Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، رئیس آهن‌سازی مجتمع فولاد سبا با بیان اینکه پروژه هوشمندسازی در دو فاز تعریف شده است ادامه داد: در فاز اول دیتاهای لازم از طریق نصب سرور  و  لینک شدن آن به سوییچ اصلی اتوماسیون این اجازه را به کاربران تعریف‌شده می‌دهد که اطلاعات محدودی شامل کنتورهای تولید و مصرف و دیتاهای اصلی فرایند در اختیار ایشان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فاز اطلاعات کنتورهای اصلی تولید و مصرف در سیستم EIS بدون دخالت اپراتور ثبت می‌شوند. همچنین قسمتی از این اطلاعات به پروژه هوشمندسازی فولادسازی مجتمع فولاد سبا متصل شده و باعث مدیریت مصرف مواد اولیه و آهن اسفنجی آن واحد بر اساس کیفیت آن‌ها می‌شود.

رجبی گفت: در فاز دوم تمامی اطلاعات فرایندی و تجهیزاتی که روی سیستم‌های HMI احیا مستقیم مجتمع فولاد سباست از طریق شبکه داخلی در اختیار کارشناسان و کاربران آن‌ها قرار خواهد گرفت.

رئیس آهن‌سازی مجتمع فولاد سبا یکی از فواید مهم اجرای فاز دوم را نظارت لحظه‌ای بر تجهیزات و ترند کردن اطلاعات مربوط به آن‌ها توسط کارشناسان آن تجهیز و کارشناسان فرایندی خارج از اتاق کنترل برشمرد.

  وی در پایان از حمایت‌های مدیریت مجتمع فولاد سبا و تلاش همکاران، پیمانکاران، شرکای تجاری و ذی‌نفعان که در این اجرای این پروژه یاری رساندند، تشکر و قدردانی کرد.

پربیننده ترین امسال کل زنجیره فولاد در بورس کالا عرضه می‌شود عبور از مرز تولید روزانه ۲۵هزار تن آهن اسفنجی در شرکت فولادمبارکه تولید پارچه صنعتی چیفر و منجید مهم‌ترین موانع تولید مربوط به سیاست‌های کلان اقتصادی است چرا واحدهای صنعتی تعطیل شد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فولاد سبا برجام مجتمع فولاد سبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود

مسعود ایرانی گفت: مزایده عمومی ۳۶۶ محدوده و واحد معدنی استان در مرحله بازگشایی پاکت و سپری کردن روند قانونی واگذاری به متقاضیان واجد شرایط در راستای برنامه‌های امسال اداره‌کل صمت مبنی بر تعیین تکلیف معدن‌های راکد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به فعال‌سازی ۱۳ معدن راکد استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: تعیین تکلیف ۲۷ معدن غیرفعال در کنار احیای ۱۰ واحد معدنی و معرفی ۲ بسته سرمایه‌گذاری جزو اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی افزود: محدوده‌های مزایده‌ای فاقد متقاضی نیز بر اساس ماده ۸۳ قانون معادن واگذار و برای فعال‌سازی دوباره آنها اقدام لازم انجام خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز در این نشست به وضعیت کلی واحدهای معدنی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار اداره‌کل صمت اردبیل، تعداد معدن‌های این استان ۱۸۷ مورد است که ۱۰۰ واحد معدنی فعال، ۶۴ معدن غیرفعال و تعداد ۲۳ معدن نیز در مرحله تجهیز هستند.

عباس جرجانی با بیان اینکه بیشتر معدن‌های استان اردبیل مربوط به مصالح ساختمانی است، افزود: چهار معدن آهن، یک معدن مس و ۱۰ معدن سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین واحدهای معدنی این استان هستند.

او گفت: ۱۵ درصد از حقوق دولتی که از معدن‌ها دریافت می‌شود باید بر اساس قانون بودجه به روستا یا آبادی که ماده معدنی از آنجا استخراج می‌گردد، اختصاص یابد و در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه موثر باشد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس همچنین افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن اردبیل نقش دارند، در راستای حمایت از واحدهای معدنی، پیمانکاران و مجریان را ملزم کنند که برای خرید مصالح تولیدکنندگان و معدن‌های منطقه را در اولویت قرار دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود