیه‌کنندگی مجتبی امینی تولید شده است. ژانر این سریال اجتماعی، امنیتی و اکشن است که تاکنون در دو فصل در شبکه سوم سیما به نمایش گذاشته شده است.گاندو در دو فصل ۳۰ و ۱۳ قسمتی برای تلویزیون تهیه و تولید شد. تولیدکنندگان این سریال اجتماعی امنیتی، مشخصا به دلایل اصلی توقف فصل دوم این سریال اشاره نکرده‌اند اما تیم گاندو  ادامه تولید را به پس از انتخابات ۱۴۰۰ موکول‌کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش سعی داریم به بررسی صدها مطالبه مردمی پس از پخش دو فصل از سریال تلویزیونی گاندو اشاره کنیم.  از این  رو با هم مهمترین مطالبات مردمی را می‌خوانیم؛

 

یک| دعوت برای ساخت گاندو ۲

بی شک «گاندو» را می‌توان یکی از موفق‌ترین سریال‌های امنیتی در تلویزیون کشور دانست. ساخت فصل اول آن موفقیت چشمگیری داشت و مخاطبان بسیاری از تلویزیون را با خود همراه کرد و با این حال، آن‌ها  با ایجادکمپین‌های متفاوت در فارس من خواستار تولید فصل دوم گاندو شدند به طوری که برخی از مخاطبان شبکه مردمی فارس من بر ساخت فصل دوم سریال گاندو تأکید کردند.

این گروه در فارس من نوشتند: «سریال گاندو یک سریال بر اساس مستندات و واقعیات است‌که نشان دهنده‌ی نفوذ در لایه‌های بالای مسئولین بود که به دلیل نگرش واقع گرایانه و شفاف ساز موفقیت چشمگیری کسب کرد.»

سردبیر این سوژه، در ادامه  عنوان کرد: «حال با توجه به موفقیت فصل اول سریال گاندو و استقبال بی نظیر مردم از این سریال شفاف ساز از صداوسیما و تهیه‌کننده این سریال تقاضا می‌کنیم فصل دوم این سریال را نیز بسازند.»

در کنار این کمپین، پویش دیگری با مضمون «درخواست پخش مجدد سریال گاندو»  به ثبت رسیده که در آن سردبیر سوژه تأکید می‌کند که: «با عنایت به ویژگی‌های سریال گاندو و شرایط امروز جامعه، به نظر می‌رسد پخش مجدد این سریال بتواند با فعال کردن حافظه تاریخی عموم مردم آنان را نسبت به برنامه‌های آتی دشمنان ایمن‌تر سازد.»

 

دوم| تیغ سانسور را از روی سریال «گاندو ۲» بردارید

پس از موفقیت گاندو در فصل نخست، فصل دوم این سریال امنیتی در نوروز ۱۴۰۰، روی آنتن تلویزیون رفت. نویسنده گاندو در فصل دوم به تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان(عج) برای مقابله با جاسوسان و عناصر نفوذی به کشور اشاره می‌کند.

قصه‌گاندو در فصل دوم اشاره‌ای به توقیف کشتی انگلیسی در آب‌های خلیج فارس می‌کند و در ادامه اشاره‌ای به مسأله جاسوسی در برخی اماکن دولتی دارد و به بررسی آن می‌پردازد. اما در ادامه پخش این سریال، برخی مقامات دولتی تاب نیاورده و اقدام به سنگ اندازی پیش روی عوامل این سریال امنیتی کردند.

فصل دوم گاندو از ابتدا قرار بود که ساعت ۲۰.۴۵ دقیقه هر شب در شبکه سوم به نمایش گذاشته شود اما قصه و داستان فیلم باعث شد تا این سریال مردمی نیز زیر تیغ سانسور دولتی‌ها برود و پای انتقاد به این سریال تلویزیونی باز شود تا آنجا که برخی قسمت‌های گاندو با تأخیر نیم ساعته پخش شد.

مخاطبان فارس من درپی سانسور بخش‌هایی از سریال گاندو، پویش‌هایی را در فارس من به راه انداختند تا از این طریق واقعیت اصلی گاندو بدون سانسور روایت شود اما سرانجام همین فشارها موجب شد تا سریال ۱۵ قسمتی گاندو به یکباره در ۱۳ قسمت خلاصه شود و بخش‌های آن به فصل سوم و پس از انتخابات موکول شود. موضوعی‌که مجتبی امینی تهیه کننده آن از ادامه ساخت گاندو در آینده بدون  هیچ ملاحظه‌ای خبر داد.

 

سوم|حمایت از پخش و ادامه ساخت بدون سانسور سریال گاندو۲

با ادامه موفقیت آمیز سریال گاندو درباره روایت حضور برخی جاسوسان در قامت تیم مذاکره کنندگان هسته‌ای  و سانسور بخش هایی از اشارات به این جاسوس ها، مخاطبان فارس من از این فشار به عوامل سیما برای سانسور سریال گاندو انتقاد کردند.

در این باره کمپین‌های بسیاری ثبت شد که  سردبیر یکی از سوژه‌های فارس من در این باره نوشت: «چرا مسؤولان دولتی سعی در سانسور قسمت‌هایی از سریال «گاندو ۲ دارند، با ایجاد کمپین مقابل جاسوسان تیم مذاکره‌کننده خواهیم ایستاد.»

البته ماجرا به اینجا ختم نشد، برخی دیگر از مخاطبان ما اذعان داشتند: «با توجه به ناخوشایند آمدن قسمت ۵ سریال «گاندوی۲» به مزاج دولتی‌ها باز با فشار بر صدا و سیما آن را سانسور کردند. این روند فشار بر صدا و سیما تا کجا قرار است ادامه پیدا کند؟»

همچنین برخی دیگر از مخاطبان فارس من نوشتند: «با پخش سریال گاندو که در آن جاسوسی در تیم مذاکره کننده را به تصویر می‌کشد، برخی از مسئولان عالی‌رتبه انگار نمی‌خواهند مردم با این خیانت بزرگ در مذاکرات آشنا شوند در صدد سانسور زیاد و حتی تا مرز توقیف پیش رفته‌اند از طرفی ضد انقلاب‌های خارجی هم دردشان آمده و شروع به تخریب گسترده آن کرده‌اند. دلیل این هماهنگی در تخریب چیست؟»

این مخاطبان فارس من همچنین تأکید کردند: «مگر گاندو دارد دروغی به دولت نسبت می‌دهد که نمی‌خواهید پخش شود؟ این سریال اگر توقیف شود ما منتظر و پیگیر محاکمه شدید عوامل توقیف کننده آن هستیم. الان که تخریب‌ها شدید شده این سریال جذابیتش بیشتر شده‌است.»

 

چهارم| تشکر از صدا‌ و سیما جهت ساخت سریال گاندو ۲

گاندو قرار بود بخش‌هایی از ماجرای نفوذ به برخی دستگاه‌های دولتی و قصه توقیف تاریخی کشتی انگلیسی در خلیج فارس را روایت کند اما فشارمسئولان دولتی برای سانسور این سریال افشاکننده تا آنجا پیش رفت که قصه گاندو ناتمام ماند و جای کار برای گاندو ۳ باز بماند تا پس از انتخابات ریاست جمهوری و رخت بر بستن دولت اعتدال، بار دیگر زمین روابط خارجی دولت یازدهم و دوازدهم شخم زده شود.

با این حال دنبال کنندگان فارس من، علاوه بر تشکیل پویش‌های متفاوت برای حمایت از گاندو، از تلاش‌های صداوسیما و عوامل ساخت و بازیگران سریال  قدردانی کردند و نوشتند: «ساخت سریال گاندو یکی از برنامه‌های خوش ساخت صدا و سیما بود که علی‌رغم فشارها، با استقبال عالی مردم مواجه گردید و تصمیم ادامه ساخت آن با پیشنهاد گسترده مردم گرفته شد در این ایام که پخش سریال «گاندو 2» در ایام نوروز است ضمن تشکر از عوامل ساخت و بازیگران و... ادامه ساخت این پروژه مطلوب همگان است.»

 

در ادامه حمایت از گاندو، برخی دیگران از مخاطبان فارس من، امروز با ثبت یک کمپین، از مسئولان صداوسیما خواستند درباره اعمال فشار دولت برای متوقف کردن پخش سریال گاندو توضیح دهند، آنها در این پویش نوشتند: چرا ادامه سریال گاندو به بعد از انتخابات موکول شد؟ آیا این تصمیم تحت تاثیر فشارهای وارده بر صدا و سیما بود؟ مگر نه این است که روشنگری حقایق از وظایف صدا و سیما است؟

 

همچنین  در این پویش اشاره شده است: اگر بنا باشد هر دولتی به این رویه به صدا و سیما فشار بیاورد آیا موجب دلزدگی مردم نمی‌شود؟ آشنایی مردم با حقایق مگر حق آنان نیست؟ اینها سؤالهایی است که انتظار می‌رود مسؤولان صدا و سیما پاسخ دهند.

 

گروه هنر و رسانه خبرگزاری فارس پیگیر ماجراست تا جواب تمامی سوالات و مطالبات شما را از مسئولان امر پیگیری کند. همراه ما باشید. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سریال گاندو گاندو2 صداوسیما سریال امنیتی جاسوسی و مذاکرات فارس من مخاطبان فارس من سریال گاندو ادامه ساخت صدا و سیما فارس من فصل دوم گاندو ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۵۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال «افعی تهران»
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • تمام عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رأی مردم باشند
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • ادامه حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم فلسطین