Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه گفت: در یک بازه زمانی ۳ ماهه، یعنی از روزهای پایانی آذر ماه تا ۲۶ اسفند ماه ،‌۹ ا یستگاه به ایستگاههای خطوط ۶ و ۷ اضافه شد که این امر با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۲۶۰۰ میلیارد تومان محقق شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی امام با اشاره به اقدامات شرکت راه آهن شهری تهران در سال گذشته، اظهار کرد: ‌سال اخیر را به جرأت می‌توان یکی از سخت‌ترین سالها برای پیشبرد اهداف برنامه‌های اجرایی در کل کشور دانست که این امر قاعدتاً ‌مبتلا به فعالیت‌های شهرداری کلانشهرها هم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این اوصاف شهرداری تهران تلاش فراوانی مبذول داشت تا از تمام امکانات بالقوه و بالفعل استفاده کند و بتواند اولویت‌های برنامه خود در سال 99 را به سرانجام برساند؛ یکی از این اولویت ها، ‌توسعه شبکه حمل و نقل عمومی و در ذیل آن،‌ افزایش بهره‌وری خطوط مترو تهران بود.

امام در ادامه صحبت های خود به اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو در سال گذشته اشاره کرد و گفت: گر چه به لحاظ تأمین منابع مالی عملاً در ماههای نخست سال 1399 روزهای بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم اما به موجب بهره‌مندی از بخش عمده وجوه اوراق مشارکت سال 1398 که البته آن هم در چند نوبت میسر شد،‌ نهایتاً موفق شدیم 3 پست برق در خطوط 3 و 7 به همراه 5 ورودی جدید در ایستگاههای خط 7 شامل ایستگاههای مهدیه، شهید نواب صفوی، کمیل، میدان صنعت و بزرگراه بسیج را به امکانات شبکه مترو اضافه کنیم.

وی افزود: همچنین در یک بازه زمانی 3 ماهه، یعنی از روزهای پایانی آذر ماه تا 26 اسفند ماه ،‌9 ا یستگاه به ایستگاههای خطوط 6 و 7 اضافه شد که این امر با صرف هزینه‌ای بالغ بر 2600 میلیارد تومان محقق شد؛ این ایستگاهها شامل ایستگاههای برج میلاد،‌ چهل تن دولاب،‌ میدان قیام و آهنگ در خط 7 به همراه ایستگاههای امیرکبیر،‌ یادگار امام (ره)، ‌شهید ستاری، ‌دانشگاه تربیت مدرس و شهید اشرفی اصفهانی در خط 6 بودند.

مدیرعامل شرکت مترو تهران در ادامه صحبت های خود به پیگیری روند توسعه خطوط در حال بهره‌برداری مترو پرداخت و افزود:‌ آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه جنوبی خط 3 ، توسعه شمال غربی خط 7 و  ادامه عملیات توسعه جنوبی خط 6 در راستای افزایش بهره‌وری خطوط موجود مدنظر قرار گرفت که خوشبختانه همگی در سال گذشته آغاز شده و یا ادامه یافتند. ضمن اینکه اواسط شهریور ماه نیز کلنگ احداث خط 10 مترو که یکی از خطوط جدید و مصوب آخرین طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت به شمار می آید، ‌به زمین زده شد.

مدیرعامل شرکت مترو، آغاز عملیات اجرایی پروژه عظیم احداث پایانه آزادگان به وسعت 50 هکتار را از دیگر اقدامات قابل توجه سال 1399 بر شمرد و در پایان گفته‌های خود مبنی بر شرح اجمالی فعالیت‌های اجرایی سال گذشته شرکت مترو گفت:‌ به ثمر نشستن پروژه طراحی و ساخت نخستین نمونه قطار ملی مترو که حاصل 18 ماه تلاش 18 شرکت دانش بنیان و 4 مجموعه بزرگ داخلی بود و طی آن سطح داخلی سازی قطارهای مترویی به 85 درصد رسید، یکی از افتخارات صنعت کشور به شمار می آید که به خواست پروردگار و همت تلاشگران ایرانی، شکل واقعیت به خود گرفت.

وی افزود: متعاقب این قضیه، قرارداد تولید و ساخت 105 دستگاه واگن بین شرکت مترو و شرکت واگن‌سازی تهران نیز در آخرین هفته سال 1399 منعقد شد که این مهم در کنار امضاء تفاهمنامه بازسازی کامل 31 رام قطارهای مترو تهران بین شهرداری تهران و سازمان برنامه و بودجه کشور، قطعاً کمک شایان توجهی به ساماندهی ناوگان حمل و نقل ریلی پایتخت در سالهای آینده خواهد کرد. این در حالی است که در تیرماه سال جاری 2 رام قطار به بهره برداری رسید و بدین ترتیب پروژه تولید 70 دستگاه واگن آلومینیومی نیز به ثمر نشست.

4 ایستگاه جدید متروی تهران تا پایان اردیبهشت افتتاح می شوندشهردار تهران: هزینه احداث هر کیلومتر تونل مترو به 1000 میلیارد تومان رسیدمی‌توان مدت زمان تکمیل خطوط مترو را 5 سال کاهش دادخط 6 و 7 مترو با هزینه نجومی به‌جای روزانه یک میلیون مسافر صرفاً 30 هزار مسافر دارد!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایستگاه مترو مترو متروی تهران شهرداری تهران شهر تهران ایستگاه مترو مترو متروی تهران شهرداری تهران شهر تهران شرکت مترو سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۰۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • زاکانی: تمام مجورهای قطار ملی مترو از مراجع بین المللی اخذ شده است
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • سلبریتی های مترو سوار؛ هالیوودی هایی که ممکن است آن ها را در مترو ببینید (+عکس)
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟