Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن اسحاقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : فصل صید به صورت قانونی و بر اساس جدول زمانبندی قبلی از ٢٠ مهر ماه سال گذشته آغاز شد که تا پایان امشب ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه استان های همجوار و همچنین اتحادیه پره مازندران درخواست تمدید صید را داشتند ، گفت : درخواست اتحادیه برای سازمان شیلات ایران ارسال شد که امیدواریم تا پایان امروز نتیجه این درخواست اعلام و مشخص شود که امشب پایان فصل صید است یا اینکه تمدید خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه فصل صید در سالی که گذشت با فراز و نشیب های بسیاری همراه بود، افزود : آمار صید ماهیان استخوانی تا ١٠ فروردین ماه امسال،  ٢ هزار و ۴۵۶ تن بوده است که نسبتبه مدت مشابه سال گذشته ٢٧ درصد کاهش داشته است.

اسحاقی چنین اتفاقی را به ضرر و زیان صیادان دانست و گفت : این وضعیت می تواند بر تمامی فعالیت صیادی تاثیر منفی گذاشته و حتی منجر به خروج بخشی از صیادان از چرخه صید شود. 

وی ماهی گیری را یکی از مشاغل سنتی و کهن مردم خطه شمال و ساحل نشین خزر عنوان کرد و افزود: ماهیگیری در شرایط خطرناکی قرار دارد که نیازمند توجه همه جانبه از سوی همه مسئولان است زیرا با معیشت چندین هزار خانواده و همچنین تغذیه مردم سر و کار دارد.

مدیرکل شیلات مازندران همچنین ارزش اقتصادی میزان صید سال صیادی جاری را نیز ۱۴۷ میلیارد تومان برآورد کرد و گفت که این میزان سه درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش داشته است که با توجه به مسائل تورمی شاهد آسیب جدید به صیادان هستیم.

اسحاقی همچنین به تنوع صید امسال اشاره کرد و گفت: ٦٩ درصد از ماهیان صید شده از نوع سفید، ١٦ درصد کفال و ١٥ درصد کپور بوده است.

مدیر کل شیلات گفت: آلودگی رودخانه به دلیل سرریز شدن آلاینده های صنعتی و خانگی و نبود رودخانه بکر سبب شد در مسب رودخانه ها امنیت ورود ماهیان مولد به کمترین میزان کاهش یابد.

وی همچنین صید غیرمجاز را یکی از دلایل کاهش صید دانست و گفت : متاسفانه نیروهای ما در سال های اخیر بسیار کم شدند و از طرف دیگر تجهیزات شیلات نیز با برنامه‌ای که برای جلوگیری از صید غیرمجاز تدوین می شود همخوانی ندارد.

مدیرکل شیلات فرسودگی تجهیزات صیادی ماهیگیران و همچنین هزینه های بالای خرید تور و طناب و موارد دیگر را از دیگر دلایل کاهش صید دانست و گفت: شرایط سخت اقتصادی سبب شد صیادان غیرمجاز در سال های اخیر دهها برابر افزایش یابند و همه اینها سبب کاهش صید قانونی شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون فصل تخم ریزی ماهیان سفید است ، افزود: این گونه از ماهیان برای تکثیر و تخم ریزی به رودخانه ها کوچ کردند و برای جلوگیری از صید و برخورد با صیادان غیرمجاز

و پاکسازی مسب و دهانه رودخانه ،گشت های روزانه توسط پایگاه حفاظت منابع طبیعی و ستاد مرکزی حفاظت منابع انجام خواهد شد تا گامی موثر برای بازساری این گونه از ماهیان باشد.

برچسب‌ها دریای خزر مازندران سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دریای خزر مازندران سازمان شیلات ایران دریای خزر مازندران سازمان شیلات ایران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی پنج شنبه شب در دیدار با مدیرعامل بانک استان بوشهر ضمن تبیین و تشریح ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شیلاتی استان تأکید کرد بسیاری از پروژه‌های شیلاتی نیازمند حمایت بانک‌های درجهت افزایش تولید هستند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر در این دیدار گفت: از وظایف مهم امسال شیلات تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق اقتصاد دریا محور است.

امینی ادامه داد: یکی از عوامل مهم در جهش تولیدات شیلاتی ارائه تسهیلات کم بهره و حمایت‌های مالی از طرح‌های خرد شیلاتی گرفته تا مگاپروژه های شیلات در استان است.

امینی با اشاره به اهمیت موضوع بهره وری در بخش‌های مختلف شیلاتی گفت: بهره وری بیشتر از مزارع از طریق تجهیز کردن مراکز شیلاتی به تجهیزات و امکانات روز دنیا است که انتظار است حمایت‌های خوبی نیز در این موضوع از سوی بانک‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به واحدهای عمل آوری محصولات شیلاتی که به دلیل مشکلات مالی در سال‌های گذشته تعطیل شده‌اند گفت: با حمایت مالی از این واحدها می‌توان این کارخانه‌ها را مجدد به چرخه تولید وارد کرد و یک مزیت مهم و اصلی این دسته از کارخانجات جلوگیری خام فروشی تولیدات شیلاتی است.

امینی همچنین در این جلسه خواستار بسته‌های خوب تسهیلاتی برای تولیدکنندگان مختلف شیلاتی شد و ادامه داد: امید است با حمایت‌های بانک صادرات شاهد رشد تولید و شکوفایی اقتصادی در شیلات استان که یکی از بخش‌های مهم اقتصاد دریا محور است باشیم.

مدیریت شعب بانک صادرات ضمن تقدیر و تشکر از حضور مدیرکل شیلات استان و هیأت همراه در این جلسه به ارائه گزارش فعالیت‌های بانک صادرات در زمینه همکاری با صنعت شیلات در استان پرداخت.

حیدری با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال در طرح‌های شیلاتی استان گفت: جهش تولید با مشارکت مردم از اولویت‌ها است، که تحقق این امر منوط به سرمایه گذاری بیشتر در بخش تولید می‌باشد.

مدیر عامل بانک صادرات استان گفت: حمایت از واحدهای تولیدی و ایجاد زنجیره ارزش و حمایت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های صنعت شیلات در استان در سال جهش تولید از برنامه‌های مهم بانک صادرات در سال جدید است.

کد خبر 6095364

دیگر خبرها

  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • اجرا نشدن کامل طرح مسکن ملی و جوانی جمعیت در سبزوار
  • مازندران از امشب سیلابی می‌شود
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر