Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر شما در صنعت ساختمان فعال هستید و به دنبال مشتری میگردید، شاید تا به امروز بازاریابی آخرین اولویت شما بوده است و یا مسیر درستی برای جذب مشتری انتخاب نکرده اید.

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، در ادامه مطالب مفیدی در اختیار شما خواهد گذاشت.بازاریابی در صنعت ساختمان در کشور ایران روش ها و سختی‌های خاص خودش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه بخواهید به‌تنهایی این کار را انجام دهید یا یک تیم اختصاصی برای آن در نظر بگیرید، از خطرات کار گرفته تا رقابت با شرکت‌های دیگر برای برعهده ‌گرفتن پروژه‌های بزرگ، همه، از سختی‌های این حوزه محسوب می‌شوند اما مادامی که رقبا موفق می‌شوند همۀ پروژه‌های   ساختمانی  را از آن خود کنند شما نباید استراتژی‌های بازاریابی را بی‌اهمیت تلقی کنید. پس، برای اینکه شرکت ساختمانی شما متمایز از سایرین باشد چه کار باید کرد؟ در این مقاله میخواهیم راهکار های مناسب برای بازاریابی در صنعت ساختمان را برای شما توضیح دهیم.

اصولا بازاریابی صنعت ساختمان، به دلیل پهنه جغرافیایی وسیع ساختمان سازی، کاری زمانبر و پر هزینه خواهد بود و در عین حال جزء جدا نشدنی و حیاتی برای هر شرکت ساختمانی می باشد. روش ساختمان سازی در ایران، کمی متفاوت از سایر کشورها می باشد. بخش عمده ای از ساختمان سازی ها در ایران توسط اشخاص انجام میشود تا شرکت های ساختمانی. همین موضوع امر بازاریابی را کمی پیچیده میکند، و در عین حال نقطه مثبت برای شرکت های کوچک و در حال توسعه خواهد بود.

شرکت های ساختمانی معمولا در حال احداث 10 ها ساختمان بوده و همگی دارای تیم های تخصصی خود از مرحله طراحی تا پیاده سازی سازه و تکمیل ساختمان هستند. همگی با یکسری شرکت های خاص (که بزرگ و معتبر هستند) برای تهیه محصولات مورد نیاز خود کار میکنند، لذا فروش محصول به این شرکت ها بسیار دشوار خواهد بود.

دسته دوم اشخاص سازنده هستند که به صورت انفرادی یا گروهی مشغول به ساخت و ساز هستند. این افراد معمولا 1 یا چند پروژه ساختمانی دارند و برای محصولات مورد نیاز خود شخصا اقدام به خرید محصول نموده و محل تامین ثابت و مشخصی برای محصولات و خدمات مورد نیاز خود نیستند، لذا فروش محصول به این افراد بسیار ساده تر از شرکت های ساختمانی خواهد بود.

برای هدفگیری دسته دوم سازندگان ساختمانی، چند راه وجود دارد که به شرح آن ها خواهیم پرداخت.

بازاریابی حضوری بازاریابی تلفنی بازاریابی اینترنتی

از آنجا که قشر سازندگان ساختمان به جهت مشغله فراوانی که دارند و اکثرا سر ساختمان بوده و یا درگیر نظارت بر ساخت، تهیه محصولات، امور اداری مربوطه و غیره میباشند، تمایل بیشتری به انجام خرید خود به صورت تلفنی و یا حضوری در محل پروژه دارند.

لذا 2 روش بازاریابی حضوری و تلفنی اهمیت فراوانی برای جذب و فروش شما خواهند داشت. و در مورد بازاریابی اینترنتی در این مقاله صحبتی نخواهیم کرد.

مراجعه حضوری به ساختمان ها و پرزنت سازنده، درصد موفقیت فروش را به شدت بالا میبرد. وقتی حضورا صحبت میکنید، محصول و خدمات خود را معرفی میکنید، قیمت های خود را پیشنهاد میدهید، تخفیف میدهید، شرایط پرداخت را با مشتری تطبیق میدهید، شانس فروش در آن لحظه را به شدت بالا میبرید و میتوانید قرارداد ببندید و یا فاکتور صادر کنید.

لازمه مراجعه حضوری به ساختمان های در حال ساخت، داشتن آدرس پروژه های در حال ساخت می باشد. شما میتوانید به کمک یک یا چند موتور سوار، در سطح شهر پروژه های ساختمانی را بیابید و آدرسهای آنها را در اختیار کارشاناسان بازاریابی و فروش خود قرار دهید تا حضورا به آنجا مراجعه نمایند. این روش هزینه و زمان بالایی از شما خواهد گرفت. راه بهتر به لحاظ هزینه و زمان استفاده از بانک اطلاعات ساختمان می باشد. که به راحتی به آدرس این پروژه ها در سطح شهر دسترسی پیدا کنید.

علاوه بر اینکه مراجعه حضوری به ساختمان ریسک این راهم دارد که شخص مربوطه در آن لحظه سر پروژه نباشد و شما نتوانید مذاکره ای داشته باشید و نیاز به مراجعات بعدی داشته باشید.

بازاریابی تلفنی راهی کم هزینه تر و راحت تر برای شرکت های کوچک خواهد بود که نمیتوانند هزینه و زمان زیادی صرف بازاریابی کنند. شما می توانید با بکار گیری از کارشناسان مجرب و آشنا به فنون مذاکره تلفنی، از طریق تلفن به معرفی محصولات و خدمات خود بپردازید. مشکل این روش بدست آوردن شماره تماس سازندگان می باشد.

استفاده از بانک شماره تلفن های موجود در اینترنت ساده ترین روش و در عین حال کم بازده و بد بازده ترین مسیر خواهد بود.

این شماره ها عموما اشتباه، و یا مربوط به کسانی میباشد که در حال حاضر پروژه ساختمانی ندارند. در صورتی هم که پروژه داشته باشند، شانس شما برای اینکه پروژه آن شخص در مرحله ای باشد که به محصول و خدمات شما نیاز داشته باشد بسیار پایین خواهد بود. روش بهتر استفاده از بانک اطلاعات ساختمان های در حال ساخت می باشد. در این بانک اطلاعاتی، اطلاعات کامل پروژه ها، از آدرس تا شماره تماس و اسامی سازندگان و مرحله ای که در حال حاضر پروژه در آن قرار دارد در اختیار شما قرار میگیرد و دائم و مستمر این اطلاعات با پیشرفت پروژه به روز می شوند. لذا با استفاده از این بانک اطلاعاتی میتوانید به مشتری درست در زمان درست مراجعه کنید، و بدون اتلاف زمان و هزینه، روی مشتری بالقوه تلاش کنید.

در انتها باید گفت، هر کدام از روش های حضوری و تلفنی مزایا و معایب خود را دارند و بهترین حالت ترکیب این دو روش خواهد بود. درصدی از مشتری ها را به صورت حضوری جذب کنید و درصد دیگر را از طریق تلفنی.

بکار گیری بانک اطلاعات ساختمان، انجام دو روش بازاریابی حضوری و تلفنی را با کمترین هزینه برای شما میسر خواهد نمود.

لازم به ذکر است امروزه رقبای شما علاقه مند هستند حتی 1 ساعت زودتر از شما، سازندگان را بیابند و قبل از رقبای خود به معرفی محصولات خود بپردازند تا شانس بیشتری برای جذب مشتری داشته باشند. سعی کنید در سریعترین زمان پیش از رقبای خود با مشتری هدف مذاکره کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/003GI5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک اطلاعات ساختمان حال ساخت صنعت ساختمان ساختمان ها پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟

حمزه شکیب با نقد «فرمول قدیمی ملاک عمل دولت برای افزایش سالانه دستمزد و حق الزحمه مهندسان ناظر»، می‌گوید برای تعیین رقم حق الزحمه مهندسان ناظر در سال ۱۴۰۳، اگر مبنای محاسبه «رشد هزینه‌های ساخت‌وساز» باشد، این رقم ۱۰۰‌ درصد باید افزایش پیدا کند، اما تعرفه‌ای که سالانه برای این منظور ملاک عمل قرار می‌گیرد، ارقام خیلی کمتر را لحاظ می‌کند که برای مهندسان، چالش برانگیز است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: تعیین حق الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی همواره با چالش مواجه می‌شود و تقریبا همه‌ساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود دارد که به این موضوع برمی گردد که یک مقررات ملی ساختمان داریم.

شکیب افزود: مبحث دوم روشی را برای تعیین تعرفه مطرح کرده است که این بنیان به ۱۸ سال قبل بازمی‌گردد که از آن زمان تاکنون بازنگری درآن انجام نشده است. آن تعرفه هیچ تطبیقی با هزینه ساخت واقعی ندارد و به همین دلیل از سال ۱۴۰۱ پیشنهاد داده ایم این موضوع به روزرسانی شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گفته است، سال گذشته به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد دادیم یک شورای تعیین شکل بگیرد که تیرماه سال گذشته انجام شد، اما به علت عدم تشکیل جلسات در وزارت راه و شهرسازی هیچ نوع خروجی در این خصوص نداشته‌ایم؛ لذا این چالش همچنان لاینحل مانده است. قطعا نمی‌توانیم از روش مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان برای تعیین حق الزحمه مهندسان استفاده کنیم.

شکیب اظهار داشت: ما انتظار داریم تعرفه مهندسان نیز به اندازه سازمان نظام پزشکی به میزان ۴۰ درصد باشد یا اینکه برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵‌ درصد باشد. البته اگر بر مبنای هزینه ساخت باشد قاعدتا باید ۱۰۰‌ درصد افزایش پیدا کند. اما به لحاظ شرایطی که در کشور وجود دارد توقع جامعه مهندسی آن است که به اندازه نظام پزشکی یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

دیگر خبرها

  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟