Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@23:10:30 GMT

انتقاد از تاخیر در لغو رفت و آمدهای میان ایران و ترکیه

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۶۸۸۱

انتقاد از تاخیر در لغو رفت و آمدهای میان ایران و ترکیه

تین نیوز

مشاور وزیر بهداشت از لغو نشدن رفت و آمدها میان ایران و ترکیه با توجه به گسترش ویروس نوظهور کرونا در همسایه غربی کشورمان انتقاد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علیرضا وهاب زاده در صفحه شخصی اش در فضای مجازی نوشت : رئیس دپارتمان بیماری های عفونی در دانشگاه آنکارا هشدار داده که احتمال وقوع جهش و ظهور نوع جدیدی از کرونا در ترکیه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر بهداشت تصریح کرد: چهار روز از هشدار و درخواست وزیر بهداشت برای لغو پروازهای ترکیه می گذرد و مقامات هواپیمایی می گویند فعلا برنامه ای برای قطع پروازها به علت کرونا ندارند.

 

دکتر "اسماعیل بالیک" رئیس دپارتمان بیماریهای عفونی در دانشگاه آنکارا گفته است: بدیهی است که کروناویروس مستعد جهش یافتن است و ممکن است جهان در آینده شاهد بروز سویه های جدیدی از آن باشد.

وی به نقل از خبرگزاری آناتولی، افزود: مهمترین عامل افزایش خطر جهش پیدا کردن، شیوع هرچه بیشتر ویروس است و در حال حاضر این ویروس مستعد جهش های جدید است.

این متخصص تاکید کرد: هرچه ویروس در یک مکان بیشتر پخش شود، احتمال جهش منحصر به فرد در آن منطقه بیشتر است. همچنین جهشی مختص ترکیه نیز ممکن است بوجود آید. در این صورت، لازم است تحقیقات در این رابطه انجام شود.

اسماعیل بالیک اظهار کرد: گونه ای از ویروس که اولین بار در انگلیس شناسایی شد مهمترین فاکتور در بروز موج سوم بیماری کووید-۱۹ است که اکنون جهان به ویژه اروپا با آن درگیر است.

وی با اشاره به اظهارات اخیر وزیر بهداشت ترکیه گفت: کروناویروس انگلیسی ۷۵ درصد از مجموع موارد ابتلا در ترکیه را شامل می شود.

به گفته بالیک، کروناویروس انگلیسی ۴۰ تا ۷۰ درصد مسری تر است اما نسبت به گونه اصلی ویروس کشنده تر نیست.

این کارشناس سلامت بر ضرورت محتاط بودن تاکید و از مردم درخواست کرد از حضور در مناطق شلوغ خودداری کرده و اقدامات احتیاطی و بهداشتی را رعایت کنند.

 

این در شرایطی است که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفته است: پروازها به مقصد ترکیه را هنوز متوقف نکرده ایم و در صورتی که ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمی در رابطه با کاهش و یا انجام ندادن پروازها بگیرد ما تابع آن هستیم.

آقای تورج دهقانی زنگنه با بیان اینکه به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد دادهایم که یک پرواز برای بازگشت مسافرانی که در انگلیس هستند، انجام دهیم گفت: بسیاری از مسافران در انگلیس درخواست بازگشت داشتهاند، بنابراین پیشنهاد انجام یک پرواز فوق العاده به این کشور را ارائه کردهایم اما هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.

وی ادامه داد: هنوز دستوری مبنی بر برقراری مجدد پروازهای انگلیس داده نشده و تمامی پروازها به این کشور متوقف شده است.

این مقام مسئول همچنین درباره آخرین وضعیت پروازهای ترکیه و تصمیم گیری ستاد ملی مقابله با کرونا درباره این پروازها به دلیل شیوع شدید ویروس کرونای انگلیسی در ترکیه گفت: هنوز ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغی در این باره به ما نداشته است.

زنگنه ادامه داد: البته باید به این موضوع توجه داشت که به هر حال تعدادی از مسافران ترکیهای در کشور ما حضور دارند و تعدادی از ایرانیها هم در کشور ترکیه حضور دارند که بالاخره باید به کشور برگردند و نمیتوان همه پروازها را به ناگاه کاملاً متوقف کرد با این حال ما تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: علیرضا وهاب زاده ستاد ملی مقابله با کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • (تصاویر) دره جنی، منطقه‌ای رمزآلود در شرق ایران
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد