Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از اراک،  رهبر معظم انقلاب سال‌هاست که به مناسبت سال نو و در راستای دعای تحویل سال برای تحول در درون و برون فرد و جامعه در پیام‌های تبریک به ملت، نام‌های هدفداری را برای این سال‌ها تبیین می‌کنند که از سال 69 تا کنون شاهد این حرکت اندیشمند از سوی ایشان هستیم.

نامگذاری سال‌ها به عناوین مختلف می‌تواند منجر به شناخت عمیق‌تر و بهبود در شاخص‌های آن شعار و تحرک بخشی به نظام علمی و اجرایی و قانون گذاری کشور برای آن، گسترش کاربرهای آن موضوع و راهکارهای عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال 1389 تا سال جاری شعارهای سال حول محور اقتصاد و صنعت و تولید بوده است که نشان از توجه ویژه مقام معظم رهبری به این امر مهم و حیاتی است.

با توجه به عناوین سال‌های اخیر مسوولان نیز باید عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کنند تا صنایعی که طی دهه‌های اخیر به دلیل برخی مشکلات دچار چالش در امر تولید شده‌اند، با رفع چالش‌ها بتوانند به صحنه تولید بازگشته و به امر تولید بپردازند.

در استان مرکزی صنایعی همچون هپکو و آذرآب  و صنایع دیگر به دلیل واگذاری به بخش خصوصی و مشکل در تامین نقدینگی با چالش‌های کارگری و تولیدی مواجه بودند و طی چند سال گذشته همواره شاهد اعتراضات کارگری از سوی کارگران این واحدها بودیم، در این حالی است که این صنایع زمانی بزرگ‌ترین غول‌های صنعت کشور و حتی خاورمیانه بوده و افتخار صنعت کشور محسوب می‌شدند.

در شهر آشتیان نیز واحد صنعتی تولید شمش روی با مشکل تولید مواجه بود که با تلاش‌های صورت گرفته مجددا  به چرخه تولید بازگشته و اشتغالزایی و ارزآوری به همراه داشت.

چراغ تولید این شرکت که بیش از یک دهه با توقف تولید همراه بود با ورود و سرمایه‌گذاری  بنیاد برکت دوباره روشن شد و چرخ‌های تولید و اشتغالزایی برای ۳۰۰ نفر از جوانان این شهر به حرکت درآمد.

افشارنیا مدیرعامل این واحد تولیدی می‌گوید: سرمایه‌گذاری  ۱۵ میلیارد تومانی بنیاد برکت از سال گذشته موجب رونق تولید در این شرکت که  یکی از ۱۰۰ کارخانه تولید شمش روی است، شد و امروز شاهد بازگشایی دوباره این واحد صنعتی بعد از 10 سال هستیم.

وی افزود: کمبود نقدینگی  در این واحد صنعتی سبب شد سرمایه‌گذار شرکت دست به اخراج ۱۰۰ کارگر شاغل در این مجموعه بزند، اما امروز به لطف خدا و حمایت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت تجهیزات قدیمی بازسازی و تولید از سر گرفته شد.

به گفته وی هم اکنون این کارخانه با ظرفیت ۸۰ درصدی و تولید روزانه ۴ تن شمش روی زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر را فراهم کرده است.
به گزارش فارس از ابتدای راه اندازی دوباره این کارخانه ۲ میلیون دلار شمش روی به کشور‌های ترکیه، افغانستان وعراق صادار شده است. 

در شهر اراک نیز با پیگیری‌های دستگاه قضا و مسوولان دلسوز استان چالش‌های شرکت هپکو تا حدودی برطرف شود.

تهاتر بدهی 1200 میلیارد تومانی این شرکت از یک سو و واگذاری سهام آن به سازمان تامین اجتماعی می‌رود تا در کنار اندکی همت تولید را در این غول صنعت کشور رقم بزند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی می‌گوید: دستگاه قضا با محور قرار دادن شعار مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از تولید گام برداشته و کمک و حمایت از تلاشگران و جهادگران عرصه جنگ اقتصادی را در دستور کار خود قرار داده است.

حجت‌الاسلام موسوی می‌افزاید:  این فرهنگ که راه نجات اقتصاد کشور و مشکلات مالی و اقتصادی در تولید و پویایی صنعت و اقتصاد است باید در اذهان عمومی جامعه  نهادینه شود، دستگاه قضا خود را سرباز میدان جنگ اقتصادی می‌داند و تلاش می‌کند تا منویات مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه در این زمینه اجرایی شود و گرهی از مشکلات اقتصادی کشور باز شود.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اقدام دستگاه قضا برای برطرف شدن مشکلات شرکت هپکو و آذراب گفت: هر دو مجتمع صنعتی پرونده‌هایی در تهران دارند و با مسئولان قوه قضائیه مکاتبه کردیم تا این موضوع تسریع شود و بتوانیم حقوق قانونی آذراب و هپکو را دریافت کنیم و با توجه به اینکه نقدینگی از یکی از پرونده‌ها نصیب آذراب می‌شد پیگیری کردیم تا رای قانونی به سرعت صادر شود و رئیس قوه قضائیه هم دستور صادر کردند.

  موسوی تاکید کرد: دستگاه قضا همیاری با  صنعت  و صنعتگران را در رفع مشکلات وظیفه خود می‌داند و حمایت از صنایع را با جدیت انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان مرکزی حجت الاسلام موسوي هپكو دستگاه قضا شمش روی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۸۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش