Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان انتظامی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با تاکید بر اینکه بازاریابی جهت اخذ وکالت در پرونده‌های بزرگ از مصادیق رفتار خلاف شان است، گفت: در صورت وصول گزارشی در این خصوص، افراد متخلف به مراجع قانونی معرفی خواهند شد. کمال رئوف، دادستان انتظامی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در گفت‌وگو با میزان عنوان کرد: متاسفانه برخی از وکلا این حرفه را با تجارت و سوداگری اشتباه گرفته اند و برای اخذ وکالت در پرونده‌های بزرگ، به ویژه جرایم اقتصادی کلان اقدام به بازاریابی می‌کنند و به هرترتیبی شده رضایت متهم و خانواده وی را جهت وکالت پرونده به دست می‌آورند و برای رسیدن به این هدف از هیچ تلاش و یا پیشنهادی مضایقه نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دادستان انتظامی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با تاکید بر اینکه این قبیل رفتار‌ها خلاف شان وکالت است، اظهار کرد: لازم است تا این افراد در این قبیل از اعمال خود که سبب می‌شود که نگاه جامعه به نهاد مقدس وکالت را دستخوش تغییر کند، تجدید نظر کنند؛ چرا که این رفتار‌ها موجب ناامیدی در میان وکلای جوان و کارآموزان شده و از طرفی موجب می‌شود که عده‌ای نیز ترغیب به انجام این قبیل اعمال شوند و جامعه وکالت را به فضایی برای رقابت ناسالم تبدیل کنند.   بیشتر بخوانید: ماجرای برخورد با وکیلی که وکالت تضمینی را تبلیغ می‌کرد وی با تاکید بر اینکه این قبیل از رفتار‌ها مصداق خلاف شئونات وکالت محسوب شده و تخلف است، گفت: در صورت وصول گزارشی در این خصوص، افراد متخلف به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

رئوف با تاکید بر پاکدست بودن اغلب جامعه وکالت گفت: لازم است تا همه وکلا و حقوقدانان این افراد را از جامعه و جایگاه مقدس وکالت دور کنند.

انتهای پیام/ برچسب ها: وکالت دادستان انتظامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وکالت دادستان انتظامی دادستان انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد پلیس‌های ترکیه در فکر خودکشی

بررسی مطالعاتی روی جامعه انتظامی ترکیه نشان داد که ۳۵ درصد نیروهای انتظامی این کشور به خودکشی فکر می‌کنند.

به گزارش مشرق، سندیکای اتحادیه نیروهای امنیتی و انتظامی ترکیه در نتیجه بررسی از نیروهای انتظامی در این کشور دریافت که از هر ۱۰ پلیس، ۳ نفر به فکر خودکشی است.

بررسی انجام گرفته روی ۱۵ هزار و ۳۷۵ نیروی انتظامی نشان داد که ۱۱ درصد این افراد بسیار راغب به خودکشی هستند و از مرگ خود استقبال می کنند.

در پاسخ به این سوال که آیا به خودکشی فکر کرده اید، ۶۴ درصد گفته اند که خیر و ۳۵ درصد گفته اند، بله.

فشار بالادستی، استرس، ساعت کار طولانی و وضعیت اقتصادی، ۴ دلیل عمده میل به خودکشی در میان جامعه انتظامی ترکیه است.

۷۶ درصد این افراد گفته اند که اگر شانس تغییر شغل را داشته باشند، این کار را انجام خواهند داد.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • ۳۰ درصد پلیس‌های ترکیه در فکر خودکشی
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • دستگیری ۲۸ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در شهریار
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد