Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «حسین فرازمند» با بیان اینکه طی مدت ۶ ماه گذشته ۵۰ هزار نفر عضو «تاک» شده اند و از خدمات آن بهره می برند، افزود: به طور روزانه یک هزار کاربر به شبکه «تاک» اضافه می شود، اما هدفگذاری ما این است که چهار میلیون بهره بردار و خانواده هایشان را در این شبکه پوشش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دبیر ستاد هوشمندسازی کشاورزی با اشاره به این که شبکه اجتماعی کشاورزی «تاک» به عنوان پلتفرم کشاورزی دیجیتال کشور و با هدف برقراری ارتباط راحت میان تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و فروشندگان محصولات و ارائه دهندگان خدمات کشاورزی راه اندازی شده است، گفت: این شبکه اجتماعی از دو بخش خدمات الکترونیکی تخصصی کشاورزی (ویترین) و پیام رسان تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: در بخش ویترین، تلاش کرده ایم همه ظرفیت هایی که در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شده مانند بازارگاه، خدمات تخصصی مورد نیاز بهره برداران از مرحله قبل کاشت تا بعد از برداشت و بازار کشاورزی را روی این شبکه اجتماعی کشاورزی بیاوریم.

مجری راه اندازی شبکه اجتماعی کشاورزی،  بازار کشاورزی، تابلوی قیمت روزانه عمده محصولات کشاورزی، بازار فروش خرده ویژه اصناف در سطح تهران، بازار فروش محصولات زنان روستایی و عشایری، ارائه خدمات مالی تخصصی بانک کشاورزی و خدمات مالی با سایر کارت های بانکی، اخبار هواشناسی کشاورزی و هواشناسی عمومی بر اساس نقطه استقرار کاربر را از جمله خدمات اصلی در ویترین شبکه اجتماعی کشاورزی «تاک» برشمرد.

وی ادامه داد: ارائه خدمات تخصصی مانند سیستم اعلان مخاطرات و توصیه های کشاورزی، مکان یابی خدمات کشاورزی همچون کلینیک های کشاورزی و مراکز فروش نهاده های ارگانیک، استعلام محصولات و نهاده های کشاورزی، شبکه آموزش مجازی کشاورزی، پخش زنده برنامه های کشاورزی و بخش سفر و گردشگری را از دیگر خدمات ویترین شبکه تاک نام برد. در بخش شبکه آموزش مجازی کشاورزی بیش از ۱۰۰ اتاق وبینار راه اندازی شده است و به طور متوسط روزانه حدود ۵۰۰۰ کاربر به صورت رایگان از خدمات آموزشی استفاده می کنند.

فرازمند اظهار داشت: طبق آخرین گزارش ها، تاکنون حدود بیش از ۲۰۰۰ کانال و ۳۰۰۰ گروه در حوزه کشاورزی در بخش پیام رسان تاک توسط مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و سایر کاربران تشکیل شده است.

به گزارش ایرنا،  شبکه  اجتماعی کشاورزی «تاک»   در سال ۹۹  با هدف استمرار ارتباط مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با کشاورزان ایجاد شد و مقرر گردید در این شبکه سیستم پاسخگویی آنلاین برای حضور دو هزار عضو هیات علمی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با هدف پاسخگویی به کشاورزان ایجاد شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی کاظم خاوازی اخبار کنکور شبکه اجتماعی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۴۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب گفت: برای نخستین بار گلخانه‌ای به سطح ۳۸۰ متر مربع با ۱۰۳ درخت موز در شهرستان داراب ایجاد شد.
وی افزود: تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم موز از این گلخانه برداشت شده است.
فتحی گفت: تغییر الگوی کشت و اجرای کشت گلخانه‌ای یکی از مهم‌ترین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دولت در بخش کشاورزی است که شرایط را برای حرکت به سمت کشاورزی پیشرفته و علمی فراهم می‌کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب بیان کرد: کشاورزی در محیط گلخانه، علاوه بر آن که اثربخشی مستقیم بر مبارزه با آفات و امراض گیاهی دارد، در مدیریت مصرف آب هم نقش به‌سزایی داشته و برای شهرستانی چون داراب که با کمبود منابع آبی همراه است، بهترین روش برای استفاه مناسب از منابع آبی موجود خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲