Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین با اشاره به تکمیل پروژه عمرانی مدرسه شهید یاوری روستای طزرکش گفت: با مطالبه‌گری از دستگاه‌های متولی این پروژه به اتمام رسید.

مهدی بردبار، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سومین دوره اردوی جهادی_تربیتی توسط گروه جهادی ثامن الائمه (ع) بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین که با هدف خدمت رسانی به دانش آموزان مناطق محروم از ۵ تا ۱۱ فروردین ماه با یاد حاج عبدالله والی در سه محور تخصصی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بردبار با اشاره به ۲ دوره قبلی اردوی جهادی گروه جهادی ثامن الائمه (ع) در منطقه کوهین مطرح کرد: ما در سومین دوره نیز منطقه هدف خود را کوهین و روستا‌های اطراف آن قرار دادیم و فعالیت‌ها نیز در دو حوزه تخصصی صورت پذیرفت.


بردبار، تکمیل پروژه عمرانی و رفع محرومیت زیرساختی عام المنفعه مدرسه شهید یاوری روستای طزرکش را یکی از حوزه‌های فعالیت عنوان کرد و افزود: با مطالبه گری از دستگاه‌های متولی در این زمینه این پروژه به اتمام رسید.

 

وی در ادامه بیان کرد: برای نخستین بار گروه جهادی ثامن الائمه (ع) با حضور بیش از ۳۰ نفر از دانشجومعلمان بسیجی دانشگاه فرهنگیان، درگیر کردن بیش از ۸ دستگاه اجرایی و همراه کردن مردم منطقه در عرض کمتر از ۶ ماه و در سه مرحله توانست این پروژه عمرانی، فرهنگی، آموزشی را تکمیل کند و با موفقیت به پایان برساند و با توجه به فرمایش اخیر رهبری یک گام به توزیع عدالت آموزشی در مناطق محروم نزدیک‌تر شود.

این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه، گام بعدی توجه به رسالت تخصصی و تربیتی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در این مرحله از اردو بود، اظهار داشت: با شناسایی ۲ منطقه (طزرکش و بوئینک) اقدام به فعالیت شد و با حضور دانشجومعلمان، اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی، تربیتی و فرهنگی در این دو منطقه کردند و همزمان با برگزاری کلاس‌های آموزشی و برگزاری مسابقات ورزشی با هدف پویایی و نشاط دانش آموزان به زیباسازی و مرمت محیط مدارس نیز پرداختند و لازم به ذکر است که در خلال اردو ۳۰ بسته فرهنگی، آموزشی نیز به دانش آموزان منطقه کوهین در جشن میلاد امام زمان (عج) اهدا شد.

 

مسئول گروه جهادی ثامن الائمه (ع) گفت: گام نهایی این اردو فرمایش نوروزی اخیر مقام معظم رهبری در رابطه با شناسایی آسیب‌های اجتماعی کشور بود که با تشکیل کارگروهی تخصصی از ابتدای اردو این فرمایش در این ۲ منطقه روستایی بروی دانش آموزان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خود را به لحاظ اخلاقی موظف می‌داند که در اردو‌های بعدی با اولویت به رفع آسیب‌های شناسایی شده، نهایت توان و بضاعت خود را برای این دغدغه رهبر معظم انقلاب به کار ببندد که در حال حاضر با مشاهده این آسیب‌ها و عمق این آسیب‌ها به دانش آموزان، با قاطعیت می توان گفت یکی از مسائل مهم فرهنگی کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گروه جهادی ثامن الائمه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان دانشگاه شهید مقصودی همدان از دانشجویان آمریکایی
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی