Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: علیرغم منع سفر به کشورهای نارنجی و قرمز، برخی‌ها جریمه را پرداخت کردند و رفتند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی کرونا در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با اشاره به چرخش ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در ابتدای پیک چهارم هستیم به ویژه استان‌های ایلام البرز وارد پیک چهارم شدند و پیش بینی می‌کنیم بعضی از استان‌ها به این پیک اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوزستان در حال عبور از این پیک است و در تهران احتمال می‌دهیم هفته آینده وضعیت قرمز را تجربه کنیم. در سطح تهران بیماران سرپایی افزایش داشته است و ۵ شهر تهران قرمز است.

او افزود: گردش ویروس انگلیسی در خوزستان به صورت انفجاری رخ داد وهشدار‌های زیادی داده شد، اما سفر و دید و بازدید ادامه داشت.

سخنگوی ستاد ملی کرونا بیان کرد: اگر زمانی در مورد ویروس چینی صحبت میکردیم تجربه یک ساله از رفتار ویروس داشتیم، اما در مورد ویروس جهش یافته، شاخص‌های رنگ بندی شهر‌ها را تغییر دادیم و در ابتدا سعی کردیم فرودگاه‌ها و مرز‌های غربی را کنترل کنیم، اما زمانی که ویروس در استان‌ها به جریان افتاد ما بیشتر حساس شدیم که دو رنگ بندی را در شهر‌ها بیشتر مورد توجه قرار دهیم، ولی شاخص‌های قبلی این چنین نبود و ما کلا توصیه کردیم که سفر انجام نشود و، اما توجهی نشد.

رییسی گفت:با انتشار ویروس انگلیسی در کشور ما فرصت اعمال محدودیت را نداشتیم. در حال حاضر علی رغم منع سفر به کشور‌های نارنجی و قرمز مردم جریمه را پرداخت کردند و رفتند. امسال ترس مردم نسبت به سال قبل کم شده است و عادی انگار از سوی مردم و خستگی یک ساله آن‌ها از ویروس منجر به سفر و افزایش آمار شد.

وی افزود:تصمیماتی که در ستاد گرفته می‌شود نظرات جمعی است و نظر شفافی که از سوی وزیر بهداشت داده شد منع سفر توسط مردم بود و اگر میخواستیم بر اساس رنگ بندی‌ها اعمال محدودیت کنیم که شرایط مثل پارسال بود، اما امسال نظرات کارشناسی و مبنا منع سفر بود.

سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: فقط سفر خطرناک نیست و دورهمی‌ها نیز بسیار خطرآفرین بود. هم سفر و هم دورهمی امسال اتفاق افتاد.

او افزود: امروز جلسه اضطراری با حضور وزیر بهداشت و روسای بیمارستان‌ها برگزار شد و قرار شد به دلیل شدت بیماری و افزایش آمار ابتلا؛ مبنای ابتلا را به ویروس جهش یافته گذاشتیم و قرار شد تخت‌های بیمارستانی آماده شود و افزایش یابد.

رییسی گفت: خیز چهارم از سه خیز قبلی بسیار بیشتر است و طی یک هفته گذشته میزان بیماران ما دو برابر شده و در هفته گذشته ۳۵۰۰ بستری داشتیم و رکورد بستری شکسته شده در حالیکه هنوز کاملا وارد پیک چهارم نشده ایم و باید منتظر عوارض سفر‌ها در ۵ روز آینده باشیم.

وی بیان کرد: در خراسان رضوی و اصفهان شیب تند ویروس آغاز شده و ما برای اصفهان به دلیل تجربه دو خیز نگرانیم. فارس و آذربایجان غربی و شرقی نیز وضعیت نگران گننده‌ای دارند.

او افزود: مردم مازندران تازه از خیز سوم رها شده بودند و دوباره با خیز شدیدی مواجه شدند. در تهران و البرز و ایلام نیز شاهد خیز با رشد شدیدی هستیم.

سخنگوی ستاد کروناگفت :میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی به کمتر از ۵۵ درصد رسیده است و در این وضعیت خاص که با ویروس جهش یافته مواجهیم تعداد بیماران بسیار سریع افزایش می‌یابد. در برخی از استان‌ها مثل تهران رعایت دستورالعمل ها تا ۷۰ درصد رعایت می‌شود.

او گفت: اگر افراد ماسک داشته باشند، اما در فضایی با تهویه نامناسب به مدت طولانی بمانند احتمال ابتلا وجود دارد.

رییسی بیان کرد: در عراق سوش قالب سوش انگلیسی است، الگوی کشور عراق نیز مثل خوزستان بود و طبق بررسی‌های اپیدمیولوژیک، شیب تندی در کنار پیک قبلی ایجاد شده است و مرز‌های زمینی و هوایی ما با عراق بسته است. در کشور ترکیه نیز سوش قالب سوش انگلیسی است و دو روز پیش نامه‌ای از وزیر بهداشت برای بستن مرز‌های هوایی و زمینی به ترکیه زده شده است.

رییسی گفت: تعداد مسافرانی که از مرز‌های ترکیه وارد می‌شوند خیلی زیاد نیست و از هر کشوری هر کسی وارد ایران میشده با تست منفی وارد می شدند و ورود از ۴۰ کشور به ایران ممنوع است. کشور‌هایی که از طرف سازمان جهانی بهداشت منع تردد می‌شوند مثل انگلیس، به ما در تصمیم گیری کمک می‌کنند و اقداماتی برای بستن مرز‌ها در کشور انجام شده است.

رییسی در مورد واکسن گفت: تا کنون حدود ۷۹۰ هزار دوز واکسن وارد کشور شده است. واکسن‌های دیگری ظرف این هفته به دست ما خواهد رسید. بحث واکسن به یک بحث سیاسی بین دولت‌ها تقسیم شده است و نباید قول قطعی برای ورود واکسن‌ها داد.

سخنگوی ستاد کرونا گفت: در حال حاضر حدودا ۲۵۰ هزار نفر را واکسینه کرده ایم و ۵۵ هزار نفر نیز دوز دوم را دریافت کردند. واکسن اسپوتنییکی که وارد کردیم دوز اول و دومش کاملا متفاوت است و به همین دلیل ۲۰۰ هزار دوزی که اخیر دریافت کردیم برای دوز اول بوده و اکنون ۱۰۰هزار دوز دوم وارد شده و فقط به افرادی میرسد که دوز اول را دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: نگران شیوع گونه برزیلی کرونا هستیم معاون درمان وزارت بهداشت: تامین واکسن به معنی پایان کرونا نیست حمله کرونا به اردوی تیم ملی والیبال/ تست 6 نفر مثبت شد لینک کوتاه: asriran.com/003GHB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سخنگوی ستاد ملی کرونا پیک چهارم استان ها منع سفر مرز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.    این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس بعدی است که در دور اول، نامزد‌های آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.   ۲۲ حوزه انتخابیه در ۱۵ استان مشغول برگزاری این انتخابات خواهند بود که در ۸ حوزه، «تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.»   در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است؛ در این روش، به رأی دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود.   کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزد‌ها را ثبت می‌کنند.   محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، که در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما از چاپ ۷ و نیم میلیون تعرفه برای این دور از انتخابات خبر داد، گفته «برای حوزه‌های انتخابیه‌ای هم که انتخابات تمام الکترونیکی دارند، تعرفه فرستاده می‌شود.»   بیشتر بخوانید انتخابات الکترونیکی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ مروری بر ۸ ماهِ انتخاباتی   آقای اسلامی افزوده که برای این حوزه‌ها تعداد تعرفه کمتری فرستاده می‌شود تا «اگر اختلالی در انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، از تعرفه‌های کاغذی استفاده شود.»   سخنگوی ستاد انتخابات کشور پیش از این و به تازگی گفته «در حوزه‌هایی که رأی گیری الکترونیکی است، جمع‌بندی نتایج حدود یک ساعت زمان خواهد برد.»

دیگر خبرها

  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید