Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:06:22 GMT

استاندار:محدودیت های کرونایی باید در البرز اعمال شود

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۸۹۱۵

استاندار:محدودیت های کرونایی باید در البرز اعمال شود

عزیزاله شهبازی شامگاه شنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: در نشست روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شد که استان های البرز و ایلام وارد موج چهارم شیوع کرونا شدهاند.

وی با بیان اینکه اقداماتی از جمله تشدید اعمال دستورالعمل های بهداشتی،ضرورت اطلاع رسانی در خصوص موج جدید ویروس جهش یافته کرونا و همچنین لزوم استفاده از ماسک های استاندارد و پرهیز از حضور در اجتماعات باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد افزود:  در ایام تعطیلات نوروز، البرز بار بزرگی از ترددها را متحمل شد و همچنین افراد بسیاری از این استان به سایر شهرستان ها سفر کردند و با بازگشت بخش عمده ای از آنها، بیماری شیوع بالایی پیدا کرده و با این روند تشدید نیز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهبازی گفت: همچنین با افزایش ترددها، آمار تصادفات و جراحات و تلفات ناشی از آن نیز فزونی یافته و قابل مقایسه با مدت مشابه سال قبل نیست.

وی افزود: وضعیت بسیار نگران کننده و سرعت فراگیری در ویروس جهش یافته به مراتب بیشتر است از این رو باید تدابیر ویژه تری اندیشیده شود.

استاندار البرز در ادامه با بیان اینکه  با کسانی که با تست مثبت کرونا به سفر رفتند بایستی برخورد قانونی جدی صورت گیرد اظهار داشت: این افراد همانند بمب هستند که می توانند افراد زیادی را درگیر نمایند.

شهبازی افزود: هم اکنون ه ۵۳۹ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند، که طبق آمارهای دانشگاه علوم پزشکی استان، تعداد بیماران مبتلا به کرونا و بستری در بیمارستان های استان از تعداد پیک اول فراتر رفته است.

وی ادامه داد: به همین منظور نیاز است تا مراکز قرنطینه را نیز احصا کرده و نسبت به راه اندازی آنها اقدام کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم توسعه واکسیناسیون جامعه هدف در استان اشاره و خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت واحدهای بزرگ داروسازی استان برای واردات واکسن بهره برداری کنیم چراکه این واحدها دارای اعتبار و تعاملات بالا هستند.

استاندار البرز همچنین با اشاره به صف های توزیع مرغ در استان گفت: صف های بهم فشرده خود یکی از مهم ترین عوامل شیوع ویروس کرونا است که به همین منظور واردات مرغ از دیگر استان های کشور به صورت جدی در دستور کار قرار بگیرد تا دیگر شاهد چنین صف هایی در استان نباشیم.

شهبازی گفت: موج چهارم که به نظر می رسد در حال نزدیک شدن به آن هستیم می تواند تلفات بسیاری داشته باشد که به همین منظور از هم اکنون باید اقداماتی جدی از جمله قرنطینه را اعمال کنیم.

وی ادامه داد: با آمار اعلام شده بایستی برای وضعیت قرمز آماده شده و طرح و دستور العمل های مرتبط با شرایط قرمز کرونایی را در استان اجرایی کنیم.

برچسب‌ها کرونا ایلام ستاد ملی البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ایلام ستاد ملی کرونا ایلام ستاد ملی البرز اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۸۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • محدودیت‌ها به تدریج اعمال می‌شود/ برخی دستگاه‌ها فناوری مطلوبی ندارند
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • مصوبات شورای مسکن در شهرجدید مهستان، گره نهضت ملی مسکن در این شهر را باز کرد
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت در برگزاری تظاهرات حامی فلسطین در فرانسه و ایتالیا
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان