Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه  سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح محتوای نشست امروز کمیسیون خود گفت: دو مسئله تحقیق و تفحص از سازمان سنجش و تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ در خصوص عملکرد سازمان مطالعه و تدوین کتاب علوم اسلامی و انسانی دانشگاه‌ها (سمت) بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خدایی رئیس سازمان سنجش در کمیسیون به چندین سوال پاسخ داد: این مسئول درباره مسئله موسسات کنکوری گفت که موسسات مذکور با مجوز آموزش و پرورش و فعالیت می‌کنند و وزارتخانه یاد شده هم سالانه حدود هزار میلیارد حق بالاسری از موسسات کنکوری برای هزینه‌های خود دریافت می‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: رئیس سازمان سنجش همچنین درباره هزینه‌های نهاد خود در زمینه‌های چاپ کاغذ، حقوق کارمندان و نهاد‌های کمک کننده در برگزاری آزمون‌ها توضیح داد.

حجت الاسلام فلاحی تصریح کرد: خدایی ارتباط شرکت تعاونی و سازمان سنجش را رد کرد و گفت که این شرکت برخی امکانات مانند وسایل ایاب و ذهاب کمک‌های مختصر سالانه به اعضا رو تقبل می‌کند.

وی افزود: رئیس سازمان سنجش اعلام کرد تا زمانی که جزو سازمان سنجش بوده، عضو تعاونی به شمار می‌رفته و زمانی که به دانشگاه تهران رفتم، دیگر عضو تعاونی نیستم.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین یادآور شد که رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره استفاده از اموال شخصی توضیحاتی را نزد نمایندگان ارائه کرد.

حجت الاسلام فلاحی بیان کرد: خدایی در پاسخ به تعدادی از نمایندگان درباره ارتباط نویسندگان کتاب کنکوری با طراحان سوال توضیح داد که سازمان سنجش سوالات کنکور را پس از ۲ روز برگزاری از این آزمون منتشر می‌کند و هر کسی حق چاپ آن را دارد. به علاوه این که قبلاً ارتباطی میان طراحان و نویسندگان باشد، درست نیست.

وی گفت که رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره تشکیک برخی در مورد هدایای شرکت تعاونی به سازمان سنجش نیز صحبت کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره دستور کار بعدی نمایندگان در مورد تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی در خصوص عملکرد "سمت" تصریح کرد: در جلسه پیشین کمیسیون گزارش‌هایی را دریافت کردیم و این بار مستنداتی را درباره این سازمان ارائه دادیم.

وی تأکید کرد: مسئولان سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم اسلامی و انسانی دانشگاه‌ها این بار چندان دفاعیاتی نداشتند و اظهار کردند و دفاعیه خود را به صورت مکتوب گزارش کرده‌اند و یا ارائه خواهند کرد.

حجت‌الاسلام فلاحی توضیح داد که بر اساس صحت دفاعیات از اتهامات کم خواهد شد و در صورت تهیه گزارش و بر اساس آیین‌نامه از عملکرد این سازمان، نتایج بررسی‌ها در صحن علنی قرائت خواهد شد و به قوه قضاییه خواهد رفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسسات آموزشی کلاس کنکور کمیسیون آموزش سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات رئیس سازمان سنجش حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست مشترک با مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر اهمیت مالکیت معنوی در زیست فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: کودکان و نوجوانان این سرزمین باید با عملکرد مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت در زمینه‌هایی همچون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری آشنا شوند و این امر خود نیازمند آموزشی متناسب و درخور سن این افراد است.

در ادامه حامد علامتی مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز گفت: آموزش مالکیت معنوی در دنیا به عنوان یکی از بحث‌های پایه‌ای برای کودکان است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از متولیان مؤثر در حوزه کودک و نوجوان است.

وی افزود: آموزش عمومی و فردی منابع انسانی در حوزه مالکیت فکری، تولید پادکست، انیمیشن، تئاتر، تصویرسازی و انتشار کتب مناسب سن کودکان و نوجوانان در راستای آموزش نسل جدید و آشنایی با مالکیت فکری از موضوعاتی است که با تعامل مشترک با سازمان ثبت باید برای کودکان و نوجوانان عملیاتی شود.

در این نشست که اسلامی سرپرست مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت نیز حضور داشت، مقرر شد در آینده‌ای نزدیک تفاهم نامه مشترکی فی‌مابین مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت اجرایی شدن موارد ذکر شده منعقد شود.

کد خبر 6097407

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل